Zoeken naar welke zou

Uw zoekactie voor welke zou leverde 56 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Oni 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Speelse kinky vrouw gezocht
Ben op zoek naar een speelse dame die van Kinky houdt op een sensuele manier. Neem meestal de dominant rol maar vind het ook leuk om de onderdanige te spelen. Als jij ook graag wisselt zou dat super zijn, maar is zeker geen verplichting. Het zou vooral rond lust draaien met een vleugje pijn. Elkaar om beurten eens vastbinden om plagend te verwennen, slaafje voor een dag spelen en opdrachten geven of leuke rollenspelletjes behoren tot de mogelijkheden. Alles gebeurt natuurlijk in overleg en met respect voor elkaars verlangens. Als grote slanke man, met leuk speelgoed in de broek, zoek ik een slanke of normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Iets voor jou? Dan kan je mij via mail of WhatsApp sturen.  
Senior trav 64 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Welke onderdanige bi-man of bi sissyslet poetst graag
Welke 60+ onderdanige bi-man of bi sissyslet ziet het zitten om mijn poets en huishoudslaafje of poets en huishoud sissy te worden en zou op dinsdagen of woensdagen bij me thuis komen .Voorwaarden zijn niet vies zijn van plassex en eventueel mondplassen en mijn natte luier of nat incontinetiever bandjes ook te verversen en niet terugschrikken van pijnspelletjes zoals tepelmarteling , spanking , zowel krijgen als geven .Mijn poepgaatje word ook graag verwend met anal toys . Niet roker of alcoholgebruiker zijn , goedlachs en vlotte prater zijn, en vooral lekkere tongzoener zijn .Liefst klein geschapen .  
Mike 46 jaar Antwerpen - Geel
Welke vrouw (meesteres) wilt mij als slet
Ik ben een getrouwde hetero man. Maar sinds een tijdje merk ik dat ik opgewonden werd van gedragen strings en lingerie. En fantaseer nu erover dat een vrouw mij haar lingerie aandoet en gebruikt voor haar geile wensen. Wil ook eens met een strapon genomen worden en als het klikt liefst vaker. Welke vrouw zou dit willen realiseren voor me en vind dit zelf opwindend en spannend. Veel is bespreekbaar ik ben heel openminded. Ook een koppel dat mij als hun slet wilt gebruiken mag reageren net zoals een lesbisch stel. Ik weet wat ik zoek niet makkelijk is. Maar ik geef de moed niet op. Wie is er serieus Van jong tot oud mag reageren  

Welke vrouw (meesteres) wilt mij als slet
Pieter 44 jaar Antwerpen - Retie
Welke vrouw maakt mijn fantasie eens waar
Ik weet wat ik zoek dat het niet alledaags is en moeilijk te vinden is maar ik geef de hoop niet op. Ik ben een getrouwde hetero man. Maar ik merk al een tijdje dat ik opgewonden werd van gedragen vrouwen strings en lingerie. Ik zou graag eens meemaken dat een vrouw me haar lingerie aandeed en mij dan gebruikte als haar sletje. Dus dat de rollen eens omgedraait werden. Dat ik werd gebruikt voor jou genot. Wilde ook eens genomen worden met een strapon en als je meer wensen hebt veel kan. Welke vrouw zou hier eens voor open staan. Bij klik kan vaker. Ik zoek wel iemand discreet ik ben geen single man. Afstand speelt geen rol. Ik kan niet ontvangen. Ik reageer wel alleen op reacties met een foto vanwege te veel fake dat reageert  

Welke vrouw maakt mijn fantasie eens waar
10 dagen
Siem 26 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Onderdanige jongen zoekt nog..
Licht ervaren jongen zoekt bdsm ervaringen. Sta voor veel open, laat vooral weten wat je wellicht voor zou stellen en wie weet! Beschik over vervoer, en in voor een, of wellicht meer leuke momenten wil ik zeker een stukje rijden indien nodig.  
10 dagen
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
natasja 51 jaar Noord-Brabant - Breda
Domina of Dominant gezocht
51 jarige Belgische onderdanige bottom tgirl op zoek naar Dominante V/Stel/M voor kennismaking of keuring op donderdag 6 juni in Breda. Natasja gaat er shoppen en hoopt erop iemand te ontmoeten die haar Domineert tijdens of na het shoppen. Zou U haar Domina(nt) willen zijn aub?. Meer info na contact. nederige groet, natasja  

Domina of Dominant gezocht
10 dagen
Leidende hand 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Virtueel vrouwelijk sletje gezocht
Je hebt nood aan een luisterend oor en zoekt sturing in het leven? Je zoekt een virtuele begeleider? Iemand die er graag virtueel voor je is? In ruil voer je allerlei opdrachten uit. Veel kan, niets moet zolang er geen vaste afspraken zijn gemaakt. Jouw grenzen zijn heilig al zou het kunnen dat je wordt gepushed om je grenzen te durven verleggen. Interesse? Stuur een leesbare CV waarin je jouw verlangens noden en grenzen beschrijft.  
12 dagen
Haar minnaar 55 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel? Geen interesse in onnozelaars en hun belachelijke opmerkingen, is dit niet uw ding scrol dan rustig verder.  
12 dagen
Meester 43 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Subje wel extra
Hallo, Voor men sub dame zou ik extra persoon, dominant, daddy, enz.. Ze is 26jaar , slank, verzorgd.  
  1   2   3   4   5   6