Zoeken naar voor info

Uw zoekactie voor voor info leverde 46 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mollige dame 31 jaar Antwerpen - Duffel
Mollige dame
Heel mollige jongedame van midden de dertig, biedt zich sporadisch eens aan mannen aan. Ik pijp met plezier, wordt graag geneukt in mijn poes en sta open voor enige fantasietjes.Neuken is met condoom. Ontvangen best op hotel. Meer info via mail.  
little_one 45 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
leuke ero massage gezocht - laatste poging
hallo, ik ben een verzorgde m van 45, 1m69, 75 kg (beetje het type klein geschapen dikkertje :p ) ik ben via deze weg opzoek naar een leuke dame die mij een ontspannende tijd kan bezorgen via een ero-massage (eventueel in combinatie met oraal? geen intiem gezocht) bent u deze leuke dame die dit ziet zitten? graag reactie met beetje info, concreet voorstel en eventueel foto, leeftijd en uiterlijk zijn minder belangrijk, dit graag doen en niet enkel voor de centen is wel belangrijk :) liefst niet te ver (omgeving deinze-zulte) en niet voor 1malig (1 a 2 keer per maand) hoop op eerlijke reactie's ik ben dit zelf ook. is laatste poging hier dat ik adv plaats, hopelijk dit keer wel eerlijke reactie. fijne dag nog gewenst  

leuke ero massage gezocht - laatste poging
10 dagen
Emma 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezelschap tijdens een etentje
Heyhey! Ik ben iemand die graag eens lekker gaat eten, en alleen is maar alleen. Dat geldt ook voor veel mannen. Daarom bied ik mijn gezelschap aan tijdens een etentje. Geen intimiteit, geen seks,... Enkel een gezellige babbel op restaurant met een goed glas wijn erbij. Stuur me gerust een berichtje ;) Stuur me een mailtje met een foto en wat info over jezelf en wie weet dineren we binnenkort samen :)  
10 dagen
Huisvrouwtje 42 jaar Antwerpen - Olen
Lekker geil huisvrouwtje
Ik ben een geil huisvrouwtje van 42 die ontvangt tijdens de schooluren. Extreme zaken laat ik aan me voorbijgaan. Neuken doe ik niet zonder condoom, pijpen kan zonder. Ik wil lekker samen genieten maar het doel is dat jij geniet. Ik ontvang zowel mannen, vrouwen als koppels. Voor vrijblijvende info of prijzen stuur me een mailtje. Misschien tot later.  
11 dagen
Koen 48 jaar Limburg - Lummen
Dame voor regelmatig
Gebonden man die thuis geen intimiteit meer beleefd zoekt dame om terug het genot te ontdekken. Discrete, zeer verzorgde en lieve man is op zoek om bij wederzijdse klik regelmatig af te spreken met dame om elkaar te verwennen. Hoe oud u bent is niet belangrijk, discreet is wel een must, geen extremen. Kan me wel verplaatsen, en er ligt uiteraard een vergoeding klaar. Zie je het zitten, dan krijg ik graag een reactie met info en indien mogelijk een foto.  
little_one 45 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
leuke ero massage gezocht
hallo, ik ben een verzorgde m van 45, 1m69, 75 kg (beetje het type klein geschapen dikkertje :p ) ik ben via deze weg opzoek naar een leuke dame die mij een ontspannende tijd kan bezorgen via een ero-massage (eventueel in combinatie met oraal? geen intiem gezocht) bent u deze leuke dame die dit ziet zitten? graag reactie met beetje info, concreet voorstel en eventueel foto, leeftijd en uiterlijk zijn minder belangrijk, dit graag doen en niet enkel voor de centen is wel belangrijk :) liefst niet te ver (omgeving deinze-zulte) en niet voor 1malig (1 a 2 keer per maand) hoop op eerlijke reactie's ik ben dit zelf ook fijne dag nog gewenst  

leuke ero massage gezocht
Alexander 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuk samenzijn
Geachte dames. Ik ben een verzorgde man van 43 jaar. Ik zoek jongedames die wat zakgeld willen bijverdienen door samen een leuke seksdate te beleven. Ben je tussen 18 en 40 jaar en benieuwd naar meer info dan mag je me altijd contacteren. Groetjes, Xander.  

Leuk samenzijn
12 dagen
Mollige dame 33 jaar Antwerpen - Duffel
Mollige dame
Heel mollige jongedame van midden de dertig, biedt zich sporadisch eens aan mannen aan. Ik pijp met plezier, wordt graag geneukt in mijn poes en sta open voor enige fantasietjes.Neuken is met condoom. Ontvangen best op hotel. Meer info via mail.  
12 dagen
geert 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
op zoek naar vrouw/meid
Hallo,ben op zoek naar een vrouw die mij eens wil pijpen en of aftrekken in de auto of eventueel bij mij thuis. IK ben uiterst discreet en verzorgd. Bij intresse stuur mail en wat info over jouw.  
Lotte 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lotte
Hoi mannen, Ik ben Lotte, een jonge vrouw, normaal gebouwd, met lang blond haar een C-cup en 50kg. Ik bied me aan voor een leuke date met een verzorgde en respectvolle man. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid van normale dingen, tot iets naughtier zoals bondage of onderdanigheid. Ik kan me verplaatsen of afspreken op hotel/wellness. Moest je interesse zijn geprikkeld, mag je een mailtje sturen met meer info over jezelf, een foto en een concreet voorstel. En hopelijk tot snel! x  

Lotte
  1   2   3   4   5