Zoeken naar passie voor

Uw zoekactie voor passie voor leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een dame in relatie!
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
Vaneigens 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zekerheid of passie?
Of nog beter, ga voor allebei! Kies naast de zekerheid van je huidige relatie en gezin, voor een wekelijkse namiddag passie bij mij thuis. Geen koude hotelkamer, maar wel de gezelligheid en warmte van mijn appartement. Een namiddag om de beslommeringen van de werkweek en van het huishouden te begraven onder een lawine van knuffels en een overvloed aan kusjes. Zachte handen die je strelen en die met warme massageolie je even van de aardbol doen verdwijnen. Om daarna volledig ontspannen de liefde te bedrijven tot we samen uitgeput in elkaars armen vallen en een meer dan verdiend middagdutje doen of te filosoferen over het leven en hoe het te leiden/lijden. Voor je doorgaat drinken we nog een koffietje en prikken we een nieuw moment voor de volgende week. Choose life, choose passion, choose certainty, choose you and me, choose it all!  
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
HARIG BEEST 53 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
PASSIE
Welke sekshongerige vrouw wil regelmatig rollebollen en rampetampen met mij ? In mijn grote bed, op tafel, in treincoupé, in kleedhokje van de H & M, in een kerk of openbaar toilet,... ? Hou je van wellust,verlangen, begeerte, geilheid, een nat kutje, hete sperma ? Dan ben ik je man.  

PASSIE
Dominiek 46 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Ben jij wat ik zoek...?
Deze vrijgezel is op zoek naar een leuke open-minded vrouw om regelmatig mee af te spreken. Ik zie het niet als fwb maar net dat ietsje meer... Klikt het echt goed, dan is voor mij nog meer mogelijk. Niet enkel goeie sex dus, maar ook gevoel, passie, vertrouwen, goeie gesprekken, iemand waar je iets aan hebt. Niet iedere dag maar als het ons beide past. Geen klassieke relatie, geen sleur, geen gedoe, geen problemen... maar je kan op elkaar rekenen. Spreekt dit je wel aan en je hebt zin om deze positieve man van 1m87 en 46j te leren kennen? Stuur me een mailtje. Afstand is geen probleem. Mocht je niks terugkrijgen, check je spam even ;)  

Ben jij wat ik zoek...?
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een date met een gebonden dame…
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
vdv 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
fwb
Op een zoektocht naar een vaste fwb met het nodige respect en vertrouwen voor elkaar en in elkaar. Iemand die open staat voor passie, iets meer kink gericht of gewoon samen nieuwe dingen ontdekken. Belangrijk blijft dat we beiden kunnen genieten en er ons goed bij voelen, eens weg te zijn van de dagelijkse sleur. Graag iemand die wat ruimte heeft in de agenda om daar tijd voor vrij te maken. Leeftijd of een maatje meer, is van weinig belang zolang het leuk en gezellig is. Zelf ben ik een verzorgde single man van 33 kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen in de ruime regio Brugge. Spreekt u dit aan of is uw nieuwsgierigheid geprikkeld stuur dan gerust een berichtje.  
Chris 46 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Discrete sexrelatie
Ben jij een leuke singel, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde vrouw die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie en ongeremde sex? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 72kg, kort blond haar, bruine ogen, ...) om op regelmatige basis mee af te kunnen spreken voor welness bezoek en intieme momenten. Je houdt van strelen, knuffelen, een goeie open babbel, enz…. Uiteraard gebeurt alles in uiterste discretie en hygiene. Vrouwen van andere afkomst zijn ook zeker welkom. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik ben van de regio Geraardsbergen / Ninove / Zottegem. Ik ben alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar uw spontane reactie. Ps: Een foto is leuk en welkom. ( Hoeft niet naakt te zijn.). Hopelijk tot snel  

Discrete sexrelatie
Michel 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Leuke Friend With Benefits gezocht van het vrouwelijke geslacht!
Ben jij een fijne FWB. Getrouwd of vrijgezel maakt niet uit. Net zoals leeftijd en lichaamstype. Passie staat bij jou hoog in het vaandel, Je bent openminded en je houdt van knuffelen en zoenen. Ik ben een gehuwde, verzorgde man van 90kg en ben 1m75 groot. Aarschot-Leuven of daar in de buurt. Je hebt de mogelijkheid om je overdag vrij te maken. Hopelijk tot gauw!  
Pussy lover 48 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Welke kinky jonge dame (max 30 jr) heeft zin in een intense lik beurt?
Zit je ook in een relatie waar het vuur, de passie en de opwinding plaats hebben gemaakt voor sleur en routine? Of ben je single en gewoon super geil? Verlang je naar een intense hemelse lik beurt van je natte poes waar je nog dagen van na geniet ? Laat het me weten zodat we kunnen afspreken waar en wanneer ! Alle voorstellen bespreekbaar!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10