Zoeken naar klaar*

Uw zoekactie voor klaar* leverde 50 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Paulien 30 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Pijpdate
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile pijpdate in eeklo 70 euro klaarkomen in mond:) geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!!  
hey 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Snelle blowjob
Hey, welke dame heeft zin om deze jongeman eens snel te pijpen tot het einde met klaarkomen in mond? Max 15min, €70. Graag ook een foto, moet niet herkenbaar te zijn, tot snel xx  
Klant 33 jaar Antwerpen - Lier
Levering aan huis
Ik ben een jongeman met een dirty mind en zoek een vrouw die bij mij wil langskomen voor een levering kaviaar en champagne. Concreet: ik doe de deur open en wijs je de weg naar het toilet. Daar staan al twee potjes klaar. Ik laat je (privé) je ding doen en geef je het afgesproken bedrag. Hierna vertrek je weer. Super simpel dus eigenlijk! Stel gerust een bedrag voor. Gelieve enkel te reageren als je het ook echt ziet zitten en laat het gerust weten als je nog vragen hebt.  
mr X 44 jaar Limburg - Borgloon
Late night xxx
Hoi ladies! Drukke job en dito agenda leiden er toe dat ik vaak pas na 22h thuis ben! Uiteraard wel eens met een broek vol goesting. Kom jij even helpen met je mondje of kontje? Disretie gevraagd en geboden. €250 cash ligt klaar als je komt aanbellen. Twee vriendinnen uiteraard ook zeer welkom!  
Toyboy 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
één of twee jonge vrouwen, eventueel studentes, voor vluggertje op hotel, paydate
Ik ben een Toyboy van hogeropgeleide vrouwen, maar heb nu de opdracht gekregen om een vluggertje op z'n hondjes te doen met 2 jonge vrouwen. Eventueel studentes, maar dat is geen verplichting. Het gaat om een safe (met condoom) vluggertje op z'n hondjes op hotel te Gent. NU dinsdagvoormiddag 11 juni. Date duurt maximum 15 minuutjes. De pay is 200 euro voor 1 meisje, of 320 voor 2 vriendinnen (te verdelen onder jullie) Scenario is simpel: je of jullie komen binnen en zet je klaar. Aangekleed blijven kan perfect. Gewoon broek uit, of enkel slipje met kleedje of rokje aan. Condoompje aan, opvullen, neuken gedurende paar minuutjes. Nieuw condoom, en neuk ik je vriendin. Dan opnieuw switchen. Na 15 minuutjes is het sowieso gedaan, maar kans is groot dat ik sneller kom. Het is een oefening voor me om niet te snel te komen. Contacteer me voor meer info. X  

één of twee jonge vrouwen, eventueel studentes, voor vluggertje op hotel, paydate
Paulien 30 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Pijpdate
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile pijpdate in eeklo 70 euro klaarkomen in mond:) geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
Man 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hoteldate
Welke dame of welk koppel wil ‘s avonds langskomen op mijn hotelkamer in Gent? Mogelijkheden: een op een date, vrouwgerichte trio, cuckold. Alles veilig (met condoom). Respect, discretie en hygiëne spreekt voor zich. Een beschrijving van mezelf: 1m83, slank, donkerbruin haar. Er ligt 250 euro klaar bij binnenkomst voor een avondje plezier. Indien gewenst kan ik jullie een foto van mezelf bezorgen. Hopelijk tot snel!  
Anoniempje 38 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Hey lieverds. Mag ik mezelf eens voorstellen? Ik ben een lieve vlaamse grote verzorgde meid van 194 groot, voorzien van een c cup. En intiem kaal is. Ben je een deftige nette klassevolle man opzoek naar een oprechte lieve gfe? Dan ben je bij me aan het juiste adres.Een babbel,knf,intiem zonder extremen, pijpen kan zonder cd. Intiem met Anaal en klaarkomen in mond of gezicht is een no go. Geeft dit berichtje je intresse gewekt? Mail dan voor meer info. Geen marginale toestanden! Graag had ik ook een foto van je gezien... Zonder spreek in niet af. Mss tot snel Hygiëne descretie en respect zijn heel belangrijk.  

Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Paulien 30 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Geile pijpdate
Ik ben een gewone vrouw geen prof en zoek geile pijpdate in eeklo 70 euro klaarkomen in mond:) ik doe da ni veel dus voor de vlugge beslissers! Geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Pijpdate
Ik ben gwn vrouw geen prof en zoek geile pijpdate in westerlo 70 euro klaarkomen in mond ;) geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!!  
  1   2   3   4   5