Zoeken naar met echte

Uw zoekactie voor met echte leverde 50 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Lustforlife 60 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Bestaan ze nog.......?
De echte zaad en plassletjes, maw zij die ervan houden om het in het mondje te krijgen zowel zaad als plas, al of niet slikken bepaal jezelf, eventueel neuk ik tussendoor je gespoelde kontje om toch uiteindelijk in je mondje te spuiten, geen ellenlange date maar eerder kort en bondig, geen gezoen of geknuffel hier maar direct actie.U bent slank tot normaal gebouwd, geen baard of snor, u bent vrij vanavond en kan en wil zich verplaatsen, indien niet te ver eventueel buitendate, graag reactie met uw stats en foto, mag onherkenbaar.Ik zelf ben slank gebouwd, intiem geschoren, normaal geschapen, lees pas vanaf 20h00 mijn mails.....ben eens benieuwd. Met natte geile groeten.  
15 dagen
BESTE ZUIGER 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
GOEDE ZUIGER EN MEER
IK NETTE MAN VAN LEUVEN ONTVANG JE VOOR ZEN GOEDE PIJPBEURT EN EVT MAG JE MEER,BEN JIJ EEN ECHTE MAN MET ZIN OM DIT TE ERVAREN EN VOORAL NIET FAKE BENT DAN BEN JE WELKOM……JIJ MAX 50 JAAR  
15 dagen
Wim 59 jaar Antwerpen - Kalmthout
Zoek geile senior met echte XXL lul
Heb 2 weken geleden een hete senior van 63j zijn grote lul klaargepijpt en heb daar enorm genoten en wil dit nog is doen dus als er hier mannen zijn(+55j) die een grote lul in hun broek hebben zitten en graag gepijpt willen worden reageer dan snel en ik haal je lul uit je slip en pijp hem klaar.  
PijpSlet 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
Anoniem, discreet en zonder woorden!
Heel simpel: alles ANONIEM en discreet!!! Je komt binnen in mijn garage, ik wacht op mijn knieën, kijk je nooit aan en zuig als een echte hoer je lul helemaal leeg. Zonder woorden, alles anoniem en discreet. Eens je die hele lading hebt achtergelaten vertrek je terug zonder 1 woord te hebben gezegd. Graag foto van lul meesturen!  

Anoniem, discreet en zonder woorden!
Eerste keer 28 jaar Antwerpen - Schoten
Gebonden man zoekt eerste keer
Ik ben een gebonden man 28j, 1m70, 70kg, die voor 't eerst een keer geneukt wilt worden. Ik ben enkel ervaring met pijpen en een dildo in men kontje maar wil eens (safe) het echte ding (begin juli). Ik zoek iemand die kan ontvangen (liefst bi) en die zen tijd neemt om eerst elkaar online te leren kennen. Fantasieën, ervaringen, foto's... delen via mail of discord voordat we de stap zetten naar afspreken en meer te doen. Ik ben niet vrouwelijk dus als je dat zoekt, sorry. Stel jezelf effe voor (leeftijd, ervaring, locatie, fantasie...) en we zien wel wat er van komt.  

Gebonden man zoekt eerste keer
16 dagen
bernard 63 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
kleine penis die mij wil neuken
Ik zoek nog steeds een man om mij te neuken. Telkens ik een advertentie plaats is er reactie maar nog nooit kwam het tot een echte afspraak. Telkens is er wel iets. Te ver, te laat, plots gaat het niet enz. Daarom deze duidelijke voorwaarden. Je bent tussen 50 en 80j, penis max 15/16cm. Afspraak dinsdag 4juni in de Veli in Gooik. Ik pijp je stijf en je neukt mij. Geen gezoen. Ikzelf krijg bijna geen erectie meer.  
Bottomman 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Gezocht voor MAANDAG tussen 12u en 16u
Onervaren biman zoekt stevige piemel om maandag safe geneukt te worden. Ik ben slank en heb een volledig glad lijf met gladde bilspleet ook. Ik kan het makkelijkst verplaatsen. Mail mij en vermeld uw stats en de grootte van uw piemel. Ik ben een absolute BOTTOM. Oefen zéér vaak met anale toys, maar een echte piemel in mij is jaren geleden!  

Gezocht voor MAANDAG tussen 12u en 16u
20 dagen
pijp/rim/neuksle 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
pijp/rim/neukslet
hoy ik zoek geile geschoren dikke kerels die ik mag rimmen pijpen en die mij willen neuken,ik 56 170 80 ik zoek tot ongeveer 69 jaar ik ontvang discreet en ook in voor trio of meer ik ben welf geschoren lekker glad ook mijn neuksterretje makkelijk om mij diep te neuken maar ik verwen je eerst ben een echte slet en supergeil  
20 dagen
Slaafje 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Klein geschapen dominante perverten gezocht
Ik blijf zoeken naar die klein geschapen dominante perverse mannen die mij oraal willen gebruiken misbruiken vernederen voor hun wensen en kicks .ook meerdere mannen tegelijk mogelijk. Facefuck, facesitting sperma plas spuw ongewassen dirty voedsel scat ,voeten tenen en alles wat maar pervers en gortig is . Kan als man of eventueel als crosdresser . Mannen koppels tranny iedereen mag mij gebruiken. Kan NIET ontvangen, ook buiten of cardate op je werk enz . Vorige week had ik 8 fakers op 2 dagen . Enkel echte dates .als je enkel wil geilen achter u schermpje zegt het dan eerlijk  
Pijpslet 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
PijpSlet zoekt harde geile lul
Heel simpel: alles ANONIEM en discreet!!! Je komt binnen in mijn garage, ik wacht op mijn knieën en zuig als een echte hoer je lul helemaal leeg. Zonder woorden, alles anoniem en discreet. Eens je die hele lading hebt achtergelaten vertrek je terug zonder 1 woord te hebben gezegd. Wil je meer en mijn hoerenkut neuken terwijl je me voorovergebogen op de motorkap van de auto legt, zeg dat er dan zeker bij als je reageert. Maar prioriteit is dat ik als een hoer zuig en pijp tot je klaarkomt!  

PijpSlet zoekt harde geile lul
  1   2   3   4   5