Zoeken naar ervaren

Uw zoekactie voor ervaren leverde 62 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Edging 34 jaar Antwerpen - Brecht
Zoek enkele mannen die erotische massage willen ontdekken!
Hoi mannen,ik ben opzoek naar open minted mannen die zich open stellen om op een heel rustige en open manier te kunnen genieten van lichamelijke strelingen,massage met erotische toets! Ik verplaats in de provincie Antwerpen. Ook mannen in hetero relatie die eens willen ervaren hoe het voelt door een andere man gestreeld/verwend mogen reageren. Let wel enkel soft erotisch...dus geen penetratie!  
Mstr 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek gewillige boy
Ervaren Meester zoekt een onderdanige boy voor een uitgebreide lichaamskeuring en training. Bondage, edging en veel meer. Onervaren mag. Getint en blacks zeker welkom. Veel toys, latex aanwezig. Safe en discreet. Stel je beleefd voor met je volledige stats. Onnodig te reageren indien ouder dan 28j.  
Mathias 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zeer ervaren fistbottom zoekt een eveneens ervaren fist TOP
uiterst onderdanige en zeer ervaren fist bottom is op zoek naar een fist top met een missie. Deze prille vijftiger, slank gebouwd en van universitair niveau, wil zijn kont namelijk volledig laten ruïneren. Welke fist top vindt het geil om niet 1 maar 2 handen te laten verdwijnen in een kont? Om tot voorbij zijn elleboog deze bottom te penetreren? En bovenal om te werken aan een extreem gapend gat en een reuze prolapse? Kick je op vuistneuken en wil je extremer gaan, contacteer me dan  
Ivan 30 jaar Limburg - Genk
Welke jonge gast wil eens Daten.
Zelf ben ik hetero met eens zin om af te spreken met Jonge gast. Wil dit eens ervaren en ik ben open minded. Genieten is dan ook wederzijds. Zijn hier jonge gasten Max 35 die interesse hebben?  
10 dagen
Mollige maagd 62 jaar Antwerpen - Ekeren
Mollige bottom wil genomen worden
Welke ervaren, oudere top wil mij ontmaagden. Mijn nauw kontje wil geneukt worden. Origine of uiterlijk zijn niet belangrijk. Ik kan niet ontvangen. Reageren met je stats. De mijne zijn 62 180 86 14 besneden. Vanavond gaat niet.  
10 dagen
Student 23 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Student zoekt massage met happy end
Met de examens voor de deur heb ik als studentje nood aan wat extra ontspanning. Ik ben op zoek naar iemand ervaren, met een massagetafel, die deze slanke, sportieve student bij zijn thuis ontvangt en van kop tot teen wilt verwennen, met een happy end als kers op de taart. Hopelijk tot snel!  
10 dagen
bi bot 49 jaar Limburg - Sint-Truiden
klein geschapen top/versa gezocht
Ik ben een slanke, niet zo ervaren bottom en ik zoek een klein geschapen top/versa die kan ontvangen voor een discrete date (ouder/senior geen probleem). Ik zoek in de ruime omgeving zijnde Tienen, Herk, Zoutleeuw, Alken, Landen en Hasselt. Bij reactie graag wat info over jezelf en wat je voorstelt.  
11 dagen
Ik slik 41 jaar Antwerpen - Ekeren
Wil eens dominante pis en zaad proeven
Bij welke dominante man mag ik me aanbieden op mijn knieën met een bivakmuts op om te ervaren hoe het is om je mond te laten misbruiken en pis en zaad te moeten slikken. Eventueel voor regelmatig. Stats zijn 41/182/74. Ik verplaats  
bi bot 49 jaar Limburg - Sint-Truiden
klein geschapen top gezocht
Ik ben een slanke, niet zo ervaren bottom en ik zoek een klein geschapen top, die kan ontvangen voor een discrete date. Ik zoek in de ruime omgeving, Tienen, Herk, Zoutleeuw, Alken, Zuid Hasselt en Landen. Graag wat info bij reactie.  

klein geschapen top gezocht
11 dagen
sletti 28 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
pijper zoekt mannelijk/bi
Ik ben student in Leuven, slank, vrij onderdanig en ik pijp erg graag. 178cm 64kg, discreet, niet erg ervaren. Ik wil op mijn knieen gaan, jouw broek laten zakken en dan jou laten genieten. Heb je interesse, laat me zeker iets weten en tot binnenkort! (21-43j met pic aub).  
  1   2   3   4   5   6   7