Zoeken naar blijft

Uw zoekactie voor blijft leverde 54 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijpslet 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere lullen pijpen in cinema ABC Gent Dampoort
Ik ben een sportieve hetero met een bischierig kantje. En op woensdag 15/05 zak ik in de namiddag nog eens af naar cinema ABC aan Gent Dampoort om lekkere lullen te pijpen (jij blijft passief en verwacht niks meer). Wie komt er achteraan de cinema zijn mooie grote lul eens door de gloryholes steken? Stuur een berichtje met je stats en eventueel een foto en dan bezorg ik jou het juiste uur dat ik daar aanwezig ben.  
BottomBoy 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
Alles ANONIEM
Anoniem, discreet en zonder woorden. Ik wacht in deze houding je op, je komt binnen, komt achter me staan en je neukt me hard en diep tot je me helemaal vol of onder spuit. Alles blijft ook anoniem! Ik zal masker dragen en kijk je nooit aan. Jij moet niets zeggen, en als je dat wel doet, enkel dat ik een hoer ben die je hard gaat neuken tot ik schreeuw om genade. Wil je me spanken, kan zeker, wil je ruw neuken, graag! Nogmaals, discreet en anoniem! Hoe meer geile lullen hoe liever nu  

Alles ANONIEM
10 dagen
Bavo 41 jaar Antwerpen - Rumst
Soft
Wie mag ik vanavond lekker laten klaarkomen? Jij zelf blijft passief. Ik zoek voor in de regio en iemand slank tot normaal gebouwd. Tot straks.  
10 dagen
Jurgen 45 jaar Limburg - Genk
Lekker pijpen
Wil nog eens warm zaad in mijn mondje voelen spuiten .ik pijp je lekker klaar terwijl je blijft spuiten.ik slik.hoe meer zaad hoe beter  
12 dagen
Kenzo 32 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Pijpen
Is er een man die zich nu laat klaarpijpen en spuit in mijn mond? Jij blijft passief, ik kan wel naakt gaan. Voor NU regio Aalst. Ik kan ontvangen en verplaatsen. 32j, 180cm, 85kg.  
13 dagen
jurgen 61 jaar Limburg - Neerpelt
zou nu graag senior pijpen en ballen likken
Dus alleen als je nu kan , ik ontvang je . Liefst senior, intiem glad. Je mag zwaarlijvig zijn,klein of groot voozien, allemaal prima zolang je maar intiem glad bent. Jij blijft passief en ik verwen je. Je gaat helemaal naakt en ik streel je en lik je ballen en pijp je tot je klaarkomt. dan vertrek je. Geen eindeloos mailen,geen teveel info wisselen, gewoon dat doen zonder teveel te spreken. Ik stuur geen fotos, jij mag dat(van je pik en ballen) maat moet niet.IK kan tot 15:00h .  
Bottomboy 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
Anoniem en discreet!
Anoniem, discreet en zonder woorden. Ik wacht in deze houding je op, je komt binnen, komt achter me staan en je neukt me hard en diep tot je me helemaal vol of onder spuit. Alles blijft ook anoniem! Ik zal masker dragen en kijk je nooit aan. Jij moet niets zeggen, en als je dat wel doet, enkel dat ik een hoer ben die je hard gaat neuken tot ik schreeuw om genade. Wil je me spanken, kan zeker ook dan. Nogmaals, discreet en anoniem! Meerdere tegelijk kan ook natuurlijk  

Anoniem en discreet!
15 dagen
Danny 54 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zoek lul(len) om te pijpen
Voor de komende dagen ……weken Je moet kunnen ontvangen , ik pijp , slik en lik je ballen jij blijft passief …zoek een vaste meester die ik pijp zoals hij wil Hygiene en discretie vereist Ik verplaats  
16 dagen
Pijpslet 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere lullen pijpen in cinema ABC Gent Dampoort
Ik ben een sportieve hetero met een bischierig kantje. En aangezien het toch alweer een tijdje geleden is dat ik nog een lekkere lul gepijpt heb (enkel pijpen, jij blijft passief, verwacht niks meer), zak ik woensdag 08/05 in de namiddag nog eens af naar cinema ABC aan Gent Dampoort Wie komt er achteraan de cinema zijn mooie grote lul door de gloryholes steken? Stuur een berichtje met je stats en eventueel een foto en dan bezorg ik jou het juiste uur dat ik daar aanwezig ben.  
17 dagen
Pijpslet 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere lullen pijpen in Cinema ABC Gent Dampoort
Ik ben een sportieve hetero met een bischierig kantje. En aangezien het toch alweer een tijdje geleden is dat ik nog een lekkere lul gepijpt heb (enkel pijpen, jij blijft passief, verwacht niks meer), zak ik woensdag 08/05 kort na de middag nog eens af naar cinema ABC aan Gent Dampoort Wie komt er achteraan de cinema zijn mooie grote lul door de gloryholes steken? Stuur een berichtje met je stats en eventueel een foto en dan bezorg ik jou het juiste uur dat ik daar aanwezig ben.  
  1   2   3   4   5   6