Zoeken naar wie heeft nu

Uw zoekactie voor wie heeft nu leverde 89 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

HappyMind 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag afsrpeken in Gent (om omgeving
Wie wil er deze namiddag afspreken in Gent (om geving) met een slanke, sportieve, hoog opgeleide 40-er. Op zoek naar een open mindedn, bij voorkeur slanke dame die ook iets te vertellen heeft, niet roker die er van houdt om te kussen, gelikt te worden en zelf graag pijpt. Vergoeding = €400/2u. Afspreken vandaag of kan uiteraard ook op een ander moment.  

Vandaag afsrpeken in Gent (om omgeving
Mr L 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke dame heeft zin in een ondeugende/kinky verwenning op hotel?
hallo, Ben een verzorgde en discrete zelfstandige van 1m92, blauwe ogen en kort donker haar. ik wat vrije tijd die ik graag zou verdrijven met een toffe dame die ook houd van een ondeugende en/of kinky date. Natuurlijk ben ik respectvol naar en voor je wensen en is het te bedoeling je te laten sidderen van plezier, geniet daar zelf ook van. Ben zelf uit het Gentse maar kan me gerust ook verplaatsen. Zou jij zin hebben om eens onder handen genomen te worden in een leuk hotel? laat me dan zeker iets weten. Mvg L  
mr X 42 jaar Limburg - Sint-Truiden
150€ quickie ?
Hoi. Straks ben ik onderweg van een late vergadering in Hasselt naar huis (regio St Truiden). Welke leuke vrouw heeft er zin in een vluggertje of wil mij een blowjob geven? Bij jou of op een discrete locatie in de auto?  
Oona 41 jaar Limburg - HASSELT
Kwaliteitsvolle verwennerij tegen mooie vergoeding
Ben je op zoek naar zachte handen om je te laten verwennen? Of misschien wel naar zwoele lippen? Laat me weten wat je wensen zijn en misschien kom ik ze wel vervullen…! Geen extreme toestanden, gewoon heerlijke seksuele handelingen (handjob, blowjob, penetratie, massage,…) en genieten. Jij wordt verwend en betaalt me er een mooi bedrag voor. Alles heeft z’n prijs. Wil je meer weten? Stuur me dan snel een berichtje, liefst met foto! P.S.: ik ben geen professioneel sekswerkster, maar hou wel van seksuele verwennerij. Sensuele groetjes, Oona  
Pieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke open minded dame kan vandaag op hotel afspreken?
Hallo daar. Ik ben op zoek naar een leuke dame die vandaag zin heeft om in de (voor)avond 1 uurtje af te spreken in een rendez-vous hotel nabij station Gent-Sint-Pieters. De bedoeling is om een normale vrijpartij te beleven (mét condoom). Niets meer, niets minder. Je krijgt uiteraard een mooie vergoeding voor jouw beschikbaarheid. Ik ben een hoogopgeleide, sportieve-niet roker met een verzorgd voorkomen. Tot straks?  
Sportieve-kerel 24 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Date
Hey, 24jarige sportieve kerel heeft zin in een date met een plezante vrouw Liefst 35+ Zou voor dit weekend zijn of maandag. Interesse? Stuur me iets met een foto en wat je er voor wilt x  
Tom 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Pijpdate (150€)
Hoi, de titel zegt het al. Welke open minded dame wil vandaag graag een centje bij verdienen door mij zacht en diep te pijpen. Ik ben groot geschapen, intiem geschoren en op en top hygiënisch. Wie heeft zin?  

Pijpdate (150€)
Wij 29 jaar Antwerpen - Boom
Vrouw wordt als hoertje aangeboden
Het vrouwtje heeft een slechte dag achter de rug en heeft een opsteker nodig. Voor vanavond zoek ik dus zoek ik 1 a 2 mannen (mag eventueel samen) die haar wat extra aandacht geven.  
Jan 37 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Project poses
Welke jonge dame of 2 dames mag ook, heeft zin om wel bepaalde kledij te tonen en ze in bepaalde poses te tonen. Voor alle duidelijkheid er worden geen foto’s genomen en tevens geen seks. Meer info na initieel contact.  
Meneer 60 jaar Antwerpen - Antwerpen
Alleenstaand en onderdanig
Ben jij een alleenstaande vrouw die best wat steun en hulp kan gebruiken ? Ben jij van nature onderdanig en wil je dit tonen aan een dominant ? Wil je een veilige sfeer en bescherming rond jou ? Wil jij je goed voelen en genieten ? Indien ja,reageer dan en we praten verder... Leeftijd heeft geen belang,wel eerlijkheid !  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9