Zoeken naar de 50

Uw zoekactie voor de 50 leverde 83 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Yakke 27 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Man 26 zoekt jonge/oudere vrouw voor fwb
Hey daar, leuk dat je even mijn advertentie wilt bekijken. Wie ben ik: mijn naam is yakke (voor de vrienden) ik ben 26 jaar, een rustig maar speels persoon die zich makkelijk naar de vibe van een ander aanpast. Ik ben een eerlijk en betrouwbaar persoon die graag affectie geeft. Discretie is voor mij een must Mijn stats: ik ben 192cm, 92kg, atletisch gebouwd, intiem geshoren, blond met blauwe ogen en trotse eigenaar van een 20cm lengte en 5.5cm diameter wapen Waar ben ik naar opzoek: Ik ben opzoek naar een jonge of mature vrouw (18-50 jaar) (gehuwd of single) om samen de koude avonden/nachten samen door te brengen. Dit kan zijn van "rustige" avondjes, iets gaan drinken of feesten. Of gewoon echt stout zijn achter de rug van de partner Wat verwacht ik van jouw: een leuk berichtje met wat uitleg over jezelf. Een fototje mag maar moet niet. Discretie en respect. Bij een reactie krijgje zeker ééntje terug met foto indien je interesse hebt. Hoor ik nog  

Man 26 zoekt jonge/oudere vrouw voor fwb
Minnaar 53 jaar Limburg - HASSELT 0493108153
Minnaar zoekt een minnares 50+ (relatie of gehuwd niet van belang)
Hallo, Ik ben een goed uitziende jonge man van 53j 185, 89kg. Ben goed verzorgt en intiem geschoren. Ik ben al een tijdje op zoek naar een minnares 50+ (relatie of gehuwd niet van belang) om elkaar passioneel te verwennen. Bij de juiste klik zou ik graag een langdurige band willen opbouwen met wederzijds respect voor elkaars privé leven. Mocht je deze advertentie aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen, sms of whatsapp (geen anonieme bellers). Discretie en hygiëne staat bij mij hoog aangeschreven Groetjes,  
Rob 56 jaar Antwerpen - Olen
Volle rijpe aktieve vrouw
Ben jij een dame die wat voller is en graag verwend wordt, leeftijd vanaf 50 jaar , zeer natuurlijk lichaam. Je hebt nog zeer aktief met sex , wordt graag en langdurig gelikt en geneukt, houdt er van om meerdere hoogtepunten na elkaar te beleven. Dan ben jij wat ik zoek. Zelf ben ik groot , rook niet en respectvol. Heb je interesse en wil je meer over me weten , reageer en we maken kennis en worden we misschien wel maatjes.  
Wim 27 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Mature dame 50+
Hallo dames, ik ben een 28 jarige sportieve jongeman die na lang aarzelen toch eens een advertentie zet hier. Daar ik een duidelijke voorkeur heb voor vrouwen die een pak ouder zijn dan mezelf en dit in 'real life' toch niet zo simpel aan de vrouw te brengen is, waag ik hier m'n kans eens. Naar verluid zijn er heel wat vrouwen die wel eens een ‘groen blaadje’ lusten, hopelijk ook op deze site. Wat heb ik te bieden? Eerlijkheid, tederheid, humor, respect en aandacht voor het vrouwelijk geslacht,... Denk je dat deze advertentie wel iets voor jou is en wens je meer persoonlijke informatie over mij? Aarzel niet en laat van je horen ;-)! Tot binnenkort! Liefs, Wim.  
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een dominante vrouw
Zoek een zeer extreme dominant vrouw die mij als haar sexslaaf wilt en allerlei sexspelletjes wilt doen zonder grenzen. EEN VROUW TUSSEN DE 50 EN 65 JAAR ALLE VROUWEN WELKOM MAAR BEN WEL ZOT OP VROUWEN MET HAAR TUSSEN HAAR BENNEN.  

Zoek een dominante vrouw
Naturist 57 jaar Antwerpen - Mechelen
Digitale fun
Verzorgde man, 2e helft 50, is na een vorige leuke ervaring nog eens op zoek naar een alleenstaande dame, dame van koppel ook welkom natuurlijk, om via digitale weg (mail/chat) elkaar wat op te winden. Dit door uitwisselen van lekkere ervaringen of delen van erotische fantasieën. Leeftijd en uiterlijk zijn niet direct van belang. Ik lees wel of er enige interesse is en dan zien we verder wel hoe het loopt. Regards!  
Tuur 57 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
WORD JIJ MIJN SOULMATE?
Hier geen dickpcs. Klasseman uit de betere kringen, bemiddeld. Verzorgd, groot en slank, geen baard, bril, snor, noch tatoeages. Man met normen en waarden, enthousiast, loyaal, goed opgeleid, correct, open en spontaan. Op zoek naar een aantrekklijke, integere slanke vrouw 50-60j met goed niveau die ook al iets bereikt heeft in haar leven, om elkaar op regelmatige basis te ontmoeten. Max 25 km van Gent. Alles kan en niets moet. Respect, begrip, vertrouwen en goede afspraken zijn een must. Er wacht ons een boeiende tijd samen. Fin steun geen probleem.  
Stiefpa 48 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Rijpere, geile bok zoekt jonger, groen, geil blaadje of rijpe oma
Rijpere, geile bok; 48, m79 en slank, groot/fors geschapen, potent/hoog libido, verzorgd, charmant doch seksueel n tikkeltje dominant (enkel lust, geen pijn; zoekt jonger (18 tot 30), groen, geil blaadje of rijpere (50+) oma voor discrete, stoute seksafspraakjes.  
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Single papa zoekt dringend massage of meer
Hoeft niet gratis - stuur gauw jouw voorstel, het is vrij dringend ;-) Ik kan vlot verplaatsen met eigen auto in een straal van 50 km rond Gent. Try me!  
Rob 56 jaar Antwerpen - Olen
Volle rijpe aktieve dame
Ben jij een dame die wat voller is en graag verwend wordt, leeftijd vanaf 50 jaar , zeer natuurlijk lichaam. Je hebt nog zeer aktief met sex , wordt graag en langdurig gelikt en geneukt, houdt er van om meerdere hoogtepunten na elkaar te beleven. Dan ben jij wat ik zoek. Zelf ben ik groot , rook niet en respectvol. Heb je interesse en wil je meer over me weten , reageer en we maken kennis en worden we misschien wel maatjes.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9