Zoeken naar erg

Uw zoekactie voor erg leverde 18 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ron 46 jaar Antwerpen - Kapellen
Zaadgeile dame of koppel gezocht
Ik ben een man van 46j uit ‘t Antwerpse. 1,84m en 91kg die t geil vind om na een lekkere vrijpartij klaar te komen in de mond of op t gezicht van een dame die dit ook erg lekker vindt om te krijgen. Daarom ben ik op zoek naar een vrouw die hier ook erg van kan genieten. Ook koppels die hiervoor in zijn mogen mij contacteren. Ook cuckold stellen die bv houden van cumcleaning door de man mogen mij een berichtje sturen. Graag met wat uitleg en onherkenbare foto, en het bedrag dat je/jullie hiervoor graag zouden hebben. Spaar altijd wat zaad op dus enkel voor de echte liefhebbers. Ik kan verplaatsen en ontvangen en draag hygiëne en discretie hoog in ‘t vaandel! Zin in? Laat snel iets weten! Grts  

Zaadgeile dame of koppel gezocht
21 dagen
Single 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kan je een centje gebruiken?
Ben je max 35? Zin in seks? En is wat zakgeld best welkom? Laat iets horen en stuur zeker een foto bij. Ik heb er erg veel zin in.  
PP M 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
stijlvol meisje of dame welkom
Stijlvolle dame of meisje welkom Voor een leuk meisje of dame (of 2 vriendinnetjes) ....compagnon de route! Laten we zeggen tussen de 30 en 45 (ongeveer). Je bent slank, stijlvol, sportief en best beetje avontuurlijk. Je bent erg discreet en daten is nu niet echt jouw dagdagelijkse bezigheid :) Je hebt zoveel stijlvolle jurkjes, mooie rokjes en bloesjes in je kleerkast die je zo graag wil showen:) Over mij : niveau, slank en sportief en erg visueel ingesteld, natuurlijk erg discreet want dat is handig voor iedereen. Ski of zeezeilen kan wel eens een passie worden voor jou net zoals uitstekende restaurantjes, shopping en mooie locaties. In de juiste stemming en setting kan je het stijlvolle snel en gemakkelijk ruilen voor speelsheid en schaamteloosheid. Uitgebreide kennismaking vooraf met msschn lunch of apero en dan kunnen we nog alle kanten uit...  

stijlvol meisje of dame welkom
24 dagen
Sedi 26 jaar Antwerpen - Vosselaar
Pijpdate vanavond
Dag dames, ik zoek liefst voor vanavond nog een dame voor een pijpdate in mijn auto. Hygiëne en vergoeding geboden, graag een dame die het niet erg vind om zelf ook aangeraakt te worden. Ik ben zelf slank gebouwd, Hopelijk tot straks?  
Dries 50 jaar Antwerpen - Olen
verwennen
Ben op zoek naar een vast meisje om samen lekker elkander te verwennen. Kan makkelijk overdag, kan bij u thuis, in de auto, in de bosjes of op een discreet leuk kamertje. Ben sexy slank, mooie grote piet, erg hygienisch. Betaal je per afspraakje honderdvijftig EURO.  

verwennen
Gert 50 jaar Antwerpen - Nijlen
lekker genieten
Ik zoek een meisje om regelmatig mee af te spreken voor lekker sex. Ben heel lief, sexy erg hygienisch en lekker heet. Ik geef je honderdvijftig euro per date. Kan bij jou thuis, in de auto of op discreet kamertje.  

lekker genieten
PPM 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
stijlvolle dame of meisje welkom
Stijlvolle dame of meisje welkom Voor een leuk meisje of dame (of 2 vriendinnetjes) ....compagnon de route! Laten we zeggen tussen de 30 en 45 (ongeveer). Je bent slank, stijlvol, sportief en best beetje avontuurlijk. Je bent erg discreet en daten is nu niet echt jouw dagdagelijkse bezigheid :) Je hebt zoveel stijlvolle jurkjes, mooie rokjes en bloesjes in je kleerkast die je zo graag wil showen:) Over mij : niveau, slank en sportief en erg visueel ingesteld... Ski of zeezeilen kan wel eens een passie worden voor jou net zoals uitstekende restaurantjes, shopping en mooie locaties. In de juiste stemming en setting kan je het stijlvolle snel en gemakkelijk ruilen voor speelsheid en schaamteloosheid. Uitgebreide kennismaking vooraf met msschn lunch of apero en dan kunnen we nog alle kanten uit...  

stijlvolle dame of meisje welkom
Mira 36 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Kinky
Opmerkelijk, bijzonder aantrekkelijk en vooral heel erg ruimdenkend. Dominante doch zorgende aard, gefascineerd door alles wat net ietsje anders is. Ik kleur niet graag binnen de lijntjes. Flexijobs zijn in, ik denk verder... Op zoek naar bijzondere voorstellen die mijn interesse weten te prikkelen, geïntrigeerd door mensen die mijn aandacht weten vast te houden.  

Kinky
  1   2