Zoeken naar die kunnen

Uw zoekactie voor die kunnen leverde 82 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Felix 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Facesitter met mooie voetjes gezocht
Ik zoek een dame met mooie ronde kont en zachte, mooie voetjes om tegen betaling op mijn gezicht te komen zitten en verwend te worden. Verder geen verwachtingen, maar extra's zijn welkom. Zelf ben ik een verzorgde man van 37 jaar, hoogopgeleid, veel ervaring. Jouw genot is mijn plezier. Foto's kunnen worden uitgewisseld per mail.  
Thom 29 jaar Antwerpen - Mechelen
Koppel (of vrouw) met weinig ervaring?
Ik zoek voor deze vrijdag (overdag of avond) een koppel (of vrouw) met weinig ervaring om een heerlijke date mee te beleven (waarbij de vrouw centraal staat). Zelf heb ik ook niet veel ervaring. Jullie ontvangen in een huiselijke sfeer of in een leuke hotelkamer (geen rendez-vous hotel). Alles gebeurt veilig (met condoom). Ikzelf ben 1m82, slank en heb bruin haar. Graag ontvang ik een concreet voorstel met foto en de verwachte financiële vergoeding. Bij wederzijdse interesse ontvangen jullie een foto van mij terug. Spreekt de advertentie jullie aan, maar kunnen jullie vrijdag niet? Aarzel dan niet om toch te reageren. Samen vinden we dan wel een andere datum.  
Milan 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Nieuwsgierig geworden? Laat dan zeker een berichtje na.
Herken je dit; Je bent al even single, geen zin in een relatie maar je hebt wel nood aan sexueel contact ? Dus omwille van deze reden zoek ik hier een vrouw of studente die bereid is mij hierbij te helpen. Even over mezelf: Ik ben een lieve, verzorgde jongen, slank, teder en kan eventueel verplaatsen. Wat zijn mijn verwachtingen ? Een verzorgde vrouw of meisje (leeftijd is niet zo zeer van belang) , vriendelijk, dit is niet je dagelijkse bezigheid , discretie. Graag ook even een foto bijvoegen bij eventuele interesse, dan is een reactie van mijn kant alvast verzekerd. Verdere vragen kunnen we zeker nog bespreken via mail. Hopelijk tot zo ? ;-)  

Nieuwsgierig geworden? Laat dan zeker een berichtje na.
Christophe 36 jaar Limburg - HASSELT
Partner in crime voor een parenclub (22/6)
Hey, Ik zoek een dame om me te vergezellen naar een parenclub op zaterdag 22/6. De locatie kunnen we later nog vastleggen, ik ben bereid mezelf een eind te verplaatsen. Jij bent: Tussen de 20 en 40 jaar oud. Je hebt inhoud, durft de sprong te wagen, al dan niet gebonden. Ik ben: Een 36-jarige sportieve man (zwemmen, lopen) met een zin voor avontuur en een leuk voorkomen. Hoger geschoold, dus ook liefst geen te platvloerse bedoelingen. Wens je meer info, stuur dan gerust een berichtje. Tot hoors?  
GB koppel 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent 0470305713
LOCATIE GEZOCHT
Warm en respectvol koppel ontvangt soms meerdere mannen tegelijk. Wij zijn op zoek naar een locatie waar we een kleine gangbang kunnen geven. Een verzorgde, discrete plek waar we ons ding kunnen doen. Dit voor een kleine vergoeding of gratis deelname aan de gangbang. Vrouw is een 38 jarig gewillig milfje. We daten enkel met deftige respectvolle mannen. Er word uiteraard met zorg omgegaan met de locatie. Binj voorkeur is oost vlaanderen maar alle voorstellen zijn welkom  
Diederik 60 jaar Antwerpen - Mol
Gehuwd eenzaam
Ben man in relatie die liefdeloos is. Zoek vrouw in zelfde situatie of alleenstaandezodat we elkaar tederheid kunnen geven zonder vulgaire toestanden. Goed gesprek en zachtheid. Ik ben zeer verzorgd en slank. Omgeving Tessenderlo, Mol.  
Robin 29 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Je hoord het goed, ik ben op zoek naar een vrouw van min 30j. Het is al een lange tijd dat ik fantaseer om eens het bed te kunnen delen met een vrouw van toch wel 30+ . Ik verwacht niks extreem, alleen normale sensuele seks waar we beide van kunnen genieten in volledige privacy! Verder ben ik een lieve,slanke,verzorgde jongen. Dus lieverd, heb jij hier interesse in ? laat dan snel wat weten en wie weet liggen wij elkaar binnekort te verwennen! Iedere reactie met foto krijgt respons.;)  

Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Zakenman 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ben je jonger dan 30, ruimdenkend en heg je zin in 200 euro of meer?
Zoek een ruimdenkende vrouw die jonger is dan 30 jaar en wil daten in ruil voor een vergoeding van 200 euro of meer. Vergoeding te bekijken in functie van je voorstel. Date van ongeveer 30-40 minuten en zonder extremen. Interesse? Mail me en we kijken wat er kan, welke vergoeding en hoe we kunnen afspreken. Ook koppel waarvan zij wordt aangeboden is eventueel mogelijk.  
Sven 55 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Gezocht: jonge vrouw (koppel) voor pijpdate, 125 euro
Welke jonge vrouw biedt zich aan of wordt aangeboden voor een geile en kinky pijpdate? Kan bij jou, bij mij of cardate. Heb je een voorstel voor een geile blowjob dan geef ik je graag 125 euro... meer kan ook maar dat hangt van jou af. Stuur concrete info en concreet voorstel dan kunnen we snel afspreken.  
Stiekem ;-) 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Enkel voor dames die kunnen genieten van...
Hoi, ik zoek geen relatie, wel een vrouw die van een avontuurtje houd, lekker genieten van elkaar, heb jij geheime fantasietjes, wil je graag eens betaald worden... Ik ben een slanke, respectvolle man die zich aan de afspraken houd. Vriendelijke groeten,  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9