Zoeken naar houdt

Uw zoekactie voor houdt leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Arne 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond (18/05): Spontane date met Gentse schone
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot straks?  
26 dagen
Milan 27 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Jongeman 28 / 19x6
Ben jij een verzorgde en vriendelijke vrouw/koppel die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit,aandacht,passie, tederheid? Je houdt van strelen, knuffelen,een open babbel op niveau, maar ook van een overheerlijke vurige en intense vrijpartij ? Zoek dan niet verder en mail me vandaag nog ! Graag een spontane reactie met foto. Mijn voorkeur gaat uit naar deftige,verzorgde vrouwen/koppels. Voor de juiste match maak ik graag tijd vrij! Tot gauw! Vergoeding tot €1500 !  
29 dagen
Rik 40 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
500€ voor een dame vandaag. Ik ben een goed uitziende man. Massage.
500€ voor een dame vandaag. Ik ben een goed uitziende man die van massage houdt. Stuur indien interesse en hopelijk ontmoeten we elkaar vandaag nog. Bij voorkeur hotel. Groetjes  
  1   2