Zoeken naar enige tijd

Uw zoekactie voor enige tijd leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Erik 62 jaar West-Vlaanderen - Heuvelland
Ik zoek plezier
Ik ben een discreet en verzorgde man van 62 jaar, 1m74,85 kg, geen baard en geen snor, niet te groot geschapen en mijn speelgoed is geschoren. Ik zoek een vriend die ouder of jonger is maar wel iemand die af en toe kan afspreken overdag op weekdagen, ik ben dan op bepaalde dagen alleen thuis en liefst iemand die niet te ver woont. Het is niet de bedoeling om te neuken maar enkel leuke soft dates en geen vluggertje maar wel de tijd nemen. Reageren met stats en waar je vandaan komt.  
Bi bttm 58 jaar West-Vlaanderen - Bredene
BTTM vrij en veel zin
Wie kan er mij ontvangen? Kan verplaatsen wanneer jij tijd hebt en zin. Laat me graag masseren pijpen rimmen en neuken. Ik pijp heel graag.  
Student 20 jaar Antwerpen - Antwerpen
Student opzoek naar TV/TS of M
Ik heb zo meteen even tijd gezien ik geen les heb. Opzoek naar een eerste ervaring. Soft om te starten en zal ik wel aangeven hoever ik mss wil gaan. Ik sta top ingesteld! Ik ben introvert en dit is heel spannend voor me dus aub rustig aan doen. Graag foto in bijlage van jezelf of je leuke speelgoed. Ik studeer in Wilrijk. Geen foto is geen reactie!  
Youri 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Pijpen
Weeral op zoek naar iemand die een lekkere lange trage pijpbeurt wil... auto, boven in de bib in Leuven of in het stadspark... ik neem echt mn tijd, klaarkomen mag in mn gezicht of mondje...  
Jonge pijper 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden? 40+
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
Hans 34 jaar Antwerpen - Beerse
Lekker gek doen
Ik ben opzoek naar iemand waar ik straks langs mag komen om een geil avondje samen te hebben … bij de juiste klik voor heel veel in Ik ben 34 normaal gebouwd stijf 18cm en bi Heb jij deze middag of avond tijd stuur snel een berichtje  
Lekker 41 jaar Antwerpen - Vosselaar
Wil leeg gezogen worden...nu
Nu 02u10, wie kan er nu nog naar Vosselaar komen om mij leeg te zuigen. Ik heb nog wel even tijd Ik wil je eventueel ook wel neuken.  
steve 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
ik wil u eens pijpen
hoi ik hetro zoek hetro die zijn vrouw niet houd van pijpen dat wil ik dan wel doen niet ouder dan 50 ik ben 48 IK ONTVANG ENKEL op den dam heb je zin in leuke pijpbeurt bij mij moet je niets doen wel klaarkomen in mijn mond het is nu 00.10heb tijd tot ????? LAAT me iets weten ik antwoord steeds terug  
Bi bot 46 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Bot zkt top voor nu of deze avond
Na lange tijd even niks meer gedaan te hebben, terug zin om mij eens te laten vullen. Welke kerel tot max 46!! Heeft zin om mij te komen afrijden? Discretie en hygiene zijn gevraagd en geboden! Reactie met foto krijgt voorrang. Stuur olk stats mee. Ps ik neem prep bare kan!  

Bot zkt top voor nu of deze avond
Dirk 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Triestig
Het is weer triestig gesteld met jullie mannen jullie moeten van alles weten of dat uw stats er toe doen om iemand eens te willen pijpen of iets anders en dan moeten ze ook nog een foto hebben als ze dit vragen zijn ze fake . Speel voortaan met uw blokkendoos dan anderen hun tijd te verdoen . Triestige mensen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10