Zoeken naar deze voormiddag

Uw zoekactie voor deze voormiddag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bi schierig 47 jaar Antwerpen - Herentals
Geile babbel en of doe date
Slanke bi 180 74 16x5,5 zoekt voor maandagvoormiddag idem voor spannende date. Dat kan gaan van een gewoon geil gesprek bij de koffie tot meer…… niks moet, maar wie weet veel kan. Reageer met stats en woordje uitleg over jezelf. Het is hier niet simpel om een date te scoren, maar we blijven proberen tot we de juiste match hebben.  
Geil 30 jaar Antwerpen - Schoten
Nieuwschierig
Ik zoek iemand die morgen voormiddag/middag wil afspreken om mij eens goed te laten pijpen en eventueel meer. Wederzijds spelen mag zeker ook. Ik ben 30j 1m88 86kg. Graag reactie met wat je wil en liefst een foto. Tot morgen!  

Nieuwschierig
Onervaren kerel 30 jaar Antwerpen - Mortsel
Morgen
Hallo. Ik ben op zoek naar iemand die mij morgen voormiddag kan ontvangen om mij voor de eerste keer te neuken. Leeftijd enzo speelt geen rol. Liefst niet te groot geschapen… kan later voor regelmatig. Ik ben zelf 30, 1m80, 80kg.  
Seppe 44 jaar Antwerpen - Brasschaat
bi discreet spuitmondje
Sportieve geile gebonden bi die zich af en toe eens laat gebruiken door mannen. Ik ontvang op weekdagen in de voormiddag geile discrete zaaddumpers die mijn gezicht en mond mogen komen volspuiten. Indien gewenst kan ik dat naakt en of geblinddoekt doen. Graag een foto van je zaadpaal bijvoegen als je wil langskomen.  
bert 56 jaar West-Vlaanderen - Menen
pijpen
bij wie zou ik deze voormiddag mogen langs komen ik zou graag mijn lul in een heet mondje steken om lekker gepijpt te worden wederzijds kan ook . enkel deze voormiddag  
Thomas 38 jaar Antwerpen - Stabroek
Normaal Bi contact
Hela! Ik zoek mijn eerste bi ervaringen. Graag iemand die net als ik wat op ontdekking is. Ik sta voor veel open, maar gwn normaal. Niet van die berichten als ik ben je zuigsletje en je mag mn mondje volpompen. Iemand die net als ik opzoek is naar iets anders als in zijn relatie en wil genieten van normaal contact en nieuwe dingen wil proberen. Ik ben zelf zeer verzorgd, sportief gebouwd. Stuur me maar wat je wil doen! Ik kan niet ontvangen. Ik kan enkel deze voormiddag. Enkel reageren als je van de regio stabroek bent aub! 👋🏻  
PXP 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik zoek voor deze morgen/voormiddag
een lekkere pik om heerlijk leeg te zuigen, ik ben bottom en zoek een top, graag ook andere origine - 42 190 82  
Seppe 28 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Deze voormiddag
Wie kan er discreet ontvangen en wilt mijn lippen rond zijn lul en mijn tong die zachtjes over je eikel en ballen streelt? Ik tong ook graag. Wederzijds kan ook en meer kan ook. Kan enkel deze voormiddag.  
Bicurieus 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bi zonder ervaring op zoek naar gelijkgezinde
Ik ben een bi-man in hetero relatie, ik ben benieuwd om eens iets te proberen met een andere man van mijn leeftijd +-. Enkel mannen die ook in een relatie zitten en dus 100% safe zijn, morgen in de voormiddag/ middag (ik kan ontvangen) geniet de voorkeur, laat maar weten!  
Seppe 28 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Vrijdag voormiddag
Bij wie mag ik morgen (vrijdag) voormiddag langs komen? Ik zou je graag verwennen met mn mond en tong. Ik kus en tong ook graag. Wederzijds kan zeker ook. Andere voorstellen mogen zeker ook. Zolang het geil is en dat we er samen van genieten! Ik ben het verlegen type en ben daardoor ook een klein beetje onderdanig. Ouder mag zeker ook ik verplaats me regio roeselare izegem. Kan niet ontvangen.  

Vrijdag voormiddag
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10