Zoeken naar slanke voor

Uw zoekactie voor slanke voor leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
riky 58 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
bottom zoekt
Mannelijke niet slanke bottom 55,wil uw neukslet zijn.Ik zoek iemand die regelmatig zin heeft om te neuken.Ik hoor en voel u graag diep spuiten.Kan ontvangen,zelf een (kinky)voorstel?Laat het zeker weten. Kan ook ontvangen met blinddoek aan.Anoniem kan zeker ook.  
gisteren
Jva 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Graag naakt
Hey, ik ben een slanke jongeman van 29j die ervan houdt om naakt te zijn. ik zoek voor straks een leuke plek waar ik uit de kleren kan gaan. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel open , ik hou ook van kinky en bondage... Ben je een dominante top die straks vrij is en zin heeft in een gewillige jongeman? dan hoor ik dat graag.  
John 40 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek versa
Ik ben 40 73kg 1.75m 17*5 zoek een SLANKE VERSA niet te veel behaarde man tot 55j die kan ontvangen. Ik zelf nog maagd en geen ervaring. Na vele advertenties nog geen kandidaat gevonden mag koppel zijn. Discreet, respect en hygiëne is zeer belangrijk stuur je asl en foto met uitleg mvg  
Jef 57 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Sperma gezocht
Welke, bij voorkeur slanke, jongeman wordt graag gepijpt en wil deze opa zijn mond volspuiten? Reageer met volledige stats a.u.b.  
Ruud 44 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Volle ballen
Wie wil vanavond mijn lekkere warme zaad nog proeven liefst 60+. Ben slanke verzorgde en normaal geschapen 15 cm. Kan niet ontvangen.  
Chauffeurke 57 jaar Antwerpen - Bonheiden
Hallo ook is zin in leuke massage gekregen ,en kun je niet ontvangen dan heb ik oplossing
Hallo ik verzorgde man geef graaf massage , ik kom naar jou thuis of eventueel op verplaatsing met grote bestelwagen met massage tafel erin , wie zin heeft volgende week woensdag om zich is te laten masseren door slanke verzorgde man stuur da. Wat info en liefst ook foto mee ,ik doe het maar voor 1 iemand woensdag geen andere dagen !! Wel overdag kan je u vrijmaken dan is dat ok voor mij vraag wel de nodige hygiëne fris gewassen en discretie ook van mijn kant kan je daarop rekenen!  
Voyeur 64 jaar Antwerpen - Schilde
Jou bekijken en betasten?
Slanke biman wil je graag eens komen bekijken, betasten en rukken. Wie laat zich gewillig onder handen nemen?  
Thibo 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
massage aangeboden
Zoek slanke student die wat ontspanning zoekt na het blokken voor een ontspannende massage (eventueel tantra). Ik kan ontvangen te Leuven.  
Steven 46 jaar Limburg - Sint-Truiden
Wie?
Slanke geile versa zoek geile pik die enorm veel spuit. Rukken pijpen neuken enz Alles kan niks moet  
Pikje 66 jaar Limburg - Bree
Liefhebber gezocht
Iknzoek een slanke liefhebber/verwenner voor een klein pikje… Heb je interesse en kan je makkelijk verplaatsen dan reageer voor verdere info met je wensen en stats….. eerlijke adv  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10