Zoeken naar een goede

Uw zoekactie voor een goede leverde 24 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Dieter 40 jaar Vlaams-Brabant - Opwijk
Op zoek. Goede verdienste!
Welke studente of dame bezit (nep)lederen leggings of broek? Ook lederen laarzen is een plus. Prof en koppels ook welkom. Goede verdienste voor jou. Intiem niet noodzakelijk.  
10 dagen
Gespierde m 33 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Dame voor full body massage
Ik zoek dame die full body massage wil geven. Die kan ontvangen & niet te ver uit de buurt. Dit voor gespierde man verzorgd. Massage,prostaat massage,hand of oraal kan. Maar die opensta van haar ook aan te ramen. Die mij dwingd soms van borsten te likken,of dwingt van haar oraal te bevredigen,plus punt na squirt of pls. Liefst normale prijs. Want zou regelmatig basis willen doen. Meschien na goede band ofzo,waar meer kan. Liefst ook hygenis & discreet zijn. Mail mij en laat horen wie je bent,hoe je ziet. Tot snel  
11 dagen
Bblondde 28 jaar Zeeland - Terneuzen
Iets nieuws
Hey! Ik ben een jonge Belgische vrouw die net haar relatie beëindigde en op zoek is naar iets nieuws, ik heb even geen nood aan relaties maar ben van nature wel iemand die houdt van aandacht, intimiteit, goede gesprekken, connecties… Discretie en hygiëne zijn voor mij een must! Verder, doe me een leuk voorstel :). Stuur me ook een foto bij je mail, geen foto = geen reactie, leeftijd maakt niet uit maar wel graag een beeld van wie mij contacteert. Wie weet doen wij binnenkort iets leuks samen!  
11 dagen
Bblonde96 28 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Iets nieuws…
Hey! Ik ben een jonge vrouw die net haar relatie beëindigde en op zoek is naar iets nieuws, ik heb even geen nood aan relaties maar ben van nature wel iemand die houdt van aandacht, intimiteit, goede gesprekken, connecties… Discretie en hygiëne zijn voor mij een must! Verder, doe me een leuk voorstel :). Stuur me ook een foto bij je mail, geen foto = geen reactie, leeftijd maakt niet uit maar wel graag een beeld van wie mij contacteert. Wie weet doen wij binnenkort iets leuks samen!  
15 dagen
Michael 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrijdag dame met mooie voetjes gezocht: 500 e date in hotel. Enkel goede reacties graag
Voor vrijdag dame met mooie voetjes gezocht. OVL hotel, enkel goede reacties. Ik lik graag uw voetjes. Ik ben een verzorgde man.  
19 dagen
Stiekem ;-) 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Enkel voor dames die kunnen genieten van...
Goede dag, ik zoek geen relatie, wel een vrouw die graag een seksie afspraakje wil maken, heb jij geile fantasietjes, wil je graag betaald worden, geen probleem, Leeftijd of afkomst niet belangrijk, als je maar geil kan genieten ;-) ik ben een slanke, respectvolle, charmante en discrete man die zich aan de afspraken houd. Vriendelijke groeten,  
speelvogel 62 jaar Antwerpen - Brecht
iets spannend
ik ben eerlijke man van 62 jaar uit de noorderkempen.en zoek vrouw of koppel waarvan de vrouw me wil pijpen en of neuken liefst zonder condoom.in de natuur of auto met dit goede weer ben eerlijke man  

iets spannend
23 dagen
Jessyke 42 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg 0492055375
Terug van weggeweest in Heist op den berg Jessy
Mooi weer doet zin krijgen. Kom langs in Heist op den berg voor een goede full body massage en ook lekker pijpen zonder condoom, sex met condoom rimmen gevend en nemen cim anaal plassex beffen tongzoenen zit allemaal in mijn dienstenpakket. 70€ voor een half uur, 120 voor drie kwartier een uur 130€. Tot 17 uur beschikbaar.  
25 dagen
Tom 40 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Paydate dame gezocht
Bent u die avontuurlijke jongedame die graag fun beleeft en daar ook nog eens een goede cent aan verdient ? Dan moeten we eens dringend afspreken ! Ik ben een man van 40 uit Lokeren. Tot ziens !  
26 dagen
Saba 51 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Ontspanning en plezier
Ik ben terug om te proberen een eerlijke man te vinden die wil ontspannen met een goede, zachte massage en een leuke tijd wil hebben op een respectvolle, hygiënische en discrete manier. Geen eindeloze e-mails. Grtjs.  
  1   2   3