Zoeken naar dad*

Uw zoekactie voor dad* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

toyboyke 39 jaar Oost-Vlaanderen - Knesselare
daddy die me wil opleiden
hoi, daddy gezocht die me wil opleiden als slaafje voor zichzelf of andere dominante mannen, die me voorstelt aan zijn perverse vrienden, meeneemt naar sauna's of uitleent als toyboy. Ik ben 35/187/80 sportief gebouwd en onderdanig, exhibitionistisch ingesteld, maar graag wil ik mn grenzen verleggen. Anale training, deepthroat, outdoor sex of cardates. ik kom graag op auditie om te tonen waar ik nu al sta.  

daddy die me wil opleiden
TOM 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt zoon
Ik ben 62/184/75, niet behaard. Ik zoek een SLANKE zoon tussen de 18-35 jaar die ook houdt van SOFT. Samen genieten van elkaar. Indien een wederzijdse klik kan regelmatig. Enkel discreet en hygiënisch. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Leuke babbel, drankje en samen genieten met respect voor elkaar. Heb je vragen en/of belangstelling stuur gerust een boodschap met vermelding van je stats. Groetjes  
Fun 50 jaar Antwerpen - Mechelen
zoek jong bottom- of zaadsletje
Zoek een jong (20er), slank (ook skinny zeer welkom) en vooral geil bottom sletje dat zin heeft in chub bi top daddy van 50. Ik kan discreet ontvangen (Putte bij Mechelen) voor geile fun (porno filmke, betasten, tongen, rukken, pijpen, jou neuken...). Veel kan en niets moet. Discretie (stuur geen pics) en hygiëne gevraagd en geboden. Handboeien, dildo en poppers aanwezig voor andere grenzen af te tasten. Jonge koppeltjes (m/v - m/m - v/v) die is eens iets anders willen ook welkom. Heb je zelf scenario...laat maar weten. Reageer met wensen, stats en zorg dat je cam hebt voor visual check.  
CumDumpsterSlet 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongetje zoekt daddy met kamagra
Hey ik ben 1m60 56kg 26j klein jongemannetje die zeer graag samen met een gewillig top daddy kamagra wilt nemen en die meerdere keren langdurig mijn keel wilt hard doorneuken. Ik slik gerust ALLES door. Ik laat m'n keelgatje diep en hard neuken. Ik wil enkel foto van je lul en gladgeschoren lul en ballen. IK ONTVANG NIET maar kan makkelijk verplaatsen. Ik zoek voor regelmatig en ik heb auto dus kan makkelijk op afstand komen. Niet te ver aub max 30km van in en rond gent. Meld ook lengte en dikte van je pik erbij schatje daddy xx  

Jongetje zoekt daddy met kamagra
Bi31 31 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Bi voor oudere daddy
Ik 31/176/90/16 zoek een lekkere daddy die mijn mondje en kont wilt berijden. Jij moet kunnen ontvangen of samen naar motel te Bekkevoort Doe me een heet voorstel en wie weet tot svs  
Pieter 34 jaar Antwerpen - Geel
Iemand zich aant vervelen,en zin in blowjob vanavond?
Ik zit in hetero relatie,maar als ik zoals daarstraks aan het kieslokaal sta en zo van die jonge daddy's zie krijg ik het toch wel warm... leest er hier toevallig zo'n daddy die wellis verwend wil worden? Ikzelf 34j normaal gebouwd en bi. Bij interesse hoor ik het graag...ps. daddy's...dus geen opa's he!! Wees correct over jezelf,ik heb liever 1 oprechte reactie dan 10 reacties van mannen die ik niet zoek. Bij klik kan vandaag nog! Groetjes Pieter  
Kinky FF Fun 50 jaar Antwerpen - Mechelen
Kinky FF Fun
Daddy bear van 50 met grote handen zoekt skinny bottom fist slet voor geil gebruik en fist fun. Liefst max 35. Geen blinddates, camcheck vooraf.  
Tom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt zoon
Ik ben 62/184/75 en onbehaard. Ik zoek een SLANKE zoon tussen 18-35 die ook veel houdt van soft, samen genieten van elkaar. Discretie en hygiëne zijn een must. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Regelmatig kan bij wederzijdse klik. Heb je belangstelling of vragen stuur gerust een boodschap en vermeld zeker jouw stats en verlangens.  
rukker 70 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge rukker gezocht
2 daddy;s hebben zin om deze middag met een geile jonge kerel te spelen. We kunnen ontvangen in Antwerpen centrum. We pijpen graag en laten graag pijpen. Concreet afspreken via whatsapp aub.  
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10