Zoeken naar ook zoek naar

Uw zoekactie voor ook zoek naar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Justfun 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Just wanna have some fun… (met vergoeding)
Heyhey, ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
gisteren
bestie 53 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
suiker buddy
bent u op zoek naar een minnares deze wil ik wel zijn voor u samen eten sauna dan verwen ik u zoals jij wilt  
Genieter 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
2 dames
Hallo, ik ben op zoek naar 2 dames om samen een date te hebben. Grtz xxx  
Arne 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond: (ont)spannende date met stijlvolle dame ;)
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een ongedwongen (soft)erotische date te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
Steve 50 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Man op zoek naar heerlijke date
Hallo dames, deze getrouwde, verzorgde man van 51j,zelfstandige, zoekt éénmalige date met een knappe jonge dame.. het type buurvrouw die je niet kan krijgen... Een fantasie is dat je sexy lingerie aan trekt, high heels, stay ups en me binnen trekt, ontdoet van mijn kledij en me heerlijk diep pijpt, terwijl je jezelf verwent.. ik je heerlijk bef en klaar lik om daarna heel passioneel en intens te vrijen.. Geen geclaim..no strings attached.. Wie durft?? Hope to get you!  
Zachtaardige man 59 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Vind ik jou (gevoelige vrouw) op deze website?
Ik ben een zachtaardige man van 59. Langs deze weg ben ik op zoek naar een hartelijk, gevoelig en passioneel vrouwelijk maatje om af en toe mee af te spreken voor fijne momenten voor ons 2. Ik zoek liefst iemand voor langere termijn waarbij we elkaar ook wat beter leren (ver)kennen. Maar ik laat je verder ook vrij, dus no strings attached. Ik zoek geen sportseks of extreme zaken maar hou eerder van zachtheid, genegenheid, affectie, vel tegen vel, strelen, masseren, zoentjes overal. Ook een fijn gesprekje hoort daar bij. Belangrijk voor mij: respect, openheid, discretie, enig niveau en niet-rookster. Een vergoeding is hierbij bespreekbaar. Heb je interesse, stuur dan gauw een berichtje, liefst van meer dan 1 zin. Liefs X  
Fred 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geld verdienen door op mij te staan.
Ik ben een 31-jarige man, 1m88, slank gebouwd. Ik ben op zoek naar vrouwen tussen de 24 en 35 jaar die op mij willen komen staan en mij willen kapot tramplen. Dit in stilletto's, die ik kan voorzien, en blootvoets. Deze tramplingsessies worden gefilmd en verkocht. Jij krijgt een deel van de opbrengst van de verkochte filmpjes. Wanneer dit goed loopt kan dit oplopen tot €500 per maand. Ik ontvang in Gent. Meer info? Stuur me gerust een mailtje.  
GB koppel 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent 0470305713
LOCATIE GEZOCHT
Warm en respectvol koppel ontvangt soms meerdere mannen tegelijk. Wij zijn op zoek naar een locatie waar we een kleine gangbang kunnen geven. Een verzorgde, discrete plek waar we ons ding kunnen doen. Dit voor een kleine vergoeding of gratis deelname aan de gangbang. Vrouw is een 38 jarig gewillig milfje. We daten enkel met deftige respectvolle mannen. Er word uiteraard met zorg omgegaan met de locatie. Binj voorkeur is oost vlaanderen maar alle voorstellen zijn welkom  
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
(Ont)spannende date met stijlvolle dame ;)
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om deze week een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
Robin 29 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Je hoord het goed, ik ben op zoek naar een vrouw van min 30j. Het is al een lange tijd dat ik fantaseer om eens het bed te kunnen delen met een vrouw van toch wel 30+ . Ik verwacht niks extreem, alleen normale sensuele seks waar we beide van kunnen genieten in volledige privacy! Verder ben ik een lieve,slanke,verzorgde jongen. Dus lieverd, heb jij hier interesse in ? laat dan snel wat weten en wie weet liggen wij elkaar binnekort te verwennen! Iedere reactie met foto krijgt respons.;)  

Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10