Zoeken naar eerst*

Uw zoekactie voor eerst* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tim 41 jaar Antwerpen - Deurne
Op zoek naar jou?
Deze advertentie is bedoeld voor vrouwen met een maatje meer! Waarom? Wel ik vind die net wel super sexy! Ik weet dat jullie er ook zijn en ook "behoeftes " hebben. Ik vind dat juist wel opwindend leuk....dus ja...eerlijk is eerlijk...ik wil je graag verwennen (misschien eerst eens kijken of er een klik is) met een massage die dan intiemer wordt? Ik bied jou respect, vertrouwen, hygiëne en discretie waar nodig. Dat zijn de enige dingen die ik terug vraag! Verder ben ik spontaan, goedlach en zie er normaal en verzorgd uit. Interesse? Aarzel dan zeker niet om me te mailen. En hopelijk tot snel?  

Op zoek naar jou?
Sdp 39 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Effe los gaan ! fun samen en plezier (fwb/massage/Ons)
Elaba Dames, aangenaam en fijn dat ik jullie hier even kan aanspreken en in de hoop kan overtuigen tot een spannende leuke aangename sexy date vol passie en lust en verlangen! Ik ben dus stijn, 38jaar, slank gebouwd, 1m76, 72kg, bredere borst en schouders. Kort kalend haar, intiem kaal en zeer hygiënisch en netjes altijd. Ik ben iemand die wel durft als het goed voelt, die graag uitdaagt en plaagt, speels karakter. Verwenner en zowel leidend als dominant dus geen egoïstisch persoon. In bed, vrij wild, passioneel in de start en hou wel van voorspel, opbouwen en dan lekker open minded msch elkaar nieuwe dingen doen ontdekken en doen voelen. Ik zal het hierbij houden of ik schrijf een heel boek haha :)Indien interesse, stuur een berichtje met foto en wat uitleg graag. dank u . Voorkeur nr meermaals en uiteraard eerst een babbeltje of iets drinken, alsook FWB kan. x  

Effe los gaan ! fun samen en plezier (fwb/massage/Ons)
Teddybeerke 34 jaar Antwerpen - Mechelen
Fwb
Ik ben een verzorgde jonge kerel op zoek naar een toffe dame om geregeld mee af te spreken. Etentje, sauna, wandeling, massage, ... Haar genot en plezier staan op de eerste plaats. Ik ben slank, sportief gebouwd, heb een hoog IQ en EQ, hoog libido en behoorlijk groot speelgoed. Verder bied ik ook discretie en hygiëne. Tot snel!  

