Zoeken naar sub*

Uw zoekactie voor sub* leverde 25 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

M.M 67 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aaibaar subje (v) gezocht
Uitkijkend naar een fijne, leuke meid met onderdanige bdsm interesses. Mijn bdsm draait rond de lust en sensualiteit van jouw knappe jij in gebondenheid, van de symbiose tussen pijn en seksualiteit. Geen seksuele gemeenschap daarbij, maar wel degelijk een sterke lust- en seksuele beleving. Ik zoek dus wél iemand die lichamelijk voldoet aan mijn wens: een jong en vrouwelijk lichaam, eerder slank en liefst niet te groot. Spreekt dit je aan en ben je bereid je -binnen jouw grenzen- over te geven aan een bdsm spel met deze bdsm-er met ervaring, een rustige, aangename, discrete 60iger, om samen te genieten van deze wondere belevingswereld?  
Heer 59 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Genieten tussen de oortjes 'MINDPLAY' Dominante Heer komt dame des huizes inspecteren
Discrete man 60 veel ervaring als Dominant komt bij koppel (of dame alleen) op bezoek. De dame des huizes staat maar haar gezicht tegen de muur, benen lichtjes wijd en handen in de nek. Ze is opwindend gekleed en hoort de heren praten en afspraken maken, ze hoort hoe haar man vertelt aan mij dat ik haar rustig kan inspecteren! Langzaam ga ik achteraan haar staan, ruik even haar geur op in haar nek en raak dan langzaal haar oortje aan.... ze rilt en ik voel de spanning. Ik fluister zachtjes in haar oor: 'borsten vooruit en ellebogen naar achter' De dame des huizes verbetert haar houding en op mijn bevel draait ze zich om. Haar borsten zitten gespannen in de witte blouse met knoopjes en heel zachtjes maak ik een knoopje extra open. De heer des huizes zakt weg in de zetel en geniet van het spel hoe ik zijn vrouw zachtjes maar streng verder ontdek. Hoe ik haar zoen, hoe ik haar borsten bloot maak, hoe ze klaarkomt en ik van haar mijn subje maak. Discreet, tijdens werkdagen, klas  
Master4boys 49 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Master4boys
Meester 48j buurt mechelen leuven zoekt slaven subs onderdanige boys bischierige jongens jongens met bepaalde kicks onervaren jongens passieve boys ...sta voor alles open. Bondage blinddoek spanken edgen vernedering plas gebruiken assplay cbt cmnm...jij zelfde interesse of nieuwsgierig ernaar? Laat maar weten! Ben jij dus jonger dan 30, sub, Slaaf, onderdanige boy, bi. Bicurieus,...met of zonder ervaring en wil jij graag opgeleid worden door een meester maar ook eventueel met een andere jongen er bij opdrachten moeten doen? Vind jij bondage blinddoek gag collar handboeien vernedering gebruikt worden ook zo geil of fantaseer je er al zo lang over en wil je nu de stap zetten? Jij bent jonger dan 30 en slank? Vanwaar in belgie je bent maakt niet uit, we kunnen ook op andere locatie. Reageer dan nu met stats, ervaring en pic lijf lul. Tot snel!  
10 dagen
Keurder 62 jaar Antwerpen - Ranst
Geblinddoekte keuring
Welke man zet zijn vrouw ter keuring, als ik toekom ? Dit kan met of zonder blinddoek. Ik betast haar, kleedt haar subtiel tot ze zich volledig naakt moet tonen. Ik keur en betast haar intiem. Intieme houdingen aannemen. Scenario kan aangepast worden aan jullie wensen. Ik hou mij aan de vooraf gemaakte afspraken. Ik ben discreet en zeer hygiënisch.  
