Zoeken naar me*

Uw zoekactie voor me* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Bart 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Deze namiddag pijpen
Bij welke dame/meisje mag ik op weg naar huis eens langskomen voor een lekkere pijpbeurt deze namiddag. Ik ben respectvol, hygiënisch, 38, 185, 83, 15. Als je wil bef of vinger ik jou ook graag.  
gisteren
Axel 31 jaar Antwerpen - Wilrijk
Een speelvriendin..
Welke vrouw verlangt er naar een speelse vriendschap met een goeduitziende man? Ik geef jou graag eens een intense diep relaxerende massage en misschien verlang je dan wel meer...Bij een wederzijdse klik kan er meer gebeuren en volgen..ik ben 1m80,72kg en 17x5...Ook oudere dames ( Oma's ) of volslanke dames mogen reageren.Ik verneem graag u feactie  
gisteren
Ben 36 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Bekeken worden
Hoi, Welke dame vind het opwindend en ziet het wel eens zitten om bekeken te worden als ze met zichzelf speelt. Enkel kijken en niets meer. Groetjes  
Dirk 63 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
FWB
Ik ben deel van een stel in open relatie. We doen samen niet aan pr maar weten wel van elkaar waar we mee bezig zijn. Bij deze zoek ik een vrouw voor vriendschap, intimiteit en gezelligheid (rang of stand, religie, etnische afkomst, leeftijd, al dan niet in relatie zijn allemaal ondergeschikt) Wat ik zoek is een dame voor vast contact. Ik heb niet een specifieke type waar ik op val. Je hoeft echt geen babe te zijn, ook een maatje meer mag. Wel val ik op vrouwen die er verzorgd en vrouwelijk uitzien. Ben je het zoeken zat, wil je eindelijk je eigen FWB/Lover hebben ? Aarzel niet en stuur aub een bericht voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ben 100 % discreet.  

FWB
gisteren
Thomas 43 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
lick & go
titel is duidelijk. niet onknappe man dat verzot is op beffen, welke dame wil het ondergaan zonder dat er iets tegenover staat. leeftijd niet belangrijk. Natuurlijk als er een klik is kan uiteraard meer besproken worden.  
Patje 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Single man
Verzorgde man single 51 uit regio evergem wenst in contact te komen met een dame voor regelmatig contact.uiteraard alles met respect voor elkaar ik kan ontvangen. Gezellig terrasje etentje goed gesprek. Goed uithoudingsvermogen meerdere hoogtepunten. Neem gerust contact op.  

Single man
gisteren
MassageM 62 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Massage en meer voor vrouwen
Ik geef massage aan vrouwen. Leeftijd of uiterlijk speelt geen rol. Wil je eens genieten van een massage van kop tot teen contacteer me dan. Ik kom aan huis of waar jij wilt. Kan ook ontvangen. Veel is mogelijk. Ook happy ending. Intieme scheerbeurt kan ook. Jij kiest wat je wilt. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. 0473 39 59 83  
gisteren
Ward 58 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Borsten om te betasten
Zoek vrouwen die graag hun Borsten laten betasten , knuffelen , kussen en masseren , niets meer ! Geen sex ! Ik ben heel lief en zachtaardig en wil enkel genieten van uw borsten , leeftijd geen belang , ook vrouwen met een beperking , enkel overdag..  
gisteren
Rvdb 37 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Lieve, verlegen, hete meid gezocht
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde, licht gespierde man van 36. Ik ben zeker geen macho, maar ben een rustig persoon. Ik hou er van om een dame te plezieren. Ik zoek vooral brave verlegen dames die wat aandacht nodig hebben en eens leuke seks willen of eerst wat rustig aandoen. Ik bef graag en heb wat uithouding. Je mag ook gebonden zijn, en je vleugels eens willen uitslaan, ik kan zeker discreet zijn. Laat me gerust iets weten. Groeten  
gisteren
Fotograaf 54 jaar Antwerpen - Geel
Shoot
Als hobbyfotograaf met toch wel wat ervaring ben ik op zoek naar een dame die een toffe fotoshoot wel eens ziet zitten. We spreken op voorhand goed af wat kan en niet kan. Mijn bedoeling is zeker geen naakt, maar kan indien je dit zelf wil. Zelf heb ik een retro lingerie shoot in gedachten. Ik ben zeker niet fake en zeer discreet. De foto’s worden je natuurlijk bezorgd. Voel je je aangesproken door mijn advertentie of heb je twijfels en wil je meer info? Neem dan zeker contact met me op. Mvg H.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10