Zoeken naar 29j

Uw zoekactie voor 29j leverde 29 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

random nude 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Naakt zijn en masturberen voor je
Hey ben man van 29j, 1m83, 70kg, normale lichaamsbouw, redelijk sportief, discreet, niet roker. Ik vind het geil wanneer iemand (of koppels, vrienden, groepen) naar me kijkt terwijl ik naakt ben of met mezelf speel, hoe meer hoe geiler ;). Ik doe direct al mijn kleren uit wanneer ik aan kom. We kunnen gewoon nog wat praten, eten/drinken, film kijken, of eender wat terwijl ik naakt ben en traag met mezelf speel. Ik begin pas echt te masturberen wanneer je zegt dat je dit wilt zien. Je mag ook zeggen wat ik precies moet doen of wat je wilt zien. Bij wie mag ik eens langskomen?  

Naakt zijn en masturberen voor je
22 dagen
Erik 29 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Hetero zoekt avontuur
Hey ik ben een hetero in relatie die graag eens man(nen) wilt pijpen en miss meer als het klikt (FWB met goeie klik). Ikzelf ben 29j - 173 - 90 kg - gespierd en met baardje. Ik kan nooit ontvangen en eerst wat chatten vooraleer ik bij je langskom ;) P.s ik kus niet, vind ik niet leuk :)  
25 dagen
29j 29 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
29j suckslut
Als ik zeer geil ben krijg ik zin in een lekkere lul en daarom wil ik graag eens pijpsletje zijn. Welke geile boy heeft er zin in een goeie blowjob? Bij jou of discreet buiten. Voorkeur voor jong en/of XL. Niet into bears. 29/178/75, graag reactie met stats  
Jongen 29 jaar Antwerpen - Edegem
Fantasie
Wie wilt mn fantasie waarmaken? Ben een jongen van 29j, 182, 79 en op zoek naar een eerlijke kerel die zich graag wil aftrekken en mijn gezichtje wil onderspuiten. Als je wil help ik graag een handje (en mondje) ;) Graag foto bij reactie zodat ik weet wat te verwachten :-)  

Fantasie
25 dagen
Jva 29 jaar Antwerpen - Turnhout
vanavond kinky date ?
Hey, ik ben een slanke jongeman van 29j 173 60 16 en en ben op zoek naar een dominante top voor vanavond. Ik hou ervan om naakt te zijn en vastgebonden te worden dus kent u leuke plekken of kan u me ontvangen en hou je ervan een vastgebonden jongeman te gebruiken dan hoor ik dat graag. Ik sta zelf voor veel open (pijn,lust,...) en ben ruimdenkend. tot vanavond ?  
Yenthe 29 jaar Antwerpen - Zandhoven
Ik zuig je lekker klaar
Hallo! Ik ben op zoek naar iemand die ik lekker rustig mag leegzuigen. Ik heb al wat ervaring maar niet super veel. Hygiene en discretie is belangrijk. Ik kan verplaatsen :) Wie kan me helpen? Ben 29j, 79, 1m81. Laat een berichtje met foto en hopelijk tot snel! Grtz  

Ik zuig je lekker klaar
27 dagen
Jva 29 jaar Antwerpen - Turnhout
kinky date
Hey, ik ben een slanke jongeman van 29j 173 60 16 en en ben op zoek naar een dominante top voor woensdagavond. Ik hou ervan om naakt te zijn en vastgebonden te worden dus kent u leuke plekken of kan u me ontvangen en hou je ervan een vastgebonden jongeman te gebruiken dan hoor ik dat graag. Ik sta zelf voor veel open (pijn,lust,...) en ben ruimdenkend. tot woensdag ?  
28 dagen
Tommy 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geile date kan enkel verplaatsen.
Hey waar kan de jonge gast 29j terecht voor geile date veel kan rukken pijpen versa wie heeft zin in geile date  
29 dagen
Geile top 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Geile top voor jonge bottom
Oudere geile top wil sex met jonge bottom van 18j tot 29j. Veel kan niets moet: rukken, pijpen, neuken, rimmen...Wie wil genomen worden in zijn kontje? Geen chubbys  
  1   2   3