Zoeken naar aftrek*

Uw zoekactie voor aftrek* leverde 58 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Gast 30 30 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Gast 30 uit dendermonde zoekt eerste ervaring met man
Hey! Ik ben een gast van 30 uit Dendermonde en zoek eerste ervaring met een andere man Wat zoek ik zoal: Samen rukken, een man die ik eens geblinddoekt mag pijpen, iemand die zich aftrekt voor mij en spuit op mijn gezicht of in mijn mond, iemand die mij eens lekker wilt zuigen, .... Interesse in 1 van deze dingen? Of wil je andere dingen doen stel iets voor. Gloryhole kan uiteraard ook. Liefst iemand die kan ontvangen of cardate ofzo. Tot snel?  
11 dagen
Jonas 39 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Mijn eerste ervaring in de erocinema in Oostende
Ik was er vandaag. Onzeker. De eerste keer. Jij een oudere 60+ man kwam naast me zitten al spelend met jezelf. Je kwam bij me. Je streelde mij. Deed mijn broek en trui af. Je liet me met jou spelen. Je likte speelde en kneep in mijn tepels. Ik moest mezelf aftrekken voor jou. Je noemde me stout en een sletje. Je stak jouw tong in mijn mond en we zoenden langdurig innig. En plots was je weg. Kom ik je nog eens tegen?  
Remy 18 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Bot zoekt top
Hey 18 jarige bot is op zoek naar top kan tot 16:30 ontvangen en ben nog maagd neuken, pijpen en aftrekken of doe een voorstel hopelijk tot snel  

Bot zoekt top
Thomas 39 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
wie helpt me
ik heb dit weekend weer niet gemogen thuis en men ballen staan op springen. Wie stuurt er foto's van zijn sletje zodat ik me kan aftrekken op die van jou? Of wie komt me even helpen om men ballen leeg te maken? stuur dan zeker stats en foto's van uw speelgoed mee.  

wie helpt me
12 dagen
Rickie 41 jaar Antwerpen - Borsbeek
Softdate namiddag
Hoi, deze veertiger is op zoek naar een soft date... je staat geil en hebt liefst een penis van 20 cm. Ja? Ik zou je graag willen aftrekken! Kan je ontvangen? Geef een seintje!  
Slet Nico 48 jaar Antwerpen - Mechelen
slet moet zich laten keren en meer van zijn vrouw
ik bied hier mijn slet aan je kan hem komen keuren zijn ballen lul tepels voeten en oksels voor de lovers. je mag hem dan op bed met zijn knieën zetten zodat je zijn kont en ballen verder kan keuren ik hou er wel toezicht op. hij pijpt u likt aan uw ballen voor de lover kan foot jobs tongzoenen en soft bdsm kan met goede afspraken meer info via mail met meer dan 1 zin en een foto een aftrek filmpje zend ik in retour  

slet moet zich laten keren en meer van zijn vrouw
15 dagen
Rukker 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge rukker gezocht voor nu vanavond
Jonge man gezocht die zich bij mij komt aftrekken terwijl ik toekijk en mezelf aftrek. Ik ben verzorgde daddy en kan ontvangen nu, Antwerpen. Afspreken via WhatsApp.  
15 dagen
Jan 61 jaar Antwerpen - Putte
Afzuigen of aftrekken in sexcine b1 in Putte
Wie kan mij afzuigen of aftrekken in sexcine b1 in Putte , kan jou ook verwennen . Ben verzorgde bi , intiem geschoren .  
John 58 jaar Limburg - Roermond
Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
Hol, hoi, mannen. Wie heeft er zin om als mannen zijnde heerlijk te daten en om elkaar als de klik er is ook lekker te verwennen. Dus elkaar zalig aftrekken, pijpen en…!? Ben dus een ongebonden biseksuele 55 plusser type Top/versa, 1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en discreet. Zoek dus een gewoon nette en ook fatsoenlijke (Belgische/jonge)man tussen de 20 & 50 jaar met een slank e/o normaal postuur die dit ook gewoon lekker en geil vind om ook heerlijke ongegeneerd seks met een man te kunnen hebben. * Afspreken bij en op een lokaal naaktstrandje. * Afspreken om samen naar een (gay) sauna of…te gaan. * Kunnen kennis maken en dan als de wederzijdse klik er is naar mij thuis te gaan om in mijn jacuzzi te genieten. * Maar kom ik in case ook graag naar jou (of jullie) toe. Reageer dan ook even bij serieus interesse met ook even wat foto’s met ook dagen en tijden dat je zouden kunnen. Met een oprechte groet, John.  

Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
16 dagen
hjlq 73 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
zoek voor NU
Zoek een man die bij me langskomt en zich aftrekt terwijl ik kijk. Ik kan nu ontvangen. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  
  1   2   3   4   5   6