Zoeken naar geil met

Uw zoekactie voor geil met leverde 34 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Geil sletje 29 jaar Antwerpen - Willebroek
Sletje wordt nog eens aangeboden
Na een lange pauze wil m'n blond rondborstig sletje nog eens verkocht worden. Welke fatsoenlijke en sportieve gentleman wil langskomen om door haar verwend te worden?  
12 dagen
Mathieu 46 jaar Oost-Vlaanderen - Laarne
Man zoekt zaadsletje (v)..
In alle opzichten van het woord zaadsletje welteverstaan, graag skinny tot slank, leeftijd, afkomst of uiterlijk van ondergeschikt belang. Vertel mij uw FVG. Ben een niet onknappe man, normaal gebouwd, groot, verzorgd, uiterst netjes, man van de wereld en geil!! Welk zaadsletje(v) doet mij een niet te weigeren voorstel met fotoke en gsm. Moge de beste winnen. Succes aan alle meiden.  
12 dagen
Michael 54 jaar Antwerpen - Brasschaat
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jouw ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal jouw dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totale nieuwe wereld voor je open gaan. Diverse mogelijkheden. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),...Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
14 dagen
Lucas 54 jaar Antwerpen - Brasschaat
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jouw ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ook ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Diverse mogelijkheden met goede verdiensten. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),...Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
17 dagen
Mark 40 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Fantasie 40ste verjaardag - 250 euro
Hey;) Ik ben Mark een 39jarige man uit Halle. Ik word binnenkort 40 en wil mezelf een leuk en geil geschenk geven en een fantasie laten uitkomen met men 1ste betalende date. Ik zoek dus een vrouw die zin heeft in een glaasje cava te komen drinken - babbel en en leuk geil moment (pijpen, veel beffen en doggy). Sta je hiervoor open voor 250 euro rn kan je donderdag 5 september of vrijdag 6 september langskomen vanaf 21u? Mail me gerust. Liefs Mark  
18 dagen
MATTIEU 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
welke studente is botergeil en wil 400 extra
jonge leuke man is al 1 jaar singel en het is mijn verjaardag vandaag. zelf ben ik groot en slank gebouwd. via deze weg zoek ik een vast contact met een leuke jonge vrouw met niveau ,die een extraatje kan gebruiken. stuur gerust een berichtje met foto. tot snel xxx  
Steffi 44 jaar Antwerpen - Brasschaat
Geile klassemilf zoekt zakenmannen
Hoi ik ben Steffi. Een 44 jarige geile milf en op zoek naar klassevolle mannen. Graag geil met stijl. Ik heb me de vorige week voor de eerste keer eens laten betalen voor sex. En eerlijk gezegd dit gaf mij een enorme kick. Veel is mogelijk. Hygiëne en discretie prioriteit. Wil nu opnieuw met iemand afspreken, eventueel op regelmatige basis. Leeftijd is niet belangrijk. Wie doet me een zeer uitnodigend voorstel dat ik niet kan en wil weigeren ? Mijn partner is passief aanwezig voor diegene die daar geen probleem mee hebben. Hij kickt erop dat ik geneukt wordt door een andere man. Graag duidelijke reacties en fakers gelievee zich te onthouden.  

Geile klassemilf zoekt zakenmannen
19 dagen
GENOT EN FVG 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Discretie : Welk single slank meisje - jonge dame milfje wil ....
heerlijke, warme intieme seksdates discreet waarbij je FVG verwent wordt maar tevens lekker puur echt snoepgoed onbeperkt tot je beschikking hebt om er een hete avond - nacht morgen van te maken samen ?Als je een vriendinnetje hebt mag dit zeker ook, maar geen must. We samen ongekende climaxen gaan beleven en tevens langdurige seks en elkaar gek maken van genot. Spreekt dit discreet je aan mail me met foto en kijken of het klikt, om deze week bv elkaar te ontmoeten en elkaar geil maken, maar ook geil houden en ik houd van een heel nat poesje (s). Niet eenmalig bij klik, maar regelmatig. Kan discreet ontvangen en heerlijk van elkaar genieten met Wodka/Whiskey Red bull rose ca va gekoeld gekoelde witte wijn. Bij interesse vergeet je niet fotootje bij te voegen recent.  
19 dagen
Tony 44 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Welk single meisje - milfje wil vanavond - nacht - morgen 250 euro cash ?
Geld nodig ? Geil en snel geld verdienen op een leuke eerlijke manier met een heer hoog libido en verzorgd niet onknap en bij klik regelmatige dates mogelijk. Kan je hele avond - nacht of morgen avond ontvangen kan ook overdag. Wil je seksueel helemaal los gaan vanavond of ..... met genothapjes en drankjes leuke babbel, humor, roken mag dus wat houd je tegen om met foto te reageren en dan ook nog 250 euro te verdienen ? Lees je graag in mijn mailbox.  
19 dagen
Stiekem ;-) 51 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Enkel voor dames die kunnen genieten van...
Goede dag, Ben jij een vrouw die graag eens een geil afspraakje wil maken, heb je lekkere fantasietjes, wil je graag eens betaald worden... Ik ben een slanke, goed voorkomende en discrete man. Hoe je eruit ziet of welke leeftijd is niet belangrijk, als je maar kan genieten... Vriendelijke groeten,  
  1   2   3   4