Zoeken naar lichaam

Uw zoekactie voor lichaam leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Michel 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Leuke Friend With Benefits gezocht van het vrouwelijke geslacht!
Ben jij een fijne FWB. Getrouwd of vrijgezel maakt niet uit. Net zoals leeftijd en lichaamstype. Passie staat bij jou hoog in het vaandel, Je bent openminded en je houdt van knuffelen en zoenen. Ik ben een gehuwde, verzorgde man van 90kg en ben 1m75 groot. Aarschot-Leuven of daar in de buurt. Je hebt de mogelijkheid om je overdag vrij te maken. Hopelijk tot gauw!  
Peter 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
Nice2u 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Geil maatje meer...
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Geil maatje meer...
Sporty 28 jaar Antwerpen - Geel
Jonge man zoekt oudere vrouw
Aangenaam. Ikzelf zou graag u en mijn fantasie werkelijkheid doen worden. Zelf ben ik opzoek naar een toffe vrouw die ouder is als mezelf en die graag in contact wil komen met een jonge sportieve man . Dit om samen onze sexueele horizon te verruimen . Wat ik zoek is een vrouw dat een vast contact wil aangaan indien het klikt . Een vrouw die weet wat ze wil zowel in als buiten de slaapkamer . Over mezelf .Ik ben 28 jaar jong, 185cm groot met een sportief lichaam. Als deze vrouw in een relatie zit is dit voor mij een pluspunt want een minnaar zijn geeft nog een extra dimensie aan het gebeuren . Misschien tot snel  
Ward 45 jaar Limburg - Bilzen
Zachte man op zoek naar intieme date vandaag of morgen
Slanke hoger opgeleide man op zoek naar een intieme date. Ik heb enkele zware weken achter de rug. vandaag en morgen verlof genomen en op zoek naar een lieve dame die net zoals mij op zoek is naar intimiteit (knuffelen, voorspel) en optioneel orale seks. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Hotel kosten neem ik voor mijn rekening natuurlijk. Iedere leeftijd en lichaamstype welkom. Een spontane persoonlijkheid is een plus.  
Bart 53 jaar Antwerpen - Herentals
Sensuele tantra massage in Limburg en Antwerpen
Beleef, voel en geniet met volle teugen van een sensuele tantra massage. Je twijfelt of een tantra massage wel is wat je zoekt? Je voelt je onzeker? Geen probleem, ik bied je de mogelijkheid om tijdens een sensuele massage (waarbij je je slip mag aanhouden) eerst in alle veiligheid te ontdekken hoe het voelt om het middelpunt van alle aandacht te zijn. Lekker wegdromen, ontspannen en helemaal wegzweven dankzij mijn zachte handen. Als al die verwennerij je doet verlangen naar meer, dan laat ik je graag het genot van een erotische tantra massage beleven. Al je gevoelige plekjes (inclusief je intiemste vrouwelijke plekje) verwen ik op een heerlijke wijze. Van kop tot teen zal je lichaam tintelen van hemels genot. Zelfs enkele dagen na de massage zul je nog met veel plezier terugdenken aan de vele, intense hoogtepunten. Nieuwsgierig, en benieuwd om dit ook te beleven? Stuur me een berichtje en je zal een nieuwe wereld ontdekken. Groeten Bart  
Arne 19 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ontmaagder gezocht
Dag dames, ik plaats vandaag deze advertentie omdat ik opzoek ben naar een vrouw die een jonge en goed onderbouwde kerel eens de nacht van zijn leven wil brengen door hem te ontmaagden en hem eens de ropes te leren van het omgaan met het prachtige vrouwelijke lichaam. Ik kan je ontvangen of mij ook verplaatsen in regio Brugge en Gent. Het enige wat ik verwacht van jou is dat je hygiënisch bent, hoe je eruit ziet of hou oud je bent maakt mij totaal niets uit. Ik sta ook open voor alles moest je fetishes hebben. Moest u geïnteresseerd zijn aarzel zeker niet om te sturen. Ook blijft alles wat we doen ons geheimpje ;) P.S gelieve bij uw antwoord ook een fotootje te steken  

Ontmaagder gezocht
ward 45 jaar Limburg - HASSELT
Morgen of vrijdag zin in intimiteit en oraal
Slanke hoger opgeleide man op zoek naar intimiteit en oraal (likken). Ik heb enkele zware weken achter de rug. Morgen verlof genomen en op zoek naar een lieve dame die net zoals mij op zoek is naar intimiteit (knuffelen, voorspel) en optioneel orale seks. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Hotel kosten neem ik voor mijn rekening natuurlijk. Iedere leeftijd en lichaamstype welkom. Een spontane persoonlijkheid is een plus.  
Peter 54 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Komplete lichaamsmassage
Elke vrouw maakt het graag eens mee,een ontspannen totale lichaamsmassage van nek,rug billen armen,benen en ook indien gewenst de meer intiemere plaatsen van het lichaam... U bepaald zelf wat waar en hoe ver er word gegaan,dit zonder penetratie en zonder leeftijds limiet.... Meer info,stuur gerust een mailtje terug  
Ward 45 jaar Limburg - HASSELT
Morgen zin in intimiteit en oraal
Slanke hoger opgeleide man op zoek naar intimiteit en oraal (likken). Ik heb enkele zware weken achter de rug. Morgen verlof genomen en op zoek naar een lieve dame die net zoals mij op zoek is naar intimiteit (knuffelen, voorspel) en optioneel orale seks. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Hotel kosten neem ik voor mijn rekening natuurlijk. Iedere leeftijd en lichaamstype welkom. Een spontane persoonlijkheid is een plus.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10