Zoeken naar leuk je

Uw zoekactie voor leuk je leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Toner 62 jaar Antwerpen - Brecht
Welke dame bekijkt en betast graag een onbesneden penis?
Ik zoek een dame die eens graag een onbesneden penis zou willen bekijken en betasten. Leeftijd en burgerlijke stand maakt niet uit, zolang je het maar zelf ook wil. Zelf uit de kleren gaan hoeft ook niet perse maar ik zou het wel leuk vinden...  

Welke dame bekijkt en betast graag een onbesneden penis?
Jonge man 26 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Jonge man opzoek naar leuk koppel om samen te genieten
Zoals titel al zegt ben ik opzoek naar een leuk koppel om liefst vaker mee af te spreken. Ook liefst niet enkel sex maar ook bezoek aan sauna, club , etc zou fijn zijn.  
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht modern appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Geen reacties van mannen gewenst. Discretie verzekerd.  
Doll fijn 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
fwb gezocht
Hallo, ben een sportieve man die op zoek is naar een leuke dame om een fwb relatie mee aan te gaan. Ben je het alleen zijn beu, zoek je een leuk avontuurtje of kom je thuis iets tekort? Laat maar vlug weten. Ik ben hoofdzakelijk een gever, zal jou maximaal verwennen op de manier dat jij wil of van droomt of fantaseert. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Natuurlijk staan discretie, respect en hygiene heel hoog aangeschreven. Kan ontvangen en verplaatsen. Uiterlijk en leeftijd speelt geen rol. Het voornaamste is dat we ons beiden goed voelen bij elkaar.  
Lange 48 jaar Antwerpen - Aartselaar
Samen naar sexbios
Welke dame gaat mee naar de sexbios? We kopen een leuk lingeriesetje voor u waarmee je kan paraderen in de sexbios. Wie durft te genieten van meerdere mannen? Of blijf je fantaseren en durf je niet beleven?  
Motorrijder 43 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Motorrijder zoekt geile stopplaats !
Opzoek naar geile stopplaats als ik motorritjes maak ! Welk knap geil vrouwtje geild op motorijders. Stuur leuke foto en leuk berichtje en wie weet tot snel geile kusjes motorrijder.  

Motorrijder zoekt geile stopplaats !
P.. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk vrouwtje voor spannende dingen...
Hey! Op zoek naar een warmbloedig, sociaal en leuk vrouwtje voor spannende date(s). Liefst gebonden aangezien ik zelf ook gebonden ben, vrijgezel mag uiteraard ook! Wie ben ik: Spontaan, sportief, niet roker, 1m91, slank tot normale bouw...openminded en vooral ruimdenkend. Humor ---> heel belangrijk, maar ook wederzijds respect, leuke babbels. Lijkt dit iets voor jou? Let me know! Warme groetjes, P..  
Frans 37 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Oudere vrouw
Hallo ben frans en zou graag afspreken met een ouder vrouw mag zeker 60+ zijn om elkaar te verwennen! Zou leuk zijn om iemand hier te vinden. Moest je skype hebben kunnen we elkaar wat beter leren kennen en foto uitwisselen.  
Frans 37 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Oudere vrouw
Hallo ben frans en zou graag afspreken met een ouder vrouw mag zeker 60+ zijn om elkaar te verwennen! Zou leuk zijn om iemand hier te vinden. Moest je skype hebben kunnen we elkaar wat beter leren kennen en foto uitwisselen.  
John 48 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Voetmassage
Hallo, ik ben een sociaal ingesteld persoon, niet onknap, gevoel voor humor en die een grote liefde heeft voor sexy vrouwenvoetjes. Dus indien er een dame is die het leuk vind om een heerlijke voetmassage te krijgen, mag me contacteren. Groeten.  

Voetmassage
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10