12 dagen
Discrete Heer 60 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Discrete Dominante Heer met sub zoekt ...... onderdanige dame of D/s koppel
De Heren drinken een koffie, de dames staan in opgedragen houding te wachten op hun hoge hakken en in zwarte lingerie. Rustig roeren wij in onze koffie terwijl een zacht bevel de nieuwe houding opdracht die de subjes moeten aannemen. Ze staan nu beiden naast elkaar benen iets uit elkaar, handen in de nek en borsten vooruit. Langzaam praten wij verder en horen de dames wat wij van plan zijn. Het zalig samenspel met respect voor alle afspraken kan beginnen. Welk koppel met dominante heer (toekijken alleen kan ook) en onderdanige dame heeft zin om dit spannend scenario mee te beleven.Dames alleen ook welkom... Discreet een must ...en verder is het genieten van een wereld vol fantasie. In afwachting oprechte groeten.  
13 dagen
Vuile ven5 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Subslavin gezocht voor extreme lust
Subslet gezocht die gewillig de vuilste dingen ondergaat. Zaad, pis, colar, leren riemen, toys staan centraal.  
13 dagen
Dominant 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Subvrouw gezocht
Ben jij een vrouw die nieuwsgierig is naar de wereld van BDSM en het onderdanige aspect daarvan? Zoek jij een ervaren Dom die jou kan begeleiden en ondersteunen in het ontdekken van jouw onderdanige kant? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik ben een ervaren Dom die op zoek is naar een subvrouw om een diepgaande en respectvolle Dom/sub relatie mee op te bouwen. Ervaring is niet vereist, maar een open geest en de bereidheid om te leren zijn wel belangrijk. Samen zullen we grenzen verkennen, vertrouwen opbouwen en groeien in onze relatie. Als jij jezelf herkent in bovenstaande omschrijving en klaar bent voor een spannend en intens avontuur, stuur dan een berichtje naar mij. Wie weet kunnen wij samen een mooie en opwindende reis maken in de wereld van BDSM. Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen en samen te groeien in onze relatie. Fakers mogen zich onthouden. Telefonische contact is een must.  
16 dagen
femboi subje 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
femboy zoekt kinky Meester
Beste ..., ik zoek een kinky ingestelde Meester die overdag in de week kan ontvangen rond Antwerpen, keywords zijn: cum, piss, bondage, pain, anaal, group en nog een paar andere. Geen interesse in mannen die mij ook willen pijpen etc.  
20 dagen
Uw subje? 51 jaar West-Vlaanderen - Avelgem
Subje zoekt Dominante Dame
Mevrouw, U hebt een natuurlijke dominante uitstraling? Uw ogen zeggen meer dan 1000 woorden? U weet hoe U een slaafje moet/kan gebruiken? Dan hoor ik graag van U. U mag een wel opgevoed en degelijk opgeleid slaafje verwachten. Uw wens is mijn gebod. Het is de bedoeling dat we binnen onze functie beiden genieten van het samenspel. Daarom betaal ik niet voor Uw diensten. Uw genot en pkezier staan centraal. Mijn rol is U te mogen dienen en gehoorzamen.  
21 dagen
vanhel 64 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
eerste bdsm-stapjes
als Dominant (66 jaar) wil ik graag mijn eerste stapjes zetten in de bdsm. zonder veel poeha jou (liefst Dame of koppel, desgevallend man alleen +/- mijn leeftijd tot (veel) jonger) na een drankje je edgen op handen en knieën, je immobiliseren met zachte materialen, beetje pijnigen, beetje je "rust verstoren" en je licht naar mijn hand zetten. en dan steeds wat verder gaan, niet te vlug, niet te traag, zolang het ons maar een goed gevoel geeft. en ik de bovenhand houdt! eerder lust al is een beetje pijn onvermijdelijk. liefst iemand uit de (wijde) omgeving en zo mogelijk ook voor meermaals. reacties zijn enkel welkom met gedetailleerde opgave van je profiel, zeker je geslacht en leeftijd. iemand die ook eerste stapjes zet als subje zou heerlijk zijn. ben zeer vrouwvriendelijk en heel hygiënisch - verwacht dit ook zeker terug. ook te vinden voor hetero "vanilleseks".  
  1   2   3