Zoeken naar klein*

Uw zoekactie voor klein* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Justme1991 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vaste play partner
Goedemorgen Ik ben een 32 jarige BI Top Kerel & ik ben op zoek naar een vaste buddy om op regelmatige basis softdates te beleven. Mijn voorkeur gaat uit naar mollig/volslank & klein geschapen. Stuur me een mailtje bij interesse & we zien wel of het klikt.  

Vaste play partner
Xxx 68 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Wie ?
Ga me straks eens laten afzuigen bij vriend. Wie gaat er eens mee we zijn beide rond de 70 en klein voorzien. Liefst leeftijds genoot en van de streek om snel contact te kunnen maken.  
Try-out 41 jaar Waals-Brabant - Waver
Op hotel te Waver
Ik zoek mijn 1e ervaring ikzelf 42 191 86 normaal gebouwd (klein buikje), kaal met baard, eerder bottom ingesteld(wil ik proberen) ik kan ontvangen na 23u Doe mij een voorstel met foto , anders prullenbak  
DME 31 jaar Antwerpen - Edegem
Dikke Bot voor tops
Ben opzoek naar Tops die mij eens goed willen neuken, zonder veel boe of ba , ben dik en klein geschapen, behaard, hygiene en discretie is belangrijk  
zoek ervaring 59 jaar Limburg - Heerlen
getrouwde man
Ik ben een getrouwde man 185 79 kg 59, zoek een gay of bi man die mij wegwijs wil maken in seks met een man. Eventueel in de vorm van rollenspel. Mijn vrouw weet hiervan en ik kan dus vrij ontvangen, ik zoek het liefst niet voor eenmalig. Bij juiste klik wil mijn vrouw dan wel een keer kijken of zelfs meedoen. Mijn enige ervaring is een keer pijpen bij een trio met mijn vrouw erbij. Ik ben klein geschapen en heb geen haast, liever een nette kerel die ook de tijd wil nemen. Reageren zonder omschrijving hoe je eruit ziet en waar je woont heeft geen zin, een gezichtfoto is een pre.  
bernard 63 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
kleine penis die mij wil neuken
Ik zoek nog steeds een man om mij te neuken. Telkens ik een advertentie plaats is er reactie maar nog nooit kwam het tot een echte afspraak. Telkens is er wel iets. Te ver, te laat, plots gaat het niet enz. Daarom deze duidelijke voorwaarden. Je bent tussen 50 en 80j, penis max 15/16cm. Afspraak dinsdag 4juni in de Veli in Gooik. Ik pijp je stijf en je neukt mij. Geen gezoen. Ikzelf krijg bijna geen erectie meer.  
Peter 53 jaar Limburg - Riemst
Nu nog zin
Hé , heb zin om nu nog lekker te pijpen , groot of klein maakt niet uit als t maar proper is , wie kan nog verplaatsen regio riemst ?  
Roel 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar ouder (50-65 jaar)
Al een tijdje voel ik me steeds meer aangetrokken tot rijpere mannen (50-65 jaar). Nu ben ik via deze weg op zoek naar een heer of meerdere mannen in deze leeftijdscategorie die me op een discrete wijze kennis en wegwijs kan laten maken in de wereld van man-man sex. Denk hierbij aan lichte bondage, rollenspel, gedwongen pijpen, assplay en dergelijke. Zelf ben ik onderdanig ingesteld, heb een leeftijd van 39 jaar, 1m93 met een klein buikje (waar aan wordt gewerkt 🙂) en zie er niet onaardig uit zegt men. Graag wil ik iemand ontmoeten om op vaste basis mee af te spreken, en me zo ter beschikking kan stellen tot een vast lustobject. Ik kan op donderdagavond vrijblijvend verplaatsen en ontvangen (binnenstad Gent) Hygiene en discretie staan hoog in het vaandel aangezien ik ook nog in een hetero-relatie zit. Ik hoor graag van u.  

Op zoek naar ouder (50-65 jaar)
Voor nu 51 jaar West-Vlaanderen - Wielsbeke
Pijpdate Groot voor klein
Normale gebouwde kerel zoekt Iemand in de regio met een redelijke paal om elkaar lekker af te zuigen of heb je een scenario laat maar horen  
zoekt 37 jaar West-Vlaanderen - Gistel
zoekt specifiek
Heren, ik ben zelf een dikke gezette crossdresser, lingerie, pruik, overal mooi geschoren, wel klein baardje die door relatieredenen niet kan verdwijnen. ik zoek een oudere heer 50-60plus, uiterlijk en grote speelgoed maken mij niet uit, wel graag kunnen ontvangen, discreet en hygienisch. ik zoek iemand vast waar ik mag komen het sletje spelen, of een huishoudelijk klusje doen opgekleed, en jij mag dan u fantasie laten gaan, ik hoef niet klaar te komen het plezier is volledig voor u, ik laat graag veel toe en sta voor zeer veel open. graag kunnen ontvangen regio gistel/oudenburg/westkerke/eernegem, graag deftige reactie met wat je zoal wenst; foto hoeft niet maar is altijd leuk meegenomen.  

zoekt specifiek
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10