Zoeken naar doe ik

Uw zoekactie voor doe ik leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jerre 50 jaar Antwerpen - Lier
Keuring milking....
Bij wie kom ik deze voormiddag langs? Veel scenario's zijn bespreekbaar voor mij. Zelf ben ik slank verzorgd 1m87 76kg 16/4 besneden 50j. Doe me een leuk voorstel en ik sta zo meteen misschien bij jou.  

Keuring milking....
Felix 56 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Leuke eerste ervaring
Zoek straks vanaf 5u iemand met ervaring die mij laat voelen wat het is om seks te hebben met een andere man. Ben chubby, baard, 1m82 en wil voor het eerst een lul proeven en voelen. Wie heeft er zin ?? Zuigen, likken, tongen, neuken als ´t lukt (safe),.... doe maar voorstel. Wel omgeving waasland  
Doe wat je wil 39 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Onervaren zoekt 1 of meer tops
Dag mannen/jongens, Ik ben 39 en hoop hier iemand te vinden die ik mag leeg zuigen en die me doorneukt. Verder ben ik wel te vinden om vernedering, pisdrinken,…jou fantasie mag ook uitkomen natuurlijk. Jou huidskleur, leeftijd is van geen belang (jong, oud) wel ben je liefst slank en onbesneden (en heb je een mooi bosje Ideaal heb je ook interesse om mijn plasbuis open te rekken / stretchen. Ook mag je filmen / foto’s nemen. En sorry, ik stuur wel graag nog wat berichten alvorens af te spreken. Ik heb een lichte vorm van autisme en weet graag hoe het allemaal gaat gaan. Ik kan enkel verplaatsen (auto). Liefst ben je van de omgeving om makkelijk meermaals af te spreken. Kom je toch van iets verder maar ben je de geknipte man(n’en), reageer dan ook aub.  
Beeertje 33 jaar Vlaams-Brabant - Keerbergen
waterbeer
Hallo, Ik ben opzoek naar fijne mensen waarbij ik naakt op bezoek mag komen. Ik kom bij je binnen en doe al mijn kleren uit. Elkaar leren kennen, samen plezier beleven. Hoeft geen seks te zijn. Idealiter heb je een zwembad waarbij ik naakt kan zwemmen. Ik hou van vrijheid. laat iets weten, ik reageer enkel op deftige reacties. veel liefs x  

waterbeer
Thomas 49 jaar Antwerpen - Schelle
Rond 16 u parking cinema Blue vis achterin mijn auto.
Biman zoek een man die zich laat afzuigen en waarvan ik het zaad mag slikken . Ervoor of erna plas je in mijn mond zodat ik alles opdrink zonder te morsen. Achterin mijn grote auto met zwarye ruiten op de parking van de cinema blue vis. Om 16 u. Jij stapt achteraan in je broek omlaag en ik doe de rest . Jij doet niks bij mij. Uiterlijk en afkomst niet belangrijk moet ook niet perse proper gewassen zijn.  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Gunter De Backer 47 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Vies en pervers
M/47/170/85 op zoek naar mannen die kunnen ontvangen. Ik heb weinig tot geen taboes maar ben vooral op zoek naar iemand die mijn ongewassen kont en pik lang wil uitlikken en afzuigen. Ik wil ook helemaal ondergepist worden en doe graag hetzelfde. Alle andere voorstellen welkom maar kontlikkers en pissers/pisdrinkers hebben een streepje voor!  
Bi bottom 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke discrete man geeft me een massage met extra aandacht voor het kontje?
Welke discrete man geeft me een uitgebreide massage met extra aandacht voor het kontje en neukt me daarna safe? Jij kiest standje(s) uit. Zoenen met mannen doe ik echter nooit. Ben bi bottom, 54j, kaalgeschoren hoofd, slank verzorgd lichaam, 1m83 75kg intiem geschoren 17cm. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd  

Welke discrete man geeft me een massage met extra aandacht voor het kontje?
souri1259 59 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Op zoek naar iemand om samen te pijpen
Bi man 58 jaar 182/84 kg versa 19/5 ik ben van diksmuide ik ben discreet hygienisch en geschoren. kan niet ontvangen maar lekker elkaar verwennen veel doe ik graag en sta voor veel open ik hou ervan om een ​​goede pik te zuigen en ik slik als clean.  

Op zoek naar iemand om samen te pijpen
Bi31 31 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Bi voor oudere daddy
Ik 31/176/90/16 zoek een lekkere daddy die mijn mondje en kont wilt berijden. Jij moet kunnen ontvangen of samen naar motel te Bekkevoort Doe me een heet voorstel en wie weet tot svs  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10