Zoeken naar penis*

Uw zoekactie voor penis* leverde 94 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Onderdanig 51 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
slechts 60+
Waar kan deze 52j 176 78 biman komen voor een massage van penis en anus, ik ben tijdens deze massage geblinddoekt. Ik ben passief en onderdanig, je kunt doen wat je wilt. Wie kan ontvangen?  
Bi34 34 jaar Limburg - Leopoldsburg
Biman zoekt 60+
Bi man 34j single met weinig bi ervaring zoekt een bi senior vriend die af en toe discreet kan ontvangen. Graag soft beginnen en bij een klik kan meer. Bikoppels zijn ook welkom. Graag verzorgd en een mooie stijve penis. Reacties met duidelijke foto krijgen een antwoord terug. Mijn stats 172 68 14 behaard type. Geile xjes  

Biman zoekt 60+
10 dagen
The-k 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Je ongewassen lul laten pijpen GloryHole
Hey, welke onbesneden man wil zijn lul eens laten pijpen in een gloryhole in Leuven? Ik vind het lekker als de penis een paar dagen niet gewassen is en wat naar penis ruikt (niet extreem). Ik ben 38, 1m69, 57 kg. Jij hebt een gemiddelde of grote lul en onbesneden, niet-roker. Eerst wat mailen en stuur zeker je dick pic mee ;-) ;-) Niet al te oud hé ;-)  
Aliasje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Dag heren. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
aliasje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Goeiemorgen. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
11 dagen
Masage 39 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Massage
Wie van de regio kan mij ontvangen en laat mij genieten van een lange massage, geen kort maar uitgebreid, ik ga uit de kleren en na de ontspanning breng ik jou penis hard en laat jou ook genieten, ben proper geschoren 172/16/74kg  
alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Goeieavond. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27jaar - 181cm - 72kg - 18cm
11 dagen
Bjorn 21 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Wil geneukt worden
Hallo , Ik be Bjorn 21 jaar en woon in Ieper. Ik wil heel graag nog eens geneukt worden. Ikzelf heb wel een kleine penis Interesse stuur gerust. Gr  
alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm mooi geschapen
Goeiemiddag. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm mooi geschapen
11 dagen
Tim 59 jaar Limburg - Lummen
Jou pijpen dinsdagmorgen tussen 10u en half 12
Ergens waar ik mag stoppen of car of bosdate om je te pijpen tot eind je mag pasief blijven zoek voor regelmatig of wekenlijks een vaste vriend val op behaarde penis maar moet niet wel alles diskreet aub en niet fake ouderdom en uiterlijk maakt niet uit wel higienich aub mager of volslank geen probleem graag een mailtje bij interesse grtj tim x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10