Zoeken naar neukt zonder

Uw zoekactie voor neukt zonder leverde 72 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bottom 29 jaar Antwerpen - Stabroek
Welke hetero neukt me ?
Hey! Slanke en sportieve kerel getrimd met gladde kont zoekt een mannelijke man ( 20-55jaar ) om me discreet te neuken. Liefst op regelmatige basis. Kan ontvangen en verplaatsen. Reactie met stats.  
Bi bottom 53 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Welke discrete man geeft me een massage met extra aandacht voor het kontje?
Welke discrete man geeft me een uitgebreide massage met extra aandacht voor het kontje en neukt me daarna safe? Zoenen met mannen doe ik echter nooit. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd. Ben bi bottom 55j, kaalgeschoren hoofd, 1m83 75kg intiem geschoren 17cm  

Welke discrete man geeft me een massage met extra aandacht voor het kontje?
xavier 44 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
bottom
wie komt me hier verwennen met z'n paal? ik pijp je, je neukt me. stuur gerust je fantasie en foto door.  
rimneukslet 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
rim/neukslet
57/170/82 ik ben gek van rimmen ik rim geschoren sterretjes lekker lang en diep ook 2 tegenlijk is super en dan geneukt worden mmmm ook dikke mannen zeer welkom op voorwaarde dat alles intiem geschoren is.lijkt mij super de een neukt mij en de andere wordt door mij gerimt gepijpt gelikt maar een geile vent alleen kan ook maar 2 is super. leeftijd tussen 50 en 70 jaar.ik kan ontvangen maar eventueel verplaatsen kan ook.ik ontvang discreet en ik ben glad geschoren ook mijn neukgrotje is glad makkelijk om er in te schuiven.chemsfr komaan(dikke)mannen  

rim/neukslet
Bot B 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voor deze avond
Onervaren hetero hier met een bi-kantje, ik ben niet behaard, babysmooth kontje, atletisch gebouw en gespoeld 180/75kg. Ik ben op zoek achter volgend scenario: Ik of jij komt binnen en gaat zonder iets te zeggen mee naar boven. Ik doe mijn kleren uit en ga naakt op bed liggen. Ik wil dat je me safe neukt met glijmiddel om erachter terug te vertrekken. Speeltjes mogen meegenomen worden. Ik zoek iemand die hygiënisch is, niet te oud en met uithouding of meerdere keren kan klaarkomen. Ik zoek dus geen date maar iemand die me wil neuken. Door mijn gebrek aan ervaring weet ik niet als ik wil pijpen. Reageren op deze advertentie doe je met een foto, je leeftijd, je stats en eventueel een ander scenario of wat je van mij verwacht. Goede reacties beantwoord ik met een foto van mezelf. Glijmiddel, condoom en dildo's zullen aanwezig zijn. Zou voor deze avond zijn.  
Bart 41 jaar Oost-Vlaanderen - Mariakerke
Geil opgestaan
Ik sta vandaag verschrikkelijk geil en heb zonet mijn kont gespoeld en buttplug ingebracht. Wie wisselt de plug voor zijn pik en neukt me? Ik heb wel nog maar beperkte ervaring met mannen (veel fakers en zeveraars tegengekomen). (41/180/95/felbehaard)  
Bot B 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bot zoekt
Onervaren hetero hier met een bi-kantje, ik ben niet behaard, atletisch gebouw en gespoeld 180/75kg. Ik ben op zoek achter volgend scenario: Ik of jij komt binnen en gaat zonder iets te zeggen mee naar boven. Ik doe mijn kleren uit en ga naakt op bed liggen. Ik wil dat je me safe neukt met glijmiddel om erachter terug te vertrekken. Speeltjes mogen meegenomen worden. Ik zoek iemand die hygiënisch is, niet te oud en met uithouding of meerdere keren kan klaarkomen. Ik zoek dus geen date maar iemand die me wil neuken. Door mijn gebrek aan ervaring weet ik niet als ik wil pijpen. Reageren op deze advertentie doe je met een foto, je leeftijd, je stats en eventueel een ander scenario of wat je van mij verwacht. Goede reacties beantwoord ik met een foto van mezelf. Glijmiddel, condoom en dildo's zullen aanwezig zijn.  
pijp/rim/neuksle 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
pijp/rim/neuksle
hallo ik ben een geschoren onderdanige rim/pijp/neukslet 57j 1.70 78 zoekt geile liefst intiem geschoren geile oudere kerels tot plus minus 68 jaar.ook dikke kerels maar dan wel intiem geschoren. ik rim en pijp graag ook ben ik neukbaar.into trio of meer. ik ontvang discreet en verplaats rond antwerpen met mijn fiets.vind het geil terwijl ik de een eim of pijp en de ander mij lekker neukt.maar het is niet makkelijk meerdere te vinden.dus ik heb niemand.maar hou er wel van om met meerdere geile sex te hebben.laaftijd maakt mij niets uit als je maar lekker intiem geschoren bent.chemsfr  
Bottom 63 jaar Antwerpen - Kapellen
Welke Arab, Oost-Europeaan of andere buitenlander neukt mij?
Ik zoek een vreemde (Arab, Oost-Europeaan of andere buitenlander) top die mij komt neuken (is de eerste keer). Ik heb genoeg glijmiddel in huis... Jij komt binnen, wij kleden ons uit, jij rukt je stijf, ik zet me doggy op bedkant en jij neukt mij zachtjes tot stevig. Graag reactie met je stats. Ik ben 63 180 85 14 besneden.  
10 dagen
Kris 50 jaar Antwerpen - Mortsel
Vluggertje op de middag
Hey Wie zin in een vluggertje op de middag Stats 173/73/17 Ik kom binnen op pijp je lekker stijf condoom aan en je neukt me in een standje dat jij verkiest Eens je klaarkomt ben ik terug weg Jij ontvangt regio Mortsel Edegem Duffel Kontich Lint Wie zin?  
  1   2   3   4   5   6   7   8