Zoeken naar wij willen

Uw zoekactie voor wij willen leverde 37 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sofie 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Klassevolle vlaamse dame voor heren die enkel het beste weten willen!
Opzoek naar je ultieme fantasie of gewoon even alles vergeten en ontspannen. Van dinnerdate , sauna bezoek of kamerdate alles is mogelijk. Stuur me een app je zodat we snel kunnen afspreken.  

Klassevolle vlaamse dame voor heren die enkel het beste weten willen!
Mark 29 jaar Antwerpen - Boom
Sletje was stout
Het sletje is stout geweest en moet nu de rol van hoertje spelen. Als straf heeft ze sexy lingerie moeten kopen en nu ze die aan mij heeft geshowd mag iemand langskomen en haar als hoertje gebruiken. Als je er 200eur voor over hebt mag je haar stevig komen doorneuken. We willen discreet blijven en laten maar 1 vreemde man bij ons binnen dus de snelste heeft prijs.  

Sletje was stout
Alexander 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuk samenzijn
Geachte dames. Ik ben een verzorgde man van 43 jaar. Ik zoek jongedames die wat zakgeld willen bijverdienen door samen een leuke seksdate te beleven. Ben je tussen 18 en 40 jaar en benieuwd naar meer info dan mag je me altijd contacteren. Groetjes, Xander.  

Leuk samenzijn
10 dagen
Gespierde m 33 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Dame voor full body massage
Ik zoek dame die full body massage wil geven. Die kan ontvangen & niet te ver uit de buurt. Dit voor gespierde man verzorgd. Massage,prostaat massage,hand of oraal kan. Maar die opensta van haar ook aan te ramen. Die mij dwingd soms van borsten te likken,of dwingt van haar oraal te bevredigen,plus punt na squirt of pls. Liefst normale prijs. Want zou regelmatig basis willen doen. Meschien na goede band ofzo,waar meer kan. Liefst ook hygenis & discreet zijn. Mail mij en laat horen wie je bent,hoe je ziet. Tot snel  
11 dagen
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben een gewone vrouw,geen prof en zoek voor morgen in de voormiddag cardate. Ik doe da niet veel, alleen maar respect heren en concrete voorstellen´ fakers en mensen die ni willen afspreken gelieve zich te onthouden  
12 dagen
Tom 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Leuke dame gezocht voor een spannend afspraakje
Hallo ik ben een jonge heer van 24 en ik zoek een leuke dame die gaag eens anale seks zou willen doen tegen een zeer mooie vergoeding. leeftijd maakt niet zoveel uit. we kunnen afspreken bij u of ergen op kamer gaan, of eventueel sauna als je dat wilt.  
Bram 31 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Fijne date
Hoi dames. Ik ben een nette man van 32 jaar en op zoek naar dames die wat willen bijverdienen door samen een leuke seksdate te beleven. Ben je tussen 18 en 35 jaar en lijkt je dit een spannend idee. Contacteer me dan gerust Groetjes, Bram  

Fijne date
Xander 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke dates
Geachte dames. Ik ben een verzorgde man van 43 jaar. Ik zoek jongedames die wat zakgeld willen bijverdienen door samen een leuke seksdate te beleven. Ben je tussen 18 en 40 jaar en benieuwd naar meer info dan mag je me altijd contacteren. Groetjes, Xander.  

Leuke dates
14 dagen
tom 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek vrouwelijk reisgezelschap
Zoek een lieftallige dame die een gratis reisje willen meepikken in Juni24, Bestemming Ibiza om samen te genieten van de zon. Beetje avontuurlijk en goed uitziend,jong van geest en openminded...liefs Tom x Graag eerlijle reacties en liefst met foto.  
16 dagen
Mariame 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jonge Milf biedt gezelschap aan
Jonge mama van 2 met een normaal vrouwelijk lijf en wat billen om aan te kunnen pakken zoekt mannen, vrouwen of koppels die een leuke tijd willen hebben. Veel is mogelijk, ALLES is bespreekbaar ;) Ook foto’s filmpjes, of dergelijke mogelijk tegen betaling. Seks, dates, fantasy play, kortom, vertel me je wensen en we komen er samen wel uit!  
  1   2   3   4