Zoeken naar oudere

Uw zoekactie voor oudere leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lenny 23 jaar Antwerpen - Beerse
Zoekt ouder
Ik zoek voor vanavond een oudere verzorgde man in de buurt die me helemaal wil verwennen. Iemand die sportief gebouwd is en die vanavond kan ontvangen. Ik ben een jonge knappe sportieve gast van 22j. Reactie graag met foto en stats ook waar je kan ontvangen graag.  
Stijn 22 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Pijpen
Ik ben op zoek naar een oudere man ( 40+ ) die ik discreet mag pijpen. Ik kan niet ontvangen, foto heeft voorrang xx  
bibottom 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zoek oudere top 65+
Hoi! Ik ben zelf 46j/186cm/80kg en bottom uit Oostende. Ik zoek een wat oudere top voor (graag op regelmatige basis) geile dates.  
Zuigjelekker 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek een slanke man vanaf 50+ die zich wil laten zuigen
Is er hier een slanke sportieve oudere man van rond de 55 die zich wil laten zuigen door een sportieve kerel. 1m85 73kg. Zelf mag jengeheel passief blijven.  

Ik zoek een slanke man vanaf 50+ die zich wil laten zuigen
Bi bottom 43 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere top 60+ liefst nog niet veel ervaring
Zijn er nog oudere mannen die kunnen ontvangen en die zin hebben om te vrijen?  

Zoek oudere top 60+ liefst nog niet veel ervaring
Bi jongen 37 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Oudere man gezocht
Ik ben een slanke , sportieve bi jongen die een oudere dominante man zoekt. Ik heb weinig ervaring maar heb sterk onderdanige gevoelens. Indien het klikt kunnen we regelmatig afspreken , u moet wel kunnen ontvangen . Ik wil door u gekeurd , uitgekleed en betast worden . Verder houd ik van pijpen , rimmen , masseren , dildo play , spanking , vastgebonden worden , huisslaaf worden … Wie mailt me een voorstel? X  

Oudere man gezocht
Robin 26 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
Jonge bischierige zoekt oudere top
Ik ben op zoek naar oudere/ervaren top(s) die me kunnen ontvangen :) wil graag iemand pijpen, en bij klik kunnen we misschien meer proberen :) stuur mailtje met locatie, stats, tot zo?  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Toppi 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar lekkere man
Hey ik ben 42j zuiders bi.van Antwerpen centrum. Opzoek naar een leuke sex date. Pijpen laten Pijpen likken neuken laten neuken tongkussen teppels zeugen vinger enz... Oudere senioren kan ook.  

Opzoek naar lekkere man
Joris 64 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
70+met lust en verlangens gezocht
Ik zoek een oudere man om samen van het leven te genieten. Laat me weten wat je wensen zijn voor onze toekomst, hoe we te werk kunnen gaan om regelmatig gezellig samen te kunnen zijn en onze fantasieën werkelijkheid te laten worden. Ik kan niet ontvangen. Ik sta voor veel open, ben speels en geil. Je uiterlijk of handicap zijn niet van belang, wel je ingesteldheid. Graag antwoorden met duidelijke wensen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10