Zoeken naar le ik

Uw zoekactie voor le ik leverde 35 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Man 29 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuke afspraak
Hallo, ik ben een vriendelijke man van 29, 1m93, slank gebouwd en verzorgd uiterlijk. Ik ben op zoek naar een leuke dame tussen 25 en 55 jaar. Uiterlijk maakt niet echt uit, dit omdat ik me aangetrokken voel tot zeer uiteenlopende types. Wat verwacht ik van jou, je hebt een zacht karakter, je wilt graag een leuke afspraak, seksuele wensen zijn te bespreken. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Financiële vergoeding voorzien, ook kan ik me makkelijk verplaatsen. Heb je nog vragen contacteer me maar!  
Lilly 27 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
GEIL
Ik ben vanavond vrij voor een gezellige lekkere geile date. Ik sta op discretie en hygiëne. Ik kan me verplaatsenen of een spannende cardate kan ook. Ik hou niet van veel over en weer gemail. Ik hou van verwennen en verwend worden. Pussy spanking, titfuck vind ik lekker. Ik ben geil en vraag een financiële vergoeding afhankelijk van wat u wil doen. Stuur een voorstel en een fotootje per mail en wie weet zien we elkaar snel. ;)  
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Komende week: spontane date met stijlvolle dame
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot straks?  
Robson 35 jaar West-Vlaanderen - Meulebeke
Vrouwlijk contact gezocht
Dag leuke vrouw, Heb jij net zoals ik vandaag zin in een date? Een drankje en een gezellige babbel die leidt naar meer? Ik heb hier een financiële vergoeding voor over. Gelieve te reageren met een foto... Ik kan ontvangen en verplaatsen. Tot snel xx  

Vrouwlijk contact gezocht
Peter 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky, slanke VROUW gezocht die centje wil bijverdienen
Hallo, via deze weg zoek ik, een +190cm grote Vlaamse, hoger-opgeleide, verzorgde man een kinky, slanke VROUW die me op regelmatige basis wil vastbinden en me dan zo een forced handjob / edge-training wil geven, dus me kéér op kéér tot net voor klaarkomen wil brengen. Niets méér, niets minder tenzij we anders afspreken. Je mag gerust een studente zijn zolang je maar in staat bent om discreet te ontvangen IN HET GENTSE of een plek die vlot bereikbaar is vanuit Gent. Ik kan alle noodzakelijke materiaal meebrengen. Stuur gerust een berichtje, liefst mét foto ... ik ben héél discreet want verwacht het zelf ook. Financiële bijdrage te bespreken, Ik sta zowel open voor éénmalige (bvb omdat je nood hebt aan een financieel extraatje) of regelmatige contacten. Ik ben oprecht in m'n bedoelingen en verwacht hetzelfde van jou... leer me gerust kennen :-) Peter ps. Ingevoegde foto's zijn van eerdere afspraakjes, zo kan  

Kinky, slanke VROUW gezocht die centje wil bijverdienen
Valentino 51 jaar Limburg - HASSELT
Date gezocht voor vrijdag 7/6 met meisje/vrouw
Zoek een date voor vrijdag 7/6 met meisje/vrouw , geen pro , maar type huisvrouw/girl next door , volslank mag zeker. Een uurtje of 2 van elkaar genieten van een fijne sexdate. Met respect voor elkaar. Financiële vergoeding in overleg.Indien gewenst is dit natuurlijk voor herhaling vatbaar .. Ik ben een man/52/verzorgd/Belg. Tot vrijdag ...  
Stijn 39 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Handjob in de auto
Hoi,ik ben op zoek naar de eigenaares van mooie en zachte handjes. Lange nagels of gelnagels zeer welkom. Het is de bedoeling dat je me regelmatig een lekkere handjob geeft. Ik verwacht van u dat je betrouwbaar en verzorgd bent. Ikzelf ben een 39jarige,aantrekkelijke en zachtaardige man. Mijn piemel is mijn bruute handen beu en daarom zoek ik iemand die dat in mijn plaats kan doen in ruil voor een financiële vergoeding. Daten kan bij mij,bij u of in de auto.Laat gerust iets weten indien je mij een handje wil helpen.  

Handjob in de auto
12 dagen
GraagTraag 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
(Ont)spannende erodate met stijvolle dame
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om komende week een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren). Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Qua uiterlijk heb ik geen vast type (alle leeftijden, cupmaten en figuren welkom), maar sportieve en hoogopgeleide vrouwen hebben een streepje voor. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid, safe seks en wederzijds respect. Ik zoek geen professional, wel een tof persoon die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
12 dagen
Voetjesfan 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Footjob
Hallo, ben jij een leuke jongedame (geen pro) met verzorgde voetjes. Ik hou wel van voetjes te kussen, te likken, footjob. Ik zelf ben groot, slank, hygiënisch, intiem geschoren. Karakter is zacht, open, eerlijk. Ook ben ik hoger opgeleid, kan ik verplaatsen en is er een financiële vergoeding voorzien. Heb je nog vragen, stuur maar een berichtje!  
16 dagen
Spontaan 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag (29/05): (ont)spannende date met spontane klassedame
Hoi daar. Ik stel mezelf kort even voor. Ik ben een sportieve hoogopgeleide en goodlooking jonge papa van 1m81, 65kg, met bruin haar en groenbruine ogen. Ik kleed me graag goed, sta op uiterste hygiëne en ben intiem (helemaal) glad geschoren. Ik zoek een jeugdige dame (-30) die vandaag tussen 9 en 5 wil langskomen om een leuke erotische date te beleven. In ruil krijg je een flinke cent. Uiteraard valt er te bespreken hoe ver we gaan en voor welke prijs (zonder oeverloos gemail). Kernwoorden: vrouwvriendelijkheid, wederzijds respect en safe seks. Ik ontvang jou in een verzorgd kader (geen huisdieren, geen aftandse woning) in een residentiële buurt vlakbij centrum Gent. Tot straks?  
  1   2   3   4