Zoeken naar mij nemen

Uw zoekactie voor mij nemen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bibi 58 jaar Limburg - HASSELT
Trio of meer
Hoi. Ben versa meer top. 163/60/58j. Zou graag eens deelnemen met meer mannen. .zelfde leefdheid of jonger. Geen feak. Daar ik in ploegen werk kan ik week voor of namiddag  
Tom 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Massage happy end
Wie vanavond of andere dag zin in een deugddoende massage van kop tot teen? Ik zoek kerel tot 30 ongeveer van Leuven en omstreken die verplaatst. Jij legt je neer met gezicht naar beneden (je komt discreet binnen bij mij en legt je neer zonder dat ik je zie). Ik masseer je rug, onderrug, benen en billen uitgebreid met veel olie en neem men tijd. Als je wilt zorg ik ook voor sjaal of masker zodat ik je gezicht niet zie en geef je handjob of blowjob op het eind, maar kan ook enkel massage zijn. Nadien nemen we discreet afscheid. Ik ben ook van omstreken Leuven, 36j, gespierd gebouwd en sociaal/hetero look enz  
Koen 50 jaar Limburg - Lanaken
Btm Ontv tops deze avond of nacht
Ben 52 gbbs 75 en kan discreet ontvangen ben clean en gespoeld. Ben voor veel te vinden mits discreet. Zin om hard te worden gepijp en me te nemen reageer dan duidelijk met stats en wat je wilt doen zoek voor vandaag hoi en hi krijge. Geen antwoordt fakers genoeg hier  

Btm Ontv tops deze avond of nacht
sportief 33 jaar Antwerpen - Retie
bifantasie
Zoek iemand die een aantal van zijn vrienden kan uitnodigen om me geblinddoekt in mijn mond te nemen tot ze me vol spuiten of een facial geven.  
Wouter 28 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Jongeman heeft een geile fantasie
Hallo iedereen, Ik ben een hetero jongeman van 28j, slank en sportief enkel ervaring met vrouwen. Ik heb een aparte fantasie die ik graag werkelijkheid zie worden. Komende maandag om 12u bij jouw op locatie. Ben opzoek naar iemand die mij kan ontvangen en meerdere mannen/vrouwen ook. Het scenario zou als volgt zijn. Ik kom toe op de locatie hellemaal alleen. Ik ga naar de betrokken kamer. Waar ik mij uitkleed en blinddoek mij. Daarna kom jij me halen en bind je mij vast. Je gebruikt speeltjes en je komt klaar op mij. Je gaat de andere mannen en vrouwen gaan halen. Waarbij jullie samen mij gebruiken via alle manieren. Alles moet met respect en plezier voor elkaar gebeuren. Wanneer hier iedereen voldaan, vertekken jullie. Kleed ik mij aan en vervoegen we terug het normaal leven. 
Heb jij een locatie waarbij je mij kan ontvangen in de regio super! Ben jij een slanke,geschoren heer of dame, die wilt deelnemen en reageer met onherkenbare foto. Discrectie is belanrijk!  
Dave 37 jaar Limburg - Diepenbeek
op zoek
Na heel lange tijd nog eens proberen… Welke lieve top man is er voor mij? Ik ben een volslanke man van 37 uit Limburg. Ik ben op zoek naar een geduldige lieve man met niveau om op regelmatige basis af te spreken en te ontdekken. Ik sta voor veel open maar een klik moet er zijn. Ik verwacht een man van niveau die ook even de tijd wil nemen elkaar wat te leren kennen. Discretie en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Voel jij je aangesproken? Dan hoor ik graag van je. X  
tom 25 jaar Limburg - Zonhoven
wie wilt na 23u mijn kontje lang en diep nemen
Hoi, ik ben slanke gast met veel zin en waar ge u mee kunt uitleven ik kan het vrij lang volhouden en kan ook meerdere aan. Pijpen doe ik wel niet.  
Tom 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Massage happy end
Wie vanavond of andere dag zin in een deugddoende massage van kop tot teen? Ik zoek kerel tot 30 ongeveer van Leuven en omstreken die verplaatst. Jij legt je neer met gezicht naar beneden (je komt discreet binnen bij mij en legt je neer zonder dat ik je zie). Ik masseer je rug, onderrug, benen en billen uitgebreid met veel olie en neem men tijd. Als je wilt zorg ik ook voor sjaal of masker zodat ik je gezicht niet zie en geef je handjob of blowjob op het eind, maar kan ook enkel massage zijn. Nadien nemen we discreet afscheid. Ik ben ook van omstreken Leuven, 36j, gespierd gebouwd en sociaal/hetero look enz.  
jaak 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top of meester
slanke onderdanige man pijpt graag wie heeft een voorbinder die mag mij nemen  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Avontuurlijk koppel zoekt bicurieuze sportieve discrete maat
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero door het leven gaat, dat ook uitstraalt, en tegelijk toch zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels, met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven afspreken om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Avontuurlijk koppel zoekt bicurieuze sportieve discrete maat
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10