Zoeken naar vinden

Uw zoekactie voor vinden leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gabriël 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige, viriele man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Hou van diepgaande gesprekken, een lang voorspel, knuffelen, zoenen en van goede seks, geen extremiteiten. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Dit is al jaren zo, ik wil daar verandering in brengen. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend doch zijn respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen een must. Ben gestereliseerd, fit en gezond, geen hoereloper. Hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden.  
Laurens 32 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Huismoeders
Hey ik ben Laurens 32 jaar ,zijn er hier nog alleenstaande moeder te vinden? Voor een leuke babbel of wat meer .  
Verwenner 31 jaar Antwerpen - Nijlen
Een speelvriendin?
Hallo ik ben een toffe man met enig niveau en op zoek naar een speelvriendin om af en toe iets leuks te doen samen. Ik hou van veel en ben voor veel te vinden,doch niks extreemss. Laat me jou fantasie weten en misschien laat ik die uitkomen. Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar mijn voorstel. Kan jou ontvangen bij een klik..  
Passion 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
1 LEUKE VASTE DAME GEZOCHT
Hey Herken je het gevoel er te weinig geleefd word buiten onze dagdagelijkse sleur Vorm van erkenning, passioneel tekort in je eigen relatie De juiste klik en vibe terug te willen voelen Bij deze zoek ik een gelijkgestemde dame die connectie/ niveau , zonder platvloerse toestanden hoog in het vaandel dragen Zelf ben ik zeer sportief, slank, niet rokende jongeman 1.80 m- 76 kg Graag een duidelijke foto met wat korte uitleg over jezelf Hopende hier m’n vast dekseltje dan te kunnen vinden Liefs  
Frans 37 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Oudere vrouw
Hallo ben frans en zou graag afspreken met een ouder vrouw mag zeker 60+ zijn om elkaar te verwennen! Zou leuk zijn om iemand hier te vinden. Moest je skype hebben kunnen we elkaar wat beter leren kennen en foto uitwisselen.  
Frans 37 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Oudere vrouw
Hallo ben frans en zou graag afspreken met een ouder vrouw mag zeker 60+ zijn om elkaar te verwennen! Zou leuk zijn om iemand hier te vinden. Moest je skype hebben kunnen we elkaar wat beter leren kennen en foto uitwisselen.  
Sucker 46 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Ik hou van (grote/lange) tepels
Ik ben een echte borsten liefhebber ... ik hou er van om heerlijk op je tepels te zuigen (als je lacteert, des te beter!). Ik zou het heerlijk vinden om uitgebreid op grote tepels (Eraser Nipples zoals ze die in 't Engels noemen) te zuigen en die te verwennen. Interesse? Let me know!! (ik sta ook open voor ANR (Adult Nursing Relation))  
Tijd 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wil mijn vriendin bedriegen
Goede avond iedereen. Ik ben al een tijd hints aan het laten vallen dat het niet echt meer werkt tussen ons maar ze blijft maar doen alsof er niets aan de hand is. Heb het ook al recht in haar gezicht gezegd, maar ze lacht het gewoon weg alsof het een grap is. Bij deze ben ik dus opzoek naar een vrouw dat mij wil helpen haar te bedriegen. Nu weet ik nog niet hoe exact ik het duidelijk kan maken dat ik vreemd ben gegaan, maar denk dat we wel iets kunnen vinden. Heb al wel enkele ideeën, maar die zal ik met je delen als je interesse hebt. Uiteraard mag je zelf ook altijd met een voorstel afkomen. Hoe dan ook hoop ik van u te mogen horen en hopelijk ben ik binnenkort van haar vanaf.  
Marc 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Oudere zware dame of allochtone dame gezocht voor fwb.
Dag dames... ik ben al een hele poos op zoek maar niet makkelijk te vinden. Ik zoek een zware oudere dame of alochtone dame voor fwb. We spreken weekelijks af om elkaar genot te geven... ik ben een kerel van 40 jaar. Verzorgde gast met baard... hopelijk is er een dame die zich hier aangesproken voelt om een eerlijke reactie te geven... hopelijk tot snel.  
SECRET LOVER 56 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
ALS KLASSE DAME OP ZOEK NAAR JOU (VASTE) SECRET LOVER.... HMMMMM ....
Hoi, als klasse dame heb je de fantasie, dat verlangen naar een vaste secret lover, iemand die jou de nodige aandacht weet te geven! Ons samen helemaal ontladen...je straalt het uit een klasse dame te zijn (single of met medeweten van), je staat open voor vaste, ongebonden (intieme) dates, teasen, pleasen, verleiden en verleidt willen worden. Je zou het fijn vinden om contact te kunnen leggen met een zeer verzorgde, en goed geconserveerde (zo zeggen ze toch) man, een man die van de wereld is, een man die discretie en hyg en niv nog hoog in het vaandel weet te dragen...,een man die niet alleen met zijn … denkt ! Ik ben op zoek naar één vast contact, geen gevlinder dus !Ik ben soa vrij en gesteriliseerd (attest).Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag.Eventueel maken we eens ergens kennis op neutraal terrein om te zien of de spreekwoordelijke "klik" er zou zijn … ? Denk je dat er voldoende raakvlakken zijn... ?? xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10