Zoeken naar jarige

Uw zoekactie voor jarige leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

BiFun 37 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Gebonden bi zoekt vaste fuckbuddy
Hallo iedereen, Ik ben een 37 jarige bi man in hetero relatie. Soms mis ik een lul in mijn seksleven voor orale of anale seks. Er is vast wel een lotgenoot hier uit de regio die ook een zeer discreet en vast contact zoekt om elkaars behoeften te bevredigen. Geen allesneukers of eendagvliegen, wel een deftige en respectvolle man van goed niveau waar rubber na verloop van tijd misschien wel vrijblijvend mag zijn ;-) Zelf ben ik 1m85, 80 kg, weinig behaard. Ik ben ruim gemiddeld geschapen en zou het ten zeerste waarderen jij ook. Begin volgende week (voorkeur maandagavond of dinsdagavond) zijn er zeker mogelijkheden te verplaatsen of te ontvangen. Graag jezelf even deftig voorstellen, ik weet dat dat voor velen te moeilijk is, niet teleurgesteld zijn dat je dan ook geen reply krijgt en dan maar graag denkt dat ik een faker ben. Ken je eigen grenzen qua leeftijdsverschil! Simpel, shoot!  
Tom 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Man zoekt een passionele dame...discreet !
hallo ! Ik ben een 47-jarige slanke man uit Kortrijk, op zoek naar een passionele date met een dame uit de buurt. Discretie is gegarandeerd, alsook hygiëne, respect en eerlijkheid.Ikzef, 47/176/75 zit een de sleur in mijn relatie en probeer deze te redden door 'vreemd' te gaan zodar ik ook mijn passie aan iemand geven kan. Ik ben zelfstandige, dus ik kan makkelijk vrijmaken tijdens de werkdagen. Zeg me hoe jij het ziet en we spreken vlug af! Ik reageer zo vlug mogelijk. Eerlijke deze zoen, Tom.  
Peter 58 jaar Limburg - Neerpelt
Soft date
Ik ben 58 jarige man regio pelt. Ik ben bi. Zoek bi man om af en toe mee af te spreken voor soft sex.elkaar strelen rukken en misschien pijpen.samen naar gay sauna kan ook.  

Soft date
BiFun 37 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Gebonden bi zoekt vaste fuckbuddy
Hallo iedereen, Ik ben een 37 jarige bi man in hetero relatie. Soms mis ik een lul in mijn seksleven voor orale of anale seks. Er is vast wel een lotgenoot hier uit de regio die ook een zeer discreet en vast contact zoekt om elkaars behoeften te bevredigen. Geen allesneukers of eendagvliegen, wel een deftige en respectvolle man vana goed niveau waar rubber na verloop van tijd misschien wel vrijblijvend mag zijn ;-) Zelf ben ik 1m85, 80 kg, weinig behaard. Ik ben ruim gemiddeld geschapen en zou het ten zeerste waarderen jij ook. Begin volgende week zijn er zeker mogelijkheden te verplaatsen of te ontvangen. Graag jezelf even deftig voorstellen, ik weet dat dat voor velen te moeilijk is, niet teleurgesteld zijn dat je dan ook geen reply krijgt en dan maar graag denkt dat ik een faker ben. Simpel, shoot!  
Bibi 56 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Maandag aanstaande
Dag heren, ik ben een 56-jarige immergeile versa/bottom, altijd klaar voor een potje geile sex. Ik pijp je balletjes met het grootste genot leeg en laat me met genoegen en plezier lekker neuken. Ik zal maandag 16/09 bruikbaar zijn in sauna Aquabella in Klemskerke. Iedere nette lul is altijd welkom in mijn mond en kont.  
Robin 64 jaar West-Vlaanderen - Heuvelland
Zoek een vriend voor af en toe
Ik ben een 64 jarige man en kan rustig ontvangen maar ook verplaatsen. Ik zoek een vriend voor af en toe een potje koffie te drinken, video's bekijken een naakt spelen.  
Bibi 56 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Bruikbare Versa
Dag heren, ik ben een 56-jarige immergeile versa/bottom, altijd klaar voor een potje geile sex. Ik pijp je balletjes met het grootste genot leeg en laat me met genoegen en plezier lekker neuken. Ik zal maandag 16/09 bruikbaar zijn in sauna Aquabella in Klemskerke. Iedere lul is altijd welkom in mijn mond en kont. Je zal me herkennen aan mijn armband zoals op de foto.  
Rob 71 jaar Antwerpen - Antwerpen
op zoek
Ik ben een 71 jarige gehuwde bi-man, kan dus niet ontvangen. Ben op zoek naar iemand die mij wil ontmoeten en verwennen en er is veel bespreekbaar zolang het maar met wederzijds respect. Alleen rond Antwerpen aub.  
jojo 45 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
wie wil er daten?
hey ben 45 jarige man en kan ontvangen, zou eens willen weten hoe het voelt om een lul in me te hebben of een simpele pijpdate kan ook, vertel hoe jij het zou willen en jou stats. Foto van speelgoed mag ook altijd.  
Lennert 47 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Hetero bischierig zoekt sletje
ik ben een 44 jarige bischierige hetero met mooie grote pik (zie mijn foto). Mijn fantasie is dat iemand mij naakt ontvangt op zijn knieën, ik kom voor je staan en spuit of plas in je mondje. Indien je condoom klaarlegt naast je mag je mijn grote pik ook zuigen met condoom, als ik dan klaarkom doe ik ze uit en spuit waar je wilt. Als je graag een kontje likt dan kan dat ook. Ben nu vrij tot 19u30 en kick op onderdanige sletjes. Helemaal kinky zou zijn mocht je me naakt en geblinddoekt ontvangen met de deur op een kiertje. Hopelijk hoor ik je snel, no fake aub. Ik vertrek om 15u uit Brussel naar Oudenaarde  

Hetero bischierig zoekt sletje
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10