Zoeken naar ben daar

Uw zoekactie voor ben daar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

frank 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
lekker seksen
Goede morgen, ben geile verzorgde bi man. 184/91 gbbs, geschoren, discreet. Zoek een lekkere ontspannen date met geile man/mannen, bi koppel of shemale, waarbij alles kan maar niets moet. Ik verplaats vanuit Sluis en spreek niet af in de cinema aldaar.Reageer met stats wat jij jullie geil vinden en waar ontvangen wordt.Hoor het graag, heb er zin in. xxx  
John 58 jaar Limburg - Roermond
Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
Hol, hoi, mannen. Wie heeft er zin om als mannen zijnde heerlijk te daten en om elkaar als de klik er is ook lekker te verwennen. Dus elkaar zalig aftrekken, pijpen en…!? Ben dus een ongebonden biseksuele 55 plusser type Top/versa, 1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en discreet. Zoek dus een gewoon nette en ook fatsoenlijke (Belgische/jonge)man tussen de 20 & 50 jaar met een slank e/o normaal postuur die dit ook gewoon lekker en geil vind om ook heerlijke ongegeneerd seks met een man te kunnen hebben. * Afspreken bij en op een lokaal naaktstrandje. * Afspreken om samen naar een (gay) sauna of…te gaan. * Kunnen kennis maken en dan als de wederzijdse klik er is naar mij thuis te gaan om in mijn jacuzzi te genieten. * Maar kom ik in case ook graag naar jou (of jullie) toe. Reageer dan ook even bij serieus interesse met ook even wat foto’s met ook dagen en tijden dat je zouden kunnen. Met een oprechte groet, John.  

Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
Robby 47 jaar Limburg - HASSELT
Lekker pijpen
Ben in hasselt vandaag.wil een lekkere pik afzuigen. Wil ook eens zaad proeven en slikken.  
Cum on heels 33 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Verzot op heels
Hi ik ben op zoek naar man met dezelfde interesses zoals mij en dat zijn high heels ... Ik zoek een man die heels heeft en die graag samen met mij daar mee wilt spelen.. samen rukken handje helpen samen spuiten op die heels ... Filmpje zien samen ...meer kan bij de juiste klik. Ik kan enkel verplaatsen of ontv op kamer... Wie heeft er heels en wil samen ... ??  

Verzot op heels
Biman 63 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
Zoek oudere man voor softdate
Ben een verzorgde man van 63-185-84 15x4,5. Ik zoek een discrete man om samen naakt te genieten. Kijken, rukken, handje helpen, pijpen ........ Veel kan maar niets moet. Je moet kunnen ontvangen of op kamer gaan ergens. Antwoorden met volledige stats, van waar je bent en wat je wil.  
Pascal 56 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Naaktslaaf , ook voor bi koppel
Ook voor ouder. Vrouw kan toekijken of meer.. Ik kom 1 uur of langer naakt. Ik laat mij langdurig gebruiken. Zelf ben ik dus passief. Ben single bi stijlvolle man 180/85kg. Geen xl, intiem kaal. Heb geen bbs of tatoo. Hygiëne. Ik verplaats mij enkel. Geef uw stats en leeftijd en regio aub.  
Michael 51 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
deepthroat pijper gezocht
Ben je een ongeremde deepthroat pijper en ben je bij voorkeur op zoek naar een vaste paal om regelmatig diep met je mondje over te schuiven, dan ben jij diegene die ik zoek. Ik ben een slanke grote normaal gebouwde man van 51. Heb een goeie degelijke onbesneden 18*5. Ik kan zowel verplaatsen als ontvangen (in Lebbeke). Graag wat info over jezelf (eventueel ne foto) en voorstel.  

deepthroat pijper gezocht
Naughty 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
Hallo iedereen. Wie ben ik? Ik ben een 32-jarige jongeman, 190/78/15, met een leuke job en fijn sociaal leven. Tussen de lakens mag het allemaal wat meer kinky zijn. Ik ben bi en zeer ruimdenkend, heb BDSM-ervaring en ben momenteel op zoek naar een vaste speelpartner (date enkel met vast contact). Ik ben switch/versa, maar zit momenteel vooral in een bottom/onderdanige/sletterige fase. Dus wie ben jij? Top/Dom (of switch/versa met goed ontwikkelde top/dom kant) en volgende trefwoorden schrikken je niet af: anal training/play, facefuck, plas, cumplay, rough sex, bondage, sloppy, opdrachten, lingerie, gebruik als slet... Graag iemand die grenzen opzoekt en leuke scenario's bedenkt. Mijn voorstel voor 1ste date: ik zit geblinddoekt te wachten, met lingerie setje aan en buttplug in. Dan kom jij binnen en het spel begint. Kinky in bed, maar hou van niveau en een leuke babbel ernaast. Wie heeft interesse?  

Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
Sam 24 jaar Antwerpen - Balen
Zoek fun nog niet veel ervaring
Hey ik ben 24 173 94 17x5 en zoek fun. Ik sta open voor veel maar nog niet heel veel ervaring. Ik kan soms ontvangen of verplaatsen. Voeg me eventueel maar toe op snap diverforpadi90 of een mailtje leeftijd maakt niet uit. Into trans, sokken,sneakers,voeten, crossdress, cd, bi, trio enz voor alle fetishen ook  

Zoek fun nog niet veel ervaring
Mickey 40 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Zoek dominante top
Hallo ik ben een man van 40 bruin haar en ogen 180 100 en 16x4cm ik zoek een dominante top waarbij ik de slet mag zijn hopelijk tot snel  

Zoek dominante top
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10