Zoeken naar alleen met foto

Uw zoekactie voor alleen met foto leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
gisteren
Thomas 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Pijpdate
Welke senior kan me vandaag nog ontvangen voor een heerlijke pijpdate? Mail met foto wordt altijd beantwoord.  
gisteren
Tom 23 jaar West-Vlaanderen - Brugge
klaar rukken
Hallo, ikzelf ben een 23-jarige jongen die graag wil klaar komen met behulp van een oudere man. Ik zou liefst passief willen blijven. Niet pijpen, gewoon mij betasten en aftrekken tot ik spuit. ik heb voorkeur in een cardate (vluggertje), bij interesse graag leeftijd en evt. foto :)  
gisteren
Marc 54 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie is er nu nog vrij
Hallo ik ben man van 54 177 87 15 x 5 en besneden en niet intiem geschoren en ik wil een patiënt zijn van een dokter die mij grondig onderzoekt en of wil ik een massage met happy ending bij mij thuis in Wetteren please als het kan een foto van gezicht mee sturen dan krijg je er 1 van mij belooft ik ben discreet en vertrouwelijk en geen foto jager  
Jan 38 jaar Antwerpen - Berlaar
Wie pijpt mij klaar vanavond en filmt daarna als ik je klaar pijp?
Ik ben 38/175/80/16 en ontvang je vanaf 23u discreet bij mij thuis. Jij bent max 44j en je mag mij oraal uitleven op mijn piemel tot ik lekker klaarkom! Het enigste dat ik vraag is dat je mij daarna filmt met mijn gsm terwijl ik je klaar pijp! Plas mag ook! Reacties met foto krijgen voorrang.  

Wie pijpt mij klaar vanavond en filmt daarna als ik je klaar pijp?
gisteren
Kurt 47 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Cum on face
Zijn er hete mannen die met mij in bos of natuurgebied willen gaan en mag ik u rukken of pijpen? Je moet zelf niets doen..Mail met foto van je paal krijgt voorrang..voor nu …kan tot 18u  
Xl top 59 jaar West-Vlaanderen - Torhout 0495338333
Rijper met - 35 j
59/1.88/85/19 sportief verzorgd. Versa alles kan niks moet respect voor elkaars grenzen en wensen. Date met -35 j kan ontvangen gelieve niet te reageren als je niet beantwoord aan het gevraagde profiel. Enkel duidelijke info met foto en stats.  

Rijper met - 35 j
gisteren
serieus 54 jaar Limburg - Borgloon
Fuckbuddy
Ben opzoek naar een fuckbuddy vast. Moet houden van puur natuur pijpen en geneukt te worden.Glad geschoren zijn en geen baard of snor hebben.iemand die zijn gevoelens uit en toont. Ben je zo iemand en heb je intresse ,graag reactie met foto. Geen foto is geen reactie.Dit is voor mensen met serieuze bedoelingen.Kan afgesproken worden voor een gesprek daarna zijn we wel.  
gisteren
Nick 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Op ontdekking
Hey onervaren gast hier 32j m80 85kg 16 cm Opzoek naar n leuke gast die samen wil experimenteren en mij een beetje wegwijs wil maken in het bi zijn Veel kan niets moet enkel respect en hygiëne voor de rest komen we er snel achter wat wel en wat niet ;) liefst niet ouder dan 35 Belangrijk is wel dat het voor meerdere keren is Geen alles neukers of foto jagers enkel serieuze gasten met het nodige respect en discretie ik heb een hetero relatie de vrouw is hiervan op de hoogte Bij intresse laat zeker wat weten foto is pluspunt ;)  
gisteren
Tom 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zuigdate
Iemand zin om me af te zuigen. Zeer proper discretie gevraagd en geboden. Enkel voor onbehaard geschoren aan je pik. Plaats Mortsel zondagnamiddag. Foto kan. Ander voorstel ook.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10