Zoeken naar alleen serieuze

Uw zoekactie voor alleen serieuze leverde 42 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Ilyas 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge Arab trav zoekt enkele blacks om plezier te maken
Zijn hier misschien enkele blacks die zin hebben in arab travje? Het zou zijn voor zondagavond. Bij serieuze reaktie altijd antwoord. Ik zoek BBC. Mijn stats : 180-70-donkere huid- lekkere kont.  
Tony 52 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Ervaren Sissy, vrouwelijke bi-bottom
Ik zoek voor deze avond een ervaren Sissy of een vrouwelijke bi-bottom voor een geile date. Graag iemand die verzorgd is, die weet wat hij wilt en die zich als een vrouw laat behandelen. Enkel serieuze reacties aub... Ik kan ontvangen en ook mij verplaatsen  

Ervaren Sissy, vrouwelijke bi-bottom
16 dagen
Ilyas 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge Arab trav zoekt enkele blacks om plezier te maken
Zijn hier misschien enkele blacks die zin hebben in arab travje? Het zou zijn voor zondagavond. Bij serieuze reaktie altijd antwoord. Ik zoek BBC. Mijn stats : 180-70-donkere huid- lekkere kont.  
17 dagen
Lucas 37 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Lucas
Hallo. Ik ben op zoek naar een vaste man. Ik hou van neuken. lange zuigkracht. Ik zal doen wat je wilt. Laten we elkaar ontmoeten, ik kniel neer en jij stopt het in mijn mond. Ik ben op zoek naar een partner voor permanente seks. graag alleen serieuze antwoorden. schone en aardige kerel. Ik wacht op bericht.  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels (-42j), met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
18 dagen
Peter 65 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Vanavond beschikbaar
Man 65j, mollig type zoekt voor vanavond leeftijdsgenoot die kan ontvangen tussen 20 en 22h. Alleen regio Oostende/Bredene/De Haan. Rustig spelen, opwinden, pijpen, spuiten en klaarkomen. Geen gekus. Geen anaal. Voor de rest alles bespreekbaar. Alleen serieuze respons wordt beantwoord.  
Danny 48 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Bi schierig onervaren
Langs deze weg zoek ik gast 25 tot maximaal 50j regio zottegem en omstreken ikzelf kan ni ontvangen reactie met stats loods en foto en serieuze reactie om samen te ontdekken  

Bi schierig onervaren
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels, met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven afspreken om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
Pijper 45 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Ik wil pijpen en zaad in mijn mond
Hey, Ik ben 44, normaal gebouwd, hoogopgeleid. En ik ben een pijper met veel ervaring. Zijn er kerels tot 65 die zich kunnen verplaatsen tot zaventem? Vanaf middernacht. Ik deepthroat pok en slik alles door. Enkel serieuze reacties van hygienische mannen.  

Ik wil pijpen en zaad in mijn mond
Thomas 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geil op het werk
Wie komt deze nacht mijn geile lul leegzuigen tijdens mijn nachtshift? Nette omgeving... Unieke locatie... Ik ben sportieve dertiger, netjes geschoren. Graag serieuze reactie, liefst met een foto. Mag discreet. Ik respecteer jullie discretie en hoop hetzelfde. Groetjes Thomas  

Geil op het werk
  1   2   3   4   5