Fwb
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme sceerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?  
Bart34 34 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
Zin in een spannende zondagavond?
Vanavond geen plannen? Wel ik ook niet! Nette, hoger opgeleide, sportieve dertiger. Laten we er samen een fijne avond van maken? Eerst drankje en kennismakingsgesprek met een glaasje en een hapje. Is de klik er dan kunnen we er een spannende avond van maken, en samen een spel spelen. Welk spel zul je denken, monopoly, stratego,... Wel het spel heet "the lot of the card games" een blackjack/21 spel tegen mekaar, wie een ronde verliest moet een kledingstuk uitdoen, tot je naakt bent als je dan verliest moet je een briefje uit je bokaal trekken er zitten er bij ieder 10 in 5 met niks op en 5 met een letter op, elke letter staat voor een seksuele opdracht die je moet doen bij mekaar, vooraf spreken we af wat je zeker niet wilt. Nadien kan je gerust blijven slapen als je wilt. Iemand zin hierin, leeftijd en looks van geen belang! Pm  
Man 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Pap relatie; poepe ast past
Knuffelen en strelen. Je hitsige lijf uitkleden. Lekker op je tepels zuigen en je natte kutje likken. Tot je van geilheid mijn broek naar beneden trekt en gulzig op mijn inmiddels stijve pik gaat zuigen. Je tong een spel speelt met mijn eikel. Je komt op mijn gezicht zitten, ik slobber je naar je eerste hoogtepunt. Puffend kom je even bij, spelend met mijn hete pik en nog volle ballen. Je lacht naar me en schuift je natte foef over mijn paarse lul. Beheerst neuk je me, je klit schurend tegen mijn schaambeen. Ondertussen speel ik met je volle tieten en zuig op lekkere tepels. Als je ogen wegdraaien en je spleet begint te kloppen weet ik dat je klaarkomt. Nahijgend laat je je van me afschuiven en gaat op je knieën zitten. Je hete kont de lucht in. “Pak me” zeg je “stop hem erin”. Ik ga achter je zitten en duw me in je soppende preut. Zelf begin je te stoten. Ik geef je een klets op je kont waarna je “ja, nog!” roept. Afspreken? Tot dan elkaar ophitsen en ...  
Rvdb 37 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Lieve, verlegen, hete meid gezocht.
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde, licht gespierde man van 36. Ik ben zeker geen macho, maar ben een rustig persoon. Ik hou er van om een dame te plezieren. Ik zoek vooral brave verlegen dames die wat aandacht nodig hebben en eens leuke seks willen of eerst wat rustig aandoen. Ik bef graag en heb wat uithouding. Je mag ook gebonden zijn, en je vleugels eens willen uitslaan, ik kan zeker discreet zijn. Laat me gerust iets weten. Groeten  
pimp60 59 jaar West-Vlaanderen - Oostende
sexcine
zoek sletterige vrouw, om me af en toe als slet te pijpen. kort rokje, kousen, geaccentueerde borsten, sletterige schmink enz..... Ook af en toe naar pornobios om daar de slet uit te hangen in mijn bijzijn. Vriendschap pluspunt. Zelfs relatie. Woon landelijk. Volledig vrij. Artistiek milieu. Niet sexgeobsedeerd. Wel geil bij momenten. foto bij reactie. en telnr. en adres. eerste afspraak hoeft niet persé sex te zijn. Ook etentje of eigen voorstel. 60 174 77 17.  
Genieten 36 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Hou jij van grijs of van kleur?
Verras jezelf vandaag met een exclusief verwenmenu dat je zintuigen zal prikkelen en laat me u volledig in de watten leggen. Ontsnap samen met mij aan de dagelijkse drukte en geniet van een dag vol intimiteit en verwennerij. Wat zal er op het menu staan zult u zich vast afvragen, wel eerst een kennismakingsgesprek met een hapje en een drankje, om mekaar wat te leren kennen. Gevolgd door een sensuele full body massage met etherische olien, muziekje op de achtergrond, sfeer gezelligheid alles om jou op en top te laten genieten en te ontspannen. De grenzen tijdens de massage bepaald u volledig zelf, alles kan niets moet. Daarna kan er nog een seksueel hoogtepunt volgen tussen ons 2, maar dit is geen must! Interesse mail dan snel en laten we deze grijze zondag voor mekaar kleur geven!  
Jeroen 40 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Samen genieten
Hier een verzorgde niet onknappe, lieve en ondeugende prille veertiger. Mooie bovenarmen, brede schouders, mooie gespierde billen, lichtblauwe kijkertjes, verzorgd gebit en geen baard of snor. Ik geniet van een toffe babbel, strelen, zoenen en een intiem voorspel. Een opbouwend voorspel en elkaar doen tintelen van genot. Ik ben op zoek naar een dame die net zoals ik elkaar discreet wil ontmoeten, eventjes weg van de drukke wereld. Alleen jij en ik. Ons geheimpje. Je mag op 100 procent discretie rekenen en ik ben zeker geen stalker. Een nee is een nee. Ik heb respect voor je prive situatie en zal er dan ook niet naar vragen. Wil je graag eerst wat heen en weer mailen is dit geen probleem. Graag serieuze reacties en geen fakers aub. Leeftijd speelt geen grote rol, zolang je maar een goedlachse vriendelijke dame bent.  

Samen genieten
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10