Zoeken naar man alleen

Uw zoekactie voor man alleen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Sei 59 jaar Antwerpen - Brecht
Vast bi contact gezocht
Hallo Ik zoek een bi man ook mss in een relatie om regelmatig eens af te spreken om samen geile momenten te hebben waar alles kan en niets hoeft Met lul en ballen spelen , tongen , pijpen en neuken Kan overdag en s avonds.. Mijn stats biversa 185/96/16x4 cm Regio Antwerpen. Ik kan wel echter niet ontvangen. Graag antwoord met foto Groetjes  
gisteren
bi man 63 63 jaar Vlaams-Brabant - Diest
oraal verwennen later meer
ben een gehuwde bi man,63 180 92kg 17x5 geen baard snor intiem geschoren en ben op zoek naar een leuke gezonde man die ik mag zuigen en die me wil onderspuiten ,graag op gezicht of in de mond kan ook.2 vrienden kan ook ik ontvang niet;neem men tijd en zoek voor vaker indien klik. Wie bezorgd me nog eens een lading zaad.  
gisteren
21 juni ochtend 39 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Onervaren
Heterogast zoekt jonge gast of man voor vrijdag 21juni in de voormiddag. Wie kan ik plezieren met men heterofluit/zaad. Regio Brugge. Reacties die langer zijn dan een zin aub.  
gisteren
Wim 36 jaar Limburg - Tessenderlo
SpuitenOpHogeHakjes
Hi, Ik ben op zoek naar een leuke man die op de hoge hakjes van zijn vrouw of vriendin wil laten geilen. Als bi bent kunnen we samen geilen en rukken op haar hakjes tot we er samen op kunnen spuiten. Iemand al zin?  
gisteren
Pijpertje 48 jaar Antwerpen - Ranst
Soft date
Verzorgde 47 jarige slanke man zoekt iemand die kan ontvangen en graag eens gepijpt en gelikt wil worden tot het einde. Jij, hygiënisch fris, kan ontvangen. Rustige date, ik kom binnen pijp en rim je lekker tot je lekker klaarkomt in mijn mond en daarna ben ik terug weg. Ik stop rond 15u30-16u met werken. PS. Je mag ook passief blijven en gewoon genieten Niet teveel over en weer gemail, liever daden. ;) Hopelijk tot zo!  
Sami 23 jaar Limburg - As
Hetero
Hallo, ik ben een 23j hetero die wilt experimenteren. Ik zoek concreet, een man, niet al te oud die me een pijpbeurt wilt geven en me eventueel ook rimt voor de eerste keer. NIET neuken, zoenen of iets anders dan hier beschreven staat. Gr  

Hetero
gisteren
eric 73 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
man 70 +bi zoekt man vanaf 62+ tot 80 die man zoekt
Man gehuwd bi mist sex en zoekt man bi of gay om mij te laten genieten en ik u ,geen neuken,tongen pijpen enz kan, graag regio Kotrijk en kunnen discreet ontvangen , Zelf ben ik eerlijk betrouwbaar en vooral discreet.stuur ww gsmm en bericht u eerst discreet  
gisteren
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje, ben sportieve man van 54j, 186cm, 84kg en 15x5 cm speelgoed  
gisteren
Peter 41 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Fotoshoot
Ik (slanke man van 41) ga binnenkort nog eens naaktfoto's laten maken bij fotograaf in Zelzate. Toevallig nog mannen die zin hebben om mee te gaan of samen op de foto willen? Graag rond dezelfde leeftijd. Graag reageren met stats en/of foto.  
gisteren
Bi-ontdekker 40 jaar Noord-Brabant - Valkenswaard
Ontmaagding
Hallo, Om te beginnen… ik val niet op mannen. Maar toch zou ik willen weten hoe het voelt om genomen te worden. Welke niet te groot geschapen man zou me deze ervaring willen geven. Uiteraard wel veilig! Ben slank van postuur.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10