Zoeken naar kris hetero man

Uw zoekactie voor kris hetero man leverde 26 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

20 dagen
Ano 39 jaar Vlaams-Brabant - Glabbeek
Welke slanke man (tussen 18 en 35j) wil een discrete pijpbeurt?
Is er een slanke bi/hetero man tot max 35 jaar die gepijpt wil worden? Anoniem kan ook via een zelfgemaakte gloryhole, of in het donker. Discretie is van belang. Ik ontvang of verplaats in regio Tienen - Linter - St. Truiden - Glabbeek - Diest  
Kenneth 31 jaar Antwerpen - Merksem
Pijpen
Ben een 31 jarige hetero man en heb de fantasie om is gepijpt te worden door een andere man. Kan zowel ontvangen als op verplaatsing gaan  

Pijpen
24 dagen
Bi date boy 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Discrete bi boy wil pijpen
Hey, ik heb een geile dag hier : wil gewoon op mijn knieën een geile kerel pijpen. Ik kan ontvangen in Leuven , graag andere hetero man of bi man die gewoon zaad wil lossen en niet meer. Reactie met volledige stats aub. Hier blond 1m85 80 zie er best goed uit.  
25 dagen
Sander 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ontdekking
Ik ben een hetero man van 25 jaar en zou vanavond graag voor het eerst iemand willen pijpen. Ik kan verplaatsen in de regio rond Gent.  
26 dagen
Jonge30 30 jaar Limburg - Lommel
Hetero zoekt man(nen)
Ben een hetero man die iets spannend zoekt. Ik zou heel graag eens een homo koppel sex zien hebben in het echt. Of hebt je een ander leuk voorstel dan ben ik benieuwd!  
29 dagen
JBDC 27 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Knappe sportieve jongen met xl zoekt...
Jou! Ik laat me vanavond in aalst door een oudere man rukken en edgen terwijl ik vastgebonden op een stoel zit. Welke oudere man wil ook langskomen en mag ik pijpen terwijl ik gerukt word of wil mij ook mee rukken. Alles super discreet. Liefst bi of hetero man zoek geen vrouwelijke man.  
  1   2   3