Zoeken naar speel*

Uw zoekactie voor speel* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
ik zoek echt grote pik en ballen voor VANDAAG!!!
Wie heeft grote pik en ballen en laat ze graag verwennen met happy end. Masseren likken strelen zuigen en pijpen mag wederzijds. Ben 65/178/78.18*5. Ik ONTVANG DISCREET alle leeftijden jong,ouder en getint maar GROOT geschapen. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed en juiste emailadres. . Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Geen fakers. Eerlijke advertentie.  

ik zoek echt grote pik en ballen voor VANDAAG!!!
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje, ben sportieve man van 54j, 186cm, 84kg en 15x5 cm speelgoed heb poppers en glijmiddel in huis  
Kristof 63 jaar West-Vlaanderen - Heuvelland
Wie kan mij verwennen deze voormiddag ?
Ik ben 63 jaar 1m72 85 kg met een kleine besneden en geschoren speelgoedje. Ik ben thuis in mijn badjas niets eronder. Ik zoek iemand die me kan verwennen deze voormiddag. Met je leeftijd leg uit wat je zal doen.  
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje, ben sportieve man van 54j, 186cm ,84kg en 15x5 cm speelgoed heb poppers en glijmiddel in huis  
Willy 53 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Kleingeschapen
Ik ben kleingeschapen en zoek langs deze weg een zielsverwant of iemand die daar graag mee speelt. Discretie is belangrijk want ik zit in een relatie maar mis softe en speelse intimiteit en genot. Ik ben erg discreet en heb veel fantasie. Graag ernstige reacties.  
Johan 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
Al een tijdje houd ik (M, 34, 1.82, 85) deze site in de gaten en heb uiteindelijk besloten ook zelf eens opzoek te gaan middels een advertentie. Het is voor mij nu de tijd, na m'n beëindigde hetero relatie, om ook eens iets te proberen met een man. Bij voorkeur een bischierige hetero / iemand die geen ervaring heeft met mannen. Mijn fantasie is om eens een mooie piemel in mijn mond te krijgen en rustig in mijn mond gepenetreerd te worden, evenals heerlijk in 69 positie te genieten van elkaars piemel, tot spuitens toe. De laatste tijd trek ik mezelf steeds vaker af bij die fantasie en wil deze stiekem graag in het echt beleven op discrete en uiterst hygienische manier. Ik heb wat fotos toegevoegd van de momenten waarop ik enorm geil in de weer was met mijn 16cm speelgoed. Heb ik interesse gewekt? Stuur dan even een wat uitgebreider mailtje. Een foto erbij 'mag', dat vindt ik wel geil!  

Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
Thomas 48 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Bi bottem zoekt dominante man .
Hallo ik ben een biman met onderdanige gevoelens en pijpervaring en wil nu bare geneukt worden in kont en mond als je wil drink ik ook je pis. Vastbinden,blinddoeken en gebruiken jij alleen of meerdere. Ik kan ontvangen op Tholen of bij jou. Ook moslims of zwarte mannen. Reageer met stats ,foto van speeltje en wat je wil doen.  

Bi bottem zoekt dominante man .
Robin 22 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Pijpsletje
Ikzelf volslanke jongeman wil oudere man 40+ pijpen, niet meer niet minder. Ik kan niet ontvangen, foto van uw speelgoed heeft voorrang.  
peter 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
ik ontvang
hey,ben 53/185/78 gbbs versa ,ontvang slanke jongen gbbs -30,speeltjes kunnen gebruikt worden indien gewenst.  

ik ontvang
Ben 35 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Bekeken worden
Hoi, Welke man vind het opwindend en ziet het wel eens zitten om bekeken te worden als hij met zichzelf speelt. In de auto of langs de weg. Groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10