Zoeken naar ben voor vanavond

Uw zoekactie voor ben voor vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

metin 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geinterreeseerd
ik ben een turkseman 36 j uit gent 175 75 ik zou jij graag zoenen likken Ik zoek een vrouw ,( leeftijd speelt geen rol) welke vrouwen willen ??? om samen spannende, maar ook vermakelijke momenten te delen ,,??  

Geinterreeseerd
Jeroen 32 jaar Limburg - HASSELT
Geile milf gezocht?!
Hallo, Ik ben Jeroen 31 uit hasselt, atletisch gebouwd en 1m80. Ik zoek een leuke meid tussen de 20 en 45 jaar voor spannende dates. Dus welke dame het ziet zitten om lekker hard genomen te worden stuur mij een mailtje om verder kennis te maken. Grtjs Jeroen Geen mannen of koppels !!  

Geile milf gezocht?!
Tim 29 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Genieten van een erotische massage en meer
Ik ben Tim, woon in Oostende. Welke vrouw wil lekker genieten van een erotische massage met vingeren, beffen, pijpen, ... en veel meer.  

Genieten van een erotische massage en meer
Steve 45 jaar Antwerpen - Kasterlee
Dame/vrouw/milf gezocht
Hey, ik zoek een dame/vrouw/milf (gebonden/niet gebonden) waar ik naakt mag komen poetsen/strijken/ramen lappen/samen koken, ..., en wie weet waar dit eindigt... Ben een man van eind 40, sociaal, sportief, korte donkerbruine haren, 1m85 en 75kg. Indien ik je interesse heb aangewakkerd, graag per mail uw reactie en wat je wil dat ik doe en liefst met foto (mag onherkenbaar en hoeft niet naakt) Tot snel, Steve x  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Geile goedgeschapen jm met zkt discrete date met een geile knappe (gebonden)dame.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Geile goedgeschapen jm met zkt discrete date met een geile knappe (gebonden)dame.
Maxim 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
Robbe 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Een fijne tijd samen
Ik ben een charmante liefdevolle man met pit, op zoek naar een casual relatie. En dat kan in al haar vormen, van leuke babbels tot intens intiem en alles ertussen. Gewoon genieten van elkaar en een fijne ontspannende tijd beleven. Ik ben niet op zoek naar een ‘nesting partner’ maar wel naar een mooie connectie op langere termijn. Ik heb alles op een rijtje voor mezelf dus geen gedoe.  
peter 53 jaar Limburg - HASSELT
vrouw tot.....jaar gezocht
Hey, wil jij ook genieten na een zware dag. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. alles kan/niets moet. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke man? Ik ben 53 jaar. Discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan stuur.grts  
Mike 43 jaar Limburg - Diepenbeek
Klaar om even van je voeten geblazen te worden
Ben een kinky sportieve man van 43j 1m78, 70kg met blauwe ogen.zeer verzorgd, intiem geschoren, met lang uithoudingsvermogen .Ga je domineren want dat wil jij. Hoor je wel😛 Mijn KIK= 69Rxxx Stoute lick  

Klaar om even van je voeten geblazen te worden
Zin in jou 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10