Zoeken naar versus man

Uw zoekactie voor versus man leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
gisteren
marc 68 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
zoek onderdanige man
je kan me ontvangen of je weet een goede veilige plaats en je zit geblinddoekt met de kont omhoog te wachten tot ik op het afgesproken uur binnenkom. je bent geil en laat je onderdanig afmelken. je bent proper en discreet en je hebt een rechte pik. tepelgeil is pluspunt. nadat je klaar bent gekomen verdwijn ik weer zonder één woord gesproken te hebben. één minuut voor ik er ben stuur ik je een sms: het sein dat je zich moet klaarstellen. geen antwoord bij andere voorstellen of eindeloze variaties. de exacte timing prikkelt je geilheid. als het klikt kan het voor meerdere keren. kandidaten sturen een foto van je speelgoed. ik verplaats Jabbeke + 40 km.  
gisteren
SenSuBo 66 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele vrouw die graag bewonderd wordt; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent een best knappe, slanke meid tss zowat 17 en 30 met A/B/(C)-cup en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een veel oudere man. Een bdsm die beroep doet op jouw hele sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken met respect voor gestelde grenzen; goede ervaring met bdsm, discretie geboden.  
gisteren
bottemslet 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
Welke dominante kerel kickt erop een slet te gebruiken
Ik man van 47 180 95 met kleine pik maar wel netjes geschoren en zeer gewillig kick erop dat een man me gebruikt voor zijn lusten te botvieren ... zonder veel blabla want dan wil ik voelen dat het menens is ... indien interesse kijk ik uit naar je reactie  
gisteren
human toilet 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Perverse dame, koppel of groep gezocht
Ik zoek een zeer perverse dame of koppel die in is/zijn voor extreem dirty: wederzijds op elkaar plassen en kakken, drinken, eten, ... stijl Hightide. Ik zoek ook aansluiting bij een gemengde perverse groep die scatparties organiseren. Ik ben zelf een man van 59 jaar, volledig taboeloos, maar desondanks met niveau. Leeftijd en uiterlijk onbelangrijk zolang jullie maar echte liefhebbers van pis en stront zijn.  
Kinky 54 jaar Antwerpen - Turnhout
Gedragen lingerie!
Wie laat me aan de pas gedragen lingerie van zijn vrouw ruiken? Ik ben verzorgde man en kan ontvangen.  
tom 30 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
zoek iemand die fantasie wil waarmaken
Hoi ik ben tom 30j m76 90 kg en wordt opgewonden van de gedachten om als slaaf gebruikt te worden door vrouw man of koppel ! ik heb hier nog geen ervaring mee maar wil dit wel eens ervaren ,graag kan je mij ontvangen en dan met de nodige hygiene en discretie uiteraard wel GEEN EXTREMEN !!! mss tot binnenkort  
prutser 64 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
te weinig ervaring
ben een 64 jarige dikke onderdanige man. Mijn ervaring met mannen is echter heel beperkt. daarom zoek ik iemand die me wil ontvangen en dan blinddoeken en boeien. Je kan me dan anaal gebruiken. Daarvoor ben ik voldoende ruim. Maar er zal wat geduld en lichte dwang nodig zijn om mij te doen slikken. Iemand of meerdere die me willen keuren en testen?  
Dom4You 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
jonge onderdanige vrouw gezocht
Hoi ik ben een dominante man met eigen playroom en op zoek naar een jonge dame die mijn onderdanige wil zijn met respect voor haar grenzen. Als het klikt sta ik open voor relatie en zo het passionele bdsm spel opbouwen. Ben jij die jonge kinky vrouw stuur me dan mailtje met voorstelling van jezelf, wat je ondergaat, je stats en als je het ziet zitten dan ook graag een facepic voor deze Meester. Dominante groeten Master G  
Thor 44 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Assplayer man vrouw koppel
Wie heeft zin om mijn hoerenkont te verwennen. Dildoplay vingeren tot mijn prolaps naar buiten komt.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10