Zoeken naar 85kg

Uw zoekactie voor 85kg leverde 36 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Patje- 61 jaar Limburg - Bilzen
Bi man zoekt man voor leuke momenten
Ben bi man 1.87 85kg verzorgd hygiënisch en discreet intiem geschoren wie wil me komen pijpen en men maagdelijk kontje komen neuken?  

Bi man zoekt man voor leuke momenten
20 dagen
S.. 32 jaar Antwerpen - Geel
geil genieten
Wie heeft er zin om met het mooie weer geil te genieten? Naakt zijn, porno kijken,rukken, pijpen,... Mijn stats zijn 1m89/85kg/32j. Ik zou het ook wel zien zitten om wat gedomineerd te worden of wat rollenspel te spelen. Als je zelf interessante ideetjes hebt of als je vragen hebt mag je me gerust mailen  
20 dagen
Johan 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Goed geschapen top
Gehuwde (hetero/bi) man met de fantasie door man genomen te worden. Graag iemand groot geschapen, zonder/weinig ervaring, steeds met condoom, kunnen ontvangen een must, haalbaar voorstel, discreet en hygiënisch. Zelf doorsnee, 1.8m en 85kg. Intiem getrimd. Foto kan helpen. Mss tot later.  
op zoek 32 jaar Antwerpen - Geel
genieten
Met dit weer heb ik goesting om de dag naakt door te brengen. Dus ik ben op zoek naar een man die samen naakt wil genieten, rukken,... Als jij opwindende voorstellen hebt om de dag mee door te brengen mag je die zeker sturen. Mijn stats zijn 32j/1m89/85kg.  

genieten
21 dagen
horny bottem 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
pijpje zetten ?? ontvang omg Wichelen ,meerdere mogelijk
Geil opgestaan ,heb zin om lekker te pijpen tot je klaarkomt in het mondje ,meer is mogelijk ,ontvang heel de dag,graag -85kg ,stats met foto is antwoord ,foto retour,poppers aanwezig ,kan ook in lingerie voor de liefhebber 57-172-70-16-onbehaard en gespoeld  
22 dagen
Kenzo 32 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Pijpen
Is er een man die zich nu laat klaarpijpen en spuit in mijn mond? Jij blijft passief, ik kan wel naakt gaan. Voor NU regio Aalst. Ik kan ontvangen en verplaatsen. 32j, 180cm, 85kg.  
22 dagen
Carl 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie ontvangt deze voormiddag voor geile date?
Ik ben vandaag tussen 7u en 11u in de regio rond Mechelen (Bonheiden, Zemst, Hombeek) en ben op zoek naar een geile date. Eerder een soft-date met trekwerk, eventueel wederzijds. Ik laat me graag uitvoerig betasten en aftrekken, zodat ik lekker kan spuiten. Als het klikt dan kan het wederzijds. Ik ben 42j, slank en sportief gebouwd, 1m85, 85kg, geen BBS, 18x5, intiem geschoren, zeer verzorgd en altijd geil. Jij moet discreet kunnen ontvangen, en bij voorkeur ben je iets ouder, hoe ouder hoe beter/geiler ... Graag reactie met jouw stats en woonplaats (straat) en jouw wensen.  
23 dagen
Carl 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie ontvangt morgen voor geile date?
Ik ben morgen in de regio rond Mechelen (Bonheiden, Zemst, Hombeek) en ben op zoek naar een geile date. Eerder een soft-date met trekwerk, eventueel wederzijds. Ik laat me graag uitvoerig betasten en aftrekken, zodat ik lekker kan spuiten. ALs het klikt dan kan het wederzijds. Ik ben 42j, slank en sportief gebouwd, 1m85, 85kg, geen BBS, 18x5, intiem geschoren, zeer verzorgd en altijd geil. Jij moet discreet kunnen ontvangen, en bij voorkeur ben je iets ouder, hoe ouder hoe beter/geiler ... Graag reactie met jouw stats en woonplaats (straat) en jouw wensen. Indien mogelijk, dan graag morgen tussen 9u en 11u.  
horny bottem 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
gangbang voor vandaag en weekend
wie er zin in heeft is welkom ,ben bottem in lingerie en sta voor alles open ,pijpen ,slikken geneukt worden ,poppers en meer .Kan vrij ontvangen ,liefst meerderen ,graag slank en -85kg ,heb je andere wensen ,laat maar horen ,reactie met stats en foto is antwoord,heb zin in veel zaad te proeven ,57-172-70-16-onbehaard,travje of koppel eveneens welkom  

gangbang voor vandaag en weekend
horny bottem 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
zaad gevraagd voor kontje of mondje / omg.Lede./Wichelen
pijpje zetten? meer is mogelijk ,weinig taboe ,pijpen ,slikken ,neuken ,poppers ,lingerie ,plas ,meerdere welkom kan vrij ontvangen ,reactie met stats en foto is antwoord,-85kg ,graag weinig behaard ,heel de week beschikbaar  

zaad gevraagd voor kontje of mondje /  omg.Lede./Wichelen
  1   2   3   4