Zoeken naar hallo mannen

Uw zoekactie voor hallo mannen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Tim 36 jaar Antwerpen - Geel
Samen Geilen op Vr van Koppel
Hoi, ik man, bi soft, zoek een bi man van koppel die samen met mij wil geilen op zijn vrouw of vriendin. Elkaar lekker opgeilen over haar.. lekkerste zou zijn als zij zou toekijken hoe de 2 mannen geil worden van haar en elkaar rukken. Iemand interesse en zin? Ik verpl regio limb en kempen  
gisteren
Jeroen 33 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Jonge mannen gezocht
Voor deze avond rond 18.30 zoeken wij nog een paar jonge geile mannen tot rond 40j voor trio of meerdere. Wij kunnen ontvangen.  
gisteren
Peter 51 jaar Antwerpen - Zoersel
Dumpen
Hoi mannen ben klaar om jouw dumpen van je zaad te ontvangen. Mogen ook vrienden groep zijn.  
gisteren
Jeje 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Meerdere TOP mannen gezocht
Bestaan er nog eerlijke mensen die open staan met andere om samen te genieten. Onderdanige SiSi bot met weinig contacten zoekt oudere groot geschapen TOP mannen om mij te gebruiken als mijn slet en teef. Kan foto en telefoon sturen voor af te spreken , ontvangen kan bij andere oudere groot geschapen TOP man. Tot hoors  
John 40 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek versa
Hey ik 40 73kg 1.75m 17*5 zoek een slanke niet te behaarde man tot 45 die versa is of koppel waarvan 1 top is om mij de ervaring te leren van mannen sex. Ik kan NIET ONTVANGEN. penis lengte min 16cm meerdere keren klaarkomen kan. Stuur je asl naar me en wat woordje uitleg gespoeld zijn is belangrijk en discreet en elkaar met respect behandelen.  

Zoek versa
Sletje 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Slet zoekt Arabische of Turkse mannen
Ik ben opzoek naar geile Arabische mannen die me willen neuken. Alles is bespreekbaar zolang er wederzijds respect is. Andere moslimmannen zijn ook zeker welkom. Graag stel ik mijn mond en kont ter jullie beschikking. Ik zou jullie graag verwennen. Zelf sta ik open voor trio's en gangbangs. Ik ben dertig jaar en gewillig.  
pijperke 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
wie heeft zin ? GEEN FAKE AUB!!! ben benieuwd
Waar zijn die groot geschapen mannen die nu leeg willen? Ik ben onderdanige pijpslet,ik ga naakt op de knieën zitten ,jij staat voor mij en ik ruk en pijp tot je spuit...... heftige spuiters ook welkom, leeftijd geen belang.....mag ook 2 of meerdere zijn ...laat voorstel maar horen  
Roel 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar ouder (50-65 jaar)
Al een tijdje voel ik me steeds meer aangetrokken tot rijpere mannen (50-65 jaar). Nu ben ik via deze weg op zoek naar een heer of meerdere mannen in deze leeftijdscategorie die me op een discrete wijze kennis en wegwijs kan laten maken in de wereld van man-man sex. Denk hierbij aan lichte bondage, rollenspel, gedwongen pijpen, assplay en dergelijke. Zelf ben ik onderdanig ingesteld, heb een leeftijd van 39 jaar, 1m93 met een klein buikje (waar aan wordt gewerkt 🙂) en zie er niet onaardig uit zegt men. Graag wil ik iemand ontmoeten om op vaste basis mee af te spreken, en me zo ter beschikking kan stellen tot een vast lustobject. Ik kan op donderdagavond vrijblijvend verplaatsen en ontvangen (binnenstad Gent) Hygiene en discretie staan hoog in het vaandel aangezien ik ook nog in een hetero-relatie zit. Ik hoor graag van u.  

Op zoek naar ouder (50-65 jaar)
Kim 37 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Bied mij aan
Hygiene en respect is een must ! Ikzelf een hetero man van 37 ( geen ervaring met mannen ) bied mij aan om gebruikt te worden vandaag / avond . Doe een voorstel hoe je het ziet verlopen en wat je met me zou doen ( ik kick op planning) ik reageer enkel op mails met een foto vanjezef. Discretie is een must en jij kan ergens ontvangen of je boekt ergens een kamer op jouw kosten. Tot straks ?  
Bischierig 62 jaar Antwerpen - Ekeren 0472086641
Ik zoek behaarde senior
Welke behaarde senior wil mij inwijden in de mannenliefde? Ik ben bischierig 1m80 86kg 14cm en wil het graag met jou proberen. Als hoogtepunt mag je graag mijn nauw maagdelijk kontje vingeren en dan neuken . Ik kan actueel niet ontvangen. NIET BELLEN, enkel mail of SMS.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10