Zoeken naar 08*

Uw zoekactie voor 08* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
discreet 45 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek pijpdate voor deze namiddag. niet kussen.
zoek pijpdate deze namiddag. ik blijf passief of we pijpen mekaar. ik ben 174 88 16 niet besneden, intiem geschoren en fris gewassen. ik kan je ontvangen in alle rust en privacy. jij max 40j, normaal of slank. fris gedoucht is vereiste. ik kan ook verplaatsen in de regio.  
Genieter 51 jaar Antwerpen - Schoten
Pijp&ruk date
Goeduitziende verzorgde hygiënische man 51/186/85 op zoek naar idem .  

Pijp&ruk date
gisteren
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
DEKteef 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mannelijke slet
Ik gebruik mijn bi maat als een slet en zoek hengsten die willen meedoen om die gast als een hoer aan te pakken. Veel kan en niets moet dus doe maar voorstel over hoe we samen hem gebruiken als teef. ik: 40 190 86 teef: 36 185 76  

Mannelijke slet
Luc 63 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen.  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
KRIS 56 jaar Limburg - Kortessem
BABYGLAD SLETJE NODIGT TOPS UIT
steeds intiem superglad en clean, ontvang alle lekkers in mond keel en kutje, ook trio én méér... hou ook van dubbele penetratie, FF... 56/185/85/20cm,ik deepthroat, ben puur bottom. Ik vind het supergeil geblinddoekt klaar te zitten in doggystyle, face down en kutje uitnodigend omhoog. Het is geil niks te zien en alleen te voelen als er iets lekkers binnenschuift. Als je reageert stuur er dan aub een pikfoto bij !  

BABYGLAD SLETJE NODIGT TOPS UIT
gisteren
Kristof 63 jaar West-Vlaanderen - Heuvelland
Wie kan mij verwennen deze voormiddag ?
Ik ben 63 jaar 1m72 85 kg met een kleine besneden en geschoren speelgoedje. Ik ben thuis in mijn badjas niets eronder. Ik zoek iemand die me kan verwennen deze voormiddag. Met je leeftijd leg uit wat je zal doen.  
Tom 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Slank voor behaarde beer
Hallo, Ik ben 38,1/85/78/20,.slank onbehaard en op zoek naar een stevige beer om regelmatig mee af te spreken. Discreet, hygiëne zijn belangrijk. Ik verplaats of kan soms ontvangen. Ik bijlage twee foto,s van het type dat ik zoek. Niet nodig te reageren indien je dit type niet bent. De laatste foto is van mezelf. Ik reageer enkel op reacties met foto. Gehuwde mannen en bi hebben streepje voor. Discreet 100procent  

Slank voor behaarde beer
Koen 43 jaar Antwerpen - Stabroek
Zaterdag 18u
Pijpdate gezocht, wederzijds. Ik verplaats. Noorden van Antwerpen: Stabroek, BeZaLi, Ekeren etc. Geen buiten- of cardate. Ik: 178,85,15. Weinig behaard, intiem getrimd. Graag foto.  

Zaterdag 18u
gisteren
Seksverlening 52 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Discrete sletjes
Hoi gaykoppel uit lebbeke 45 182 95 en 58 178 88 bieden warme mondjes en op termijn bij klik zacht kontje aan (safe). Ben jij die mannelijke gast (max 55 jaar) die een discreet plaatsje zoekt waar je even kan komen ontstressen? Stuur dan snel een mail met uw stats en foto. Wie weet tot gauw. Wij ontvangen te lebbeke tegen dendermonde  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10