Zoeken naar normaal

Uw zoekactie voor normaal leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bman 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
top gezocht - donderdag voormiddag
(lees goed) Hallo. Ik ben een normaal gebouwde bi-man 1m84, geen baard/snor/bril en rook niet. Verder ben ik netjes verzorgd en super discreet. Geen snelle wip en als het klikt op regelmatige basis. Veel kan, zelf ben ik bot maar versa kan, alles veilig gezond zonder soa’s, hygiënisch. Ik ben goed voorzien, echt gemeten 17cm. Ik zoek een top of versa die me langdurig kan nemen. jij bent normaal gebouwd en goed voorzien. Samen in een intiem verlichte kamer zonder veel woorden geil worden bij kijken porno, elkaar rukken en pijpen, me langdurig nemen. Eventueel neem ik jou ook. (condooms en glijmiddel heb ik). Ik kan ontvangen, eventueel elders in gent kan mits op fiets afstand. Trio kan ook. Zin? En: foto-jagers en fakers: ga elders aub.  
sub slave 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek vaste dominante man +35
Welke dominante man heeft interesse in een vast sexslaafje (28/185/16 normaal gebouwd). Hygiene en respect wel een verreiste. Stuur foto met je stats en wat je kinks zijn. Fakers moeten er niet aan beginnen.  
Kris 47 jaar Antwerpen - Kalmthout
Betrouwbare jonge kerel
Ben jij een betrouwbare, jonge, hygiënische top, voorzien van normaal formaat, die mij op een rustige wil ontmaagden? Iemand die respectvol te werk wil gaan en zijn tijd wil nemen. Laat me weten hoe jij het ziet en welke wederdienst je van mij verwacht. Ik bied je discretie, hygiënen, een slank, niet te veel behaard lichaam en een lekker kontje. Ik ben 47j, 1m76 en 78kg. Zie er sportief uit, maar ben het stiekem niet ;-). Ik kan overdag eventueel ontvangen, maar kom met plezier naar je toe ( essen, Kalmthout, Brasschaat, Kapellen, Stabroek, … maar ook omgeving Zwijndrecht) Ik kijk uit naar je reactie.  
Xl versa 59 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Date met kerel-35 jaar
59/1.89/85/19 sportief/niveau/discreet kan ontvangen date met kerel -35 jaar alles kan niks moet respect voor elkaars wensen en grenzen.facepic beschikbaar. Weet wanneer je contact opneemt… enkel als je aan het gevraagde profiel voldoet en dat is discreet/ -35jaar/ normaal tot slank gebouwd.  

Date met kerel-35 jaar
beni 58 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
sexmassage aan huis
hoi ik ben van harelbeke zoek iemand die sex massage geef aan huis ben er 58j 1.65gr69kl grijs haar normaal gebouwd met en paal van 17cm op 5 dik zoals me balzak in me kontje ook kaal laat me iets weten dank u al vast  
Prettig Gestoord 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie komt er in mijn Gangbang team ?
Hallo iedereen! Ik ben 47 175 75 16*5, hetero maar seksueel en voor de spanning ook niet bang van andermans lul. Ik merk dat er bij koppels (m/v) een vraag is naar extra mannen voor een gangbang en dat men daarvoor graag mannen vraagt die elkaar kennen en elkaar ook gunnen. Om die reden zoek ik 3 mannen om samen een gangbang team te vormen om samen vrouwtjes te neuken waarbij een verloren hand of mond geen probleem is. Ik ben zelf en zoek mannen die intelligent zijn, sportief, verzorgd, kerngezond, normaal tot groot geschapen,correct in afspraken en in de mogelijkheid om op donderdagavond af te spreken. Interesse? Mail dan even, dan spreken we verder af. Eerste samenkomst is nu donderdag 13/6 voor een kennismaking, fotoshoot en rondetafelgesprek om samen een gangbang te organiseren voor het eerst op 20/6 . Reageer je met een woordje over jezelf, je stats en waar je vandaan bent?  

Wie komt er in mijn Gangbang team ?
Pieter 34 jaar Antwerpen - Geel
Iemand zich aant vervelen,en zin in blowjob vanavond?
Ik zit in hetero relatie,maar als ik zoals daarstraks aan het kieslokaal sta en zo van die jonge daddy's zie krijg ik het toch wel warm... leest er hier toevallig zo'n daddy die wellis verwend wil worden? Ikzelf 34j normaal gebouwd en bi. Bij interesse hoor ik het graag...ps. daddy's...dus geen opa's he!! Wees correct over jezelf,ik heb liever 1 oprechte reactie dan 10 reacties van mannen die ik niet zoek. Bij klik kan vandaag nog! Groetjes Pieter  
Stem 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
naakt in de stemming komen
Hey, iemand zin om vanavond naakt naar de verkiezingsuitslagen te kijken. Jij ontvangt en we kijken wat naar de verkiezingen. Ik ben 45j, groot, klein buikje, normaal behaard, voldoende geschapen. Ben eerder passief, maar heb zin in wat actie vanaf 17u bij jou. Regio Gent en omstreken...  
Bi geil 38 jaar Vlaams-Brabant - Kapelle-op-den-Bos
Wie kan ontvangen
Wie een idee? Ik ben groot slank en verzorgd met 18x5cm Top normaal gezien  
Onervaren44 44 jaar Antwerpen - Wilrijk
Onervaren zoekt dominant 55+
Onervaren man 44, m70, 73kg, kort haar/normaal gebouwd, zoekt dominante oudere top - voor regelmatig. Zelf heb ik geen taboes.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10