Zoeken naar ro*

Uw zoekactie voor ro* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Leeftijd (18+) en uiterlijk van minder belang; je motivagie en zin voor het avontuur des te meer. Hygiëne, respect en absolute discretie zijn gegarandeerd. Vragen ? Interesse ? Mail me; altijd antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  

Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Doll fijn 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
fwb gezocht
Hallo, ben een sportieve man die op zoek is naar een leuke dame om een fwb relatie mee aan te gaan. Ben je het alleen zijn beu, zoek je een leuk avontuurtje of kom je thuis iets tekort? Laat maar vlug weten. Ik ben hoofdzakelijk een gever, zal jou maximaal verwennen op de manier dat jij wil of van droomt of fantaseert. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Natuurlijk staan discretie, respect en hygiene heel hoog aangeschreven. Kan ontvangen en verplaatsen. Uiterlijk en leeftijd speelt geen rol. Het voornaamste is dat we ons beiden goed voelen bij elkaar.  
uw slaafje 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
slaafje zoekt Meesteres
Mevrouw, U hebt een natuurlijke dominante uitstraling? Uw ogen zeggen meer dan 1000 woorden? U weet hoe U een slaafje moet/kan gebruiken? Dan hoor ik graag van U. U mag een wel opgevoed en degelijk opgeleid slaafje verwachten. Uw wens is mijn gebod. Het is de bedoeling dat we binnen onze functie beiden genieten van het samenspel. Daarom betaal ik niet voor Uw diensten. Uw genot en plezier staan centraal. Mijn rol is U te mogen dienen en gehoorzamen. Kan niet ontvangen, kan wel gemakkelijk verplaatsen.  
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
(Hang)borsten verwennen
Hallo, ben zeer verzorgde sportieve man die enorm graag (hang) borsten verwent. Zouden jou borsten eens echt tot in de puntjes willen verwent worden? Mail me snel. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol. Ben je zwanger of heb je moedermelk zeker ook welkom. Meer kan natuurlijk ook, alles is bespreekbaar, zeer veel kan en ik verwen jou en jou lichaam op de plaatsen zoals jij het wenst en op de manier dat jij wenst. Talloze mogelijkheden. Uiterlijk en leeftijd spelen geen rol, jou genot des te meer. Hygiëne respect en discretie staan centraal. Kan ontvangen en verplaatsen. Ps: dame met kleine of gewone borsten natuurlijk even welkom, ik verwen je met dezelfde volle overgave  
M.M 67 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aaibaar subje (v) gezocht
Uitkijkend naar een fijne, leuke meid met onderdanige bdsm interesses. Mijn bdsm draait rond de lust en sensualiteit van jouw knappe jij in gebondenheid, van de symbiose tussen pijn en seksualiteit. Geen seksuele gemeenschap daarbij, maar wel degelijk een sterke lust- en seksuele beleving. Ik zoek dus wél iemand die lichamelijk voldoet aan mijn wens: een jong en vrouwelijk lichaam, eerder slank en liefst niet te groot. Spreekt dit je aan en ben je bereid je -binnen jouw grenzen- over te geven aan een bdsm spel met deze bdsm-er met ervaring, een rustige, aangename, discrete 60iger, om samen te genieten van deze wondere belevingswereld?  
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
F of G . H cup gezocht
Ik ben een enorme liefhebber van een volslanke vrouw met zware borsten. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er te laten aan strelen en aan zuigen.Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds  
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek onderdanig koppel waarvan vrouw ruime kut heeft
Nette, goed uitziende ietwat dominante man, 1.82m, 99kg, hetero, volle haardos, niet vrij, zoek een onderdanig koppel (of vrouw alleen) waarvan de vrouw er van houd of van droomt om na passende voorspelletjes haar kut (indien gewenst, ook anaal) langzaam maximaal te laten oprekken (man kijkt toe). Jullie kunnen ontvangen (of hotel) om vrijblijvend af en toe overdag af te spreken om haar te laten genieten van deze ultieme ervaring(en), alles volgens afspraak met respect voor haar wensen. Zij (jullie) houden van "stoute" dingen en weet wat ze wil, bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Ikzelf geniet er van om een vrouw hiervan te horen en zien genieten, Hygiene, safe (oprekken/fisting uitsluitend met handschoen) en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Meer info na je eerste reactie met foto als het kan? Tot snel, je krijgt er geen spijt van. Fakers niet welkom.  
Naakt 55 jaar Luik - Awans
Man, op zoek naar boerderij, bos, tuin waar ik naakt mag/wil rondlopen
Eventueel met mondbit en handen op de rug gebonden. Afstand geen probleem.  
Verpleger 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Dag lieve dames
Je staat naakt te wachten op mij. Je bent nerveus, je weet nietwat er te verwachten. Ik kom en zeg niets, je slikt, je hebt bang maar ook ben je nerveus. Ik neem men stetoscoop en luister naar je hartje dat wild tekeer gaat. Ik loop rond jou, en hoor eens naar je longen. Ik beveel je je mond open te doen. Hoe ruikt je adem... lekker fris. Ik pak een stoel en ga voor je zitten. Armen in de lucht. Kijk of je oksel fris zijn, mooi geschoren,... Kijk of je vagina mooi geschoren is. Ik beveel je om te bukken met je poep naar mij toe... Ik sta recht en bekijk je mooie borsten, mooi wiebelend onder je prachtige vrouwelijke lichaam. Ik voel aan je tepels... ze komen mooi stijf... Ik ga langs je buik naar je vagina... Is die mooi glad? Nat? Oooh ik zie nog haartjes staan... per haartje 2 slagen op je poep, en 3 op je vagina... je slikt... Ik bekijk je poep, hoe een prachtige billen heb je... Zou je graag meer te weten komen? Mail me maar snel... ook cuck koppeltjes welkom... Tot snel  
Peter 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig
Bij wie kan ik mij naakt of in boxer aanbieden voor soft rollenspel,keuring,.. Kan enkel verplaatsen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10