Zoeken naar voor veel open

Uw zoekactie voor voor veel open leverde 77 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

lust 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spannende date voor de juiste man of koppel
hoikes, Gelieve eerst aandachtig te lezen voor je reageert :). Heel leuke, iets wat verlegen jonge dame, maatje meer/ mollig, zoekt spannende date met man of koppel. Ben geen professional, maar een doodgewone dame :). Ben jij/jullie licht dominant. Een gewone sexdate kan uiteraard ook. Ik vraag 200 euro voor paar uurtjes zonder klokkijken + eventueel kamerkosten. De spanning en leuke tijd, klik vind ik heel belangrijk. Sta nie open voor deapthrote, anaal, extreme pijn (maar lichte pijn mag zeker), voor rest sta ik denk ik voor veel open. Intiem altijd mcd. Ik hou van discretie, vriendelijkheid, eerlijk, hygiene, enz. Je/ Jullie mogen zeker licht dom zijn graag zelf :). Maar ik ben zeker geen echte onderdanige :). Weet wel ik heb geen ervaring met koppels, maar laat dit niet de pret bederven. wil er zeker voor open staan. Ik ontvang niet. Gelieve als je interesse hebt te reageren met toch je wat voor te stellen, en wat je verwachtingen zijn op de date, waar en wanneer.  
Onervaren 28 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Rijpe dame voor regelmatig contact
Dag dames,ik ben een jongen van 28 jaar die nog niet veel ervaring heeft op seksueel gebied, daarom ben ik via deze weg opzoek naar een leuke dame vanaf 40-50 jaar(uiterlijk speelt geen rol) om een leuke avond mee te beleven en die me de kneepjes van het vak kan leren, indien er een klik is kunnen we meerdere keren afspreken en misschien zelfs vast contact houden. Zelf ben ik 1m80,85kg, zeer kort haar,een baard en ben wat voller. Ik ben hygiënisch en intiem verzorgd en sta voor alles open. Hopelijk tot binnenkort.  
Peter 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky, slanke VROUW gezocht die centje wil bijverdienen
Hallo, via deze weg zoek ik, een +190cm grote Vlaamse, hoger-opgeleide, verzorgde man een kinky, slanke VROUW die me op regelmatige basis wil vastbinden en me dan zo een forced handjob / edge-training wil geven, dus me kéér op kéér tot net voor klaarkomen wil brengen. Niets méér, niets minder tenzij we anders afspreken. Je mag gerust een studente zijn zolang je maar in staat bent om discreet te ontvangen IN HET GENTSE of een plek die vlot bereikbaar is vanuit Gent. Ik kan alle noodzakelijke materiaal meebrengen. Stuur gerust een berichtje, liefst mét foto ... ik ben héél discreet want verwacht het zelf ook. Financiële bijdrage te bespreken, Ik sta zowel open voor éénmalige (bvb omdat je nood hebt aan een financieel extraatje) of regelmatige contacten. Ik ben oprecht in m'n bedoelingen en verwacht hetzelfde van jou... leer me gerust kennen :-) Peter ps. Ingevoegde foto's zijn van eerdere afspraakjes, zo kan  

Kinky, slanke VROUW gezocht die centje wil bijverdienen
Tom 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond pijpdate (150€)
Hoi, de titel zegt het al. Welke open minded dame wil vanavond graag een centje bij verdienen door mij zacht en diep te pijpen. Ik ben groot geschapen, intiem geschoren en op en top hygiënisch. Wie heeft zin?  

Vanavond pijpdate (150€)
Maagd 29 jaar Antwerpen - Geel
Echte maagd zoekt jongedame om in te spuiten
Ik ben een doodnormale jongeman, 1m90, 75kg,... die jammer genoeg nog maagd is. Hier wil ik toch wel snel eens verandering in brengen en desnoods voor betalen. Ben jij een knappe jongedame die mij graag wil ontmaagden, stuur mij dan snel een berichtje met een foto, wat je zelf in gedachte hebt en wat je hiervoor vraagt. Ik sta open voor langere afspraken met een uitgebreide ontmaagding, maar even goed voor een vluggertje (je doet een rokje/kleedje aan en laat me je dan kort neuken zonder al te veel rond de pot draaien). Graag concreet en oprecht (geen fake) zodat er snel een afspraak kan volgen.  
Mathias 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
mannelijk hoertje zoekt vrouwelijke pooier
slanke klassevolle prille vijftiger is op zoek naar een jongedame/vrouw die voor hem wil optreden als pooier. Ikzelf doe dit puur voor de kick en alle inkomsten zijn voor u. Ik bied mezelf aan aan een publiek van bi-mannen en gays en sta open voor alle mogelijke wensen. Ik heb hier reeds ervaring mee en er is behoorlijk wat vraag naar. Dit kan gemiddeld tussen de 500 en 1000 EUR per week opleveren.  
anal-love 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoek open minded dame
Hoi! Ik ben een hoogopgeleide slanke man met een sportief lichaam en heb een voorliefde voor mooie kontjes en anale seks. Ik ben op zoek naar een leuke dame die wil experimenteren, op jouw eigen tempo, tegen een zeer goede vergoeding in ruil  
Looking4You 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Leuker geile Open-minded vrouw gezocht die kan ontvangen in Aalst of korte regio
Hallo, ben jij een leuke spontane geile zeer Open-minded vrouw? Hou je van heerlijke geile sex en wens je daar ook voor betaald te worden? Kan jij ontvangen bij jou thuis in Aalst of hele korte regio? Regio Aalst, hofstade, Moorsel, baardegem, Affligem.. Dan zoek ik jou. Ben zelf een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man en goed voorzien. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio en foto. Alsook verdere info wat zoal kan en niet en uiteraard meer info over je prijzen. 200% no fake en 200% discretie geboden en gevraagd.  
Hot 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Leuke Open-minded vrouw gezocht die kan ontvangen in Aalst of korte regio
Hallo, ben jij een discrete geile Open-minded vrouw? Kan jij eenvoudig ontvangen in ovl Aalst? Aalst zelf of hele korte regio van Aalst : Aalst, Moorsel, baardegem, hofstade.. Dan zoek ik jou. Ben zelf een zeer verzorgde spontane discrete man goed voorzien. Ben op zoek voor pijpdate, vlugger, half uur, uurtje en soms ook langer. Ben jij die verzorgde geile knappe Open-minded vrouw die graag geniet van lekkere sex en er ook wil voor vergoed worden? Tussen 18 en 45 jaar? Dan zoek ik jou. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd regio en foto. Ook graag verdere info van wat kan en niet. Alsook jou prijzen. 200%no fake wie weet tot snel  
Hete dame 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rode zee
Dag geile mannen! Deze jonge studente uit Gent wil leuke dates doen tegenover een even leuke vergoeding. Ik ben echter wel ongesteld, wat mij nog geiler maakt. Ik sta open voor seksdates (met condoom), pijpdates, strapon,... Afspreken op kamer hier in Gent. Gelieve te reageren met je nummer en een korte voorstelling. Tot snel ;) xx  
  1   2   3   4   5   6   7